Expressen > Sport

Thursday, 26 November, 07:33

Expressen - 21 nov 20 kl. 21:21

Sågningen fångas – i tv: ”Lyckas lura domarna”



Kalmarsund tog nionde raka segern.En av hjältarna: Kevin Haglund.Men forwarden hade en märklig match med tre mål framåt men också tre utvisningar och en orsakad straff.– Det var riktigt billigt. Jag kan köpa en tvåa, inte mer, säger 22-åringen.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Haglund

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sågningen, fångasi tv , Lyckas, lura, domarna
Expressen - 02 mar 16 kl. 10:39

Trump-sågningen kritikerna väntat på

HOUSTON. Ska John Oliver lyckas där ingen annan haft framgång? Att sticka hål på Donald Trump.

Skånskan - 27 apr 18 kl. 05:00

Anrik förskola tvingas flytta

MALMÖ I nästan 30 år har den historiska förskolan Telningen verkat i de gamla lokalerna, där Televerket tidigare har funnits.
Nu tvingas föräldrakooperativet flytta hela sin verksamhet med 32 förskolebarn på grund av renovering av fastigheten på Tuborgsgatan.– Det är beklagligt att vi har fått en uppsägning.

Aftonbladet - 26 mar 14 kl. 08:57

Kan stängas av – efter sågningen

Realduon kan straffas för sina ord.

DI - 06 maj 16 kl. 10:20

Sågningen: "Inte en chans" att Tesla lyckas

Glöm Teslas produktionsmål och löftet om att göra Model 3 till en folkbil med låg prislapp. Man bör snarare ställa sig frågan om bolaget överlever till 2019 enligt Steve Dudash, chefsinvesterare på IHT..

Supermiljöbloggen - 05 jul 14 kl. 12:00

Carl B Hamilton (FP): Behåll modern kärnkraft – låt gasen och kolet ligga!

Sverige har idag en energimix med mycket vattenkraft och kärnkraft, som möjliggör en jämn och stabil elproduktion med låga koldioxidutsläpp. Om tio år kanske inte detta gäller längre. Det skulle leda till problem.

YLE - 12 jun 17 kl. 21:51

Någon av de här tre blir stadsdirektör i Raseborg

Vem vinner och vem försvinner? Känn de tre stadsdirektörskandidaterna på pulsen, här talar de ut om allt från byskolor till hur man ska få ordning på stämningen och klimatet inom Raseborg. Tre personer är nu på slutrakan och tävlar om jobbet som stadsdirektör i Raseborg.

BT - 13 feb 13 kl. 14:04

Mindre våld med längre krogtider

Det finns färska exempel på krogar som fått hålla öppet längre och där våldet faktiskt minskat. Vi kan inte se varför detta inte skulle lyckas här. Det är självklart att Borås, med storstadsambitioner och ett expanderande studentliv, ska ha ett utvecklat nöjesutbud.

YLE - 04 maj 15 kl. 14:09

Han blir ett lejon när han lyfter

Det finns inga genvägar om du ska lyfta 300 kg i bänkpress. Du ska bokstavligen tänka att du tar livet av stången när du lyfter. Som ett lejon attackerar sitt byte, säger finska mästaren Simon Kankkonen.

SmålandsPosten - 23 okt 13 kl. 00:22

Öster organiserar om - arenachefen Oskar Wijk får gå

Chefen på Myresjöhus Arena, Oskar Wijk, har blivit uppsagd.
Dessutom har samtliga Östers visstidsanställda medarbetare fått beskedet att inga avtal förlängs förrän 2014 års budget är lagd - och den kan inte spikas innan det är klart om Östers herrlag spelar i allsvenskan eller superettan nästa år. Bara under sportchefen Peter Kuno Johansson finns 18 personer med olika typer av visstidsanställningar.

Barometern - 04 sep 14 kl. 06:07

Kioskägare säger nej till ny placering

Nybro kommun erbjuder Cityköket två alternativ till ny placering. Ägaren Helen Radovic är emellertid inte intresserad av något av dem. I tisdags eftermiddag arrangerades ett telefonmöte mellan Nybro kommun, Cityköket i Nybro samt hyres- och arrendenämnden.

SmålandsPosten - 19 jan 15 kl. 06:44

Elljusspår försvinner ? blir ponnybana

Hälften av den mark som elljusspåret ligger på i Väckelsång ägs av paret Jan och Ingrid Hagelberg. De har nu sagt upp avtalet med kommunen och om ett år kommer halva spåret att stängas av för allmänheten. - Vi har i alla år kört våra hästar med sulky på den gamla järnvägen men sedan den asfalterades har vi inte fått vara där.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.