NT > Nyheter

Monday, 30 November, 17:43

NT - 21 nov 20 kl. 21:00

Taxibolag drabbas hårt av nya restriktionerTaxibolagen har varit pressade sedan pandemins början – och nu väntas skärpta restriktioner slå än hårdare mot branschen. –Efterfrågan på taxiresor går från en extremt låg nivå till förmodligen nästan ingenting, säger Claudio Skubla på Svenska Taxiförbundet..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Claudio Skubla, Svenska Taxiförbundet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Taxibolag, drabbas, hårtav nya , restriktioner
EU-Parlamentet - 10 mar 15 kl. 11:27

Pressmeddelande - Stöd till åkerier som drabbas av ryskt importförbud

Plenarsammanträde : Många ledamöter efterfrågade på måndagskvällen solidaritet EU-länderna emellan och konkreta åtgärder från EU-kommissionens sida för att hjälpa åkerier som drabbas av ryska restriktioner när det gäller import av livsmedel och andra jordbruksprodukter från EU. Importförbudets effekter på åkerinäringen har hittills förbisetts när man vidtagit EU-åtgärder till stöd för frukt-, grönsaks- och mjölkproducenter, säger Europaparlamentets transportutskott i en formell fråga till kommissionen.

Källa : © Europeiska unionen, 2015 - EP.

BT - 24 maj 11 kl. 08:38

Vulkanaskan når Sverige ikväll - Landvetter kommer att drabbas

En ny prognos från Met Office ska komma klockan åtta svensk tid. Askan väntas ta sig till södra Sverige vid 18-tiden i dag enlig den förra prognosen från klockan två svensk tid. ?

BT - 29 dec 11 kl. 09:33

Brotrafik drabbas av blåsten

Hårda vindar gjorde att Uddevallabron stängdes av för tung trafik på morgonen. Dessa fordon leds i stället om på väg 44 och 668. Det blåser i söder också och därför råder sänkt fartgräns på Öresundsbron, 50 kilometer i timmen.

Dalarnas tidningar - 24 mar 20 kl. 21:09

Falupubben drabbas hårt av "barhängsförbudet": ”Det här kan bli dödsstöten”

Under tisdagen presenterade regeringen nya restriktioner i kampen mot corona som innebär att....

DN - 15 aug 20 kl. 16:54

Ökad smittspridning i Frankrike – tusentals brittiska turister drabbas av karantänkrav

Franska myndigheter inför skärpta restriktioner och rekommenderar nu munskydd även vid privata sammankomster inomhus..

YLE - 20 mar 14 kl. 05:11

Relationen till Ryssland dominerar EU-toppmötet

I dag inleds EU:s sedan länge inplanerade vårtoppmöte. Den allt överskuggande frågan för mötet blir det som få önskar, nämligen att fundera över unionens förhållande till Ryssland. Listan över ryssar som drabbas av EU-restriktioner som frysta tillgångar och inreseförbud utvidgas med stor sannolikhet.

YLE - 20 mar 14 kl. 05:11

Kan EU minska sitt energiberoende av Ryssland?

I dag inleds EU:s sedan länge inplanerade vårtoppmöte. Den allt överskuggande frågan för mötet blir det som få önskar, nämligen att fundera över unionens förhållande till Ryssland. Listan över ryssar som drabbas av EU-restriktioner som frysta tillgångar och inreseförbud utvidgas med stor sannolikhet.

Expressen - 19 aug 20 kl. 20:48

Svenska turisternas lyx – i krisande Spanien

PALMA. Mallorca drabbas av Europas restriktioner mot Spanien – och nu töms ön på turister.Men många svenskar är kvar – och flera av dem satsar på lyx och avskildhet.

Nyan - 07 maj 20 kl. 08:05

Fler smittas när samhället öppnar

Vikten av tålamod. Det framhöll lantrådet Veronica Thörnroos (C) på onsdagens presskonferens. I dag förväntas landskapet få mer information om hur olika restriktioner ska lättas och även kring passagerartrafiken.

