Aftonbladet > Nyheter

Friday, 27 November, 01:14

Aftonbladet - 21 nov 20 kl. 21:12

Här hyllas den döde regimkritikern av folkmassan▸ Regimkritikern Roman Bondarenko dog på sjukhus, enligt uppgift efter att ha blivit misshandlad av belarusisk säkerhetstjänst. I Minsk deltog hundratals människor på en minnesceremoni..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Roman Bondarenko, Minsk

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här hyllasden , döde, regimkritikernav , folkmassan
Helsingborgs Dagblad - 13 jul 17 kl. 15:33

Liu hyllas och Nobelkommittén kritiserar Kina

Den avlidne fredspristagaren och regimkritikern Liu Xiaobo hyllas som en hjälte på nätet. Samtidigt riktar Nobelkommittén skarp kritik mot Kina för hans död. Den kinesiska regeringen bär ett tungt ansvar för Liu Xiaobos död, anser norska Nobelkommittén..

UNT - 13 jul 17 kl. 16:59

Liu hyllas och Nobelkommittén kritiserar Kina

Den avlidne fredspristagaren och regimkritikern Liu Xiaobo hyllas som en hjälte på nätet..

Expressen - 04 jun 20 kl. 12:28

Bilden splittrar – hon hyllas och kritiseras 

Polisen knäböjde mitt i folkmassan, lugnade ner situationen, och möttes av kramar. Dagen efteråt har bilden på agerandet fått stor uppmärksamhet – men också skapat splittring.Beslutet både hyllas och kritiseras:”Fullständigt oacceptabelt”, skriver SD-riksdagsledamoten Robert Stenkvist på Twitter..

Expressen - 27 apr 15 kl. 10:33

Cancersjuke Andreas hyllas av Växjö Lakers

Hyllningarna för Växjö Lakers visste inga gränser under det officiella firandet. Mitt i den stora folkmassan stod cancersjuke Andreas Waldo, 25, från Växjö och firade guldet. Och spelarna firade honom..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här hyllas U21-laget av det svenska folket

Kungsträdgården var fylld av folk som ville hylla U21-laget och gratta dem. - Det är därför jag älskar att vara svensk, ni är fantastiska, sa John Guidetti till folkmassan. .

UNT - 13 jul 17 kl. 18:32

Internationell hyllningskör och Kinakritik

Den avlidne fredspristagaren och regimkritikern Liu Xiaobo hyllas som en hjälte..

Expressen - 01 okt 17 kl. 20:30

Brandmän attackerade av polisen i Barcelona

Här skyddar brandmännen de katalanska väljarna – från polisen.Genom att bilda en mänsklig mur försökte brandmännen stoppa de kravallutrustade poliserna från att nå fram till den civila folkmassan. Nu hyllas insatsen i sociala medier - samtidigt som utrikesministern försvarar polisvåldet.

Uppsalanyheter.se - 20 okt 19 kl. 23:06

Recension: Värdig hyllning till 50-åriga Woodstock-festivalen

Recension: På lördagskvällen fick Uppsala och UKK besök av Woodstock när en rad mer eller mindre kända artister hyllade 50-års jubileet av den stora Woodstock-festivalen. På lördagskvällen fick Uppsala och UKK besök av Woodstock när en rad mer eller mindre kända artister hyllade 50-års jubileet av den stora Woodstock-festivalen.
Det blev en riktigt mäktig hyllning med storartade tolkningar av olika artister som då, i augusti 1969, uppträdde på den stora festivalen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.