GlobeNewswire - 25 aug 20 kl. 07:00

Nordic Outlook: Effektiv krispolitik med långsiktiga risker

Pressmeddelande
Stockholm 25 augusti 2020 Nordic Outlook: Effektiv krispolitik med långsiktiga risker Sverige: Fortsatt rekyl uppåt efter mindre BNP-fall än befarat Trots ökad virusspridning har den ekonomiska återhämtningen i de utvecklade ekonomierna gått snabbare än väntat. BNP-prognosen för industriländerna inom OECD revideras upp till minus 6,6 procent i år jämfört med ett förväntat fall på 7 procent i maj. Prognosen för global ekonomi skrivs däremot ned efter oväntat stora skadeverkningar från pandemin på EM-länderna.

Kristianstadsbladet - 26 apr 14 kl. 10:54

Sen reaktion på åldöden

Foto: Robert F. Bukaty
Replik på Gunnar Olsson ”Kraftverk kontra ålfiske”, 10/4.
År 1970, när de flesta små vattenkraftverk tystnat, enligt Gunnar Olsson, var den storskaliga vattenkraften utbyggd till 70 procent i Sverige, lite senare till 90 procent.

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Så avgörs EM-kvalet – vilka kan gå vidare?

Sju länder är klara för fotbolls-EM 2022. Det finns ytterligare nio platser att slåss om. Så här är läget i alla grupper inför slutspurten av EM-kvalet..

NT - 15 minuter sedan

Skanska får vägkontrakt i Norge

Skanska har fått i uppdrag av Norges vägmyndighet Statens vegvesen att bygga en motorväg mellan kommunerna Bærum och Hole, strax väster om Oslo..

NT - 15 minuter sedan

England kan fylla luckan efter Algarve

Det snackas om en ny landslagsturnering i England i slutet av februari. För de svenska fotbollsdamerna skulle det kunna vara ett perfekt alternativ till inställda Algarve Cup. –En sådan turnering med de allra bästa är något som man verkligen skulle uppskatta att spela, för då får vi väldigt bra motstånd inför OS, säger Sveriges lagkapten Caroline Seger..

NT - 15 minuter sedan

Mitt i allt är jag tacksam över att vi är friska

Mitt i allt vabande, vobande, hemma-jobbande och vardagspusslande kommer beskedet. Barnens skola stänger och från och med nästa dag är det hemundervisning som gäller..

NT - 15 minuter sedan

Göran, 72: "Jag tycker människor beter sig märkligt"

Göran Larsson, 72, gillar att upptäcka nya platser och hade tidigare Europa som arbetsplats. Nu har pandemin satt stopp för resor och fysiskt umgänge med nära och kära är pausat..

NT - 15 minuter sedan

Birgitta,73, spanar på barnbarnen från bilen

För att bryta isoleringen tar Birgitta Gistedt och hennes sambo ofta långa bilturer ut på landsbygden. På vägen hem åker de ibland förbi huset där Birgittas barnbarn bor, i hopp om att få se en skymt av dem..

NT - 15 minuter sedan

Malin, 30, kämpar i pandemin: "Det är knäckande"

För Malin Carlsson, 30, har pandemin ställt livet på ända. Som arbetslös med tre barn kändes vardagen tuff innan, nu känns den tidvis hopplös..

NT - 30 minuter sedan

Många vill hjälpa de drabbade: "De behöver allt nu"

Facebook svämmar över av människor som vill hjälpa till med kläder och andra förnödenheter till de familjer som drabbats av radhusbranden..

NT - 30 minuter sedan

Nytt investmentbolag startar i Norrköping

Enligt Bkge Invest AB själva kommer deras verksamhet bestå i att "förvärva och förvalta fastigheter och bostadsrätter, äga och förvalta värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.".

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.