UNT > Nyheter

Friday, 27 November, 14:58

UNT - 21 nov 20 kl. 21:00

Så tränar du utan att gå på gym"Gå inte på gym", uppmanar statsminister Stefan Löfven. –Inga problem. Du kan hålla i gång ändå, svarar fysioterapeuten Fredrik Aronsson..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Stefan Löfven, Fredrik Aronsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , tränardu utan att , , gym
Barometern - 15 apr 17 kl. 06:00

Hur ofta tränar du på gym?

Gymmen blir allt fler i Oskarshamn. OT gav sig ut på stan för att kolla hur mycket Oskarshamnarna verkligen tränar..

YA - 25 feb 18 kl. 14:00

Många tränar styrka på gym men få vågar tävla

Många går och tränar styrkelyft men få vågar ta steget och börja tävla. Nu ska Skurups kraftsport försöka locka juniorer till klubben för att få fler tävlande. I helgen var det dags för årets första seriematch och det på hemmaplan..

BT - 02 jan 16 kl. 17:40

Enkät: Tränar du på gym?

BT frågade några personer på stan om träning så här efter helgerna..

BT - 07 nov 14 kl. 20:04

Vardagsrummet som billigt gym

Har du lust att träna men saknar, modet, plånboken eller tiden att dra i väg till gymmet? Lugn. Det är lätt att bygga styrka och smidighet hemma i vardagsrummet.

BT - 07 nov 14 kl. 20:04

Vardagsrummet som billigt gym

Har du lust att träna men saknar, modet, plånboken eller tiden att dra i väg till gymmet? Lugn. Det är lätt att bygga styrka och smidighet hemma i vardagsrummet.

Skånskan - 06 mar 19 kl. 10:00

Tränar för extrema uppgifter

ANSTRÄNGNING. Patrik Kristoffersson började träna för att han var överviktig. Det var länge sedan; numera trimmar han sin kropp för att klara av alla riktigt krävande utmaningar han utsätter den för.

YLE - 11 feb 16 kl. 07:23

Helsingfors kräver eskort när asylsökande tränar

Asylsökande har sedan hösten fått träna gratis på flera av Helsingfors stads gym. Få har ändå utnyttjat möjligheten, eftersom det bland annat krävs att en utomstående följeslagare är med under träningspasset. - Det viktigaste för asylsökande är att få studera finska och träna, när man frågar dem vad de vill ha möjlighet till.

Kristianstadsbladet - 14 jun 14 kl. 11:24

Jonas Carlström kritisk till att Basic Gym rivs

När Idrottsområde Söder ändras stryks Basic Gym. Bokstavligt talat. Gymmet rivs när förändringarna sker.

Skånskan - 25 nov 16 kl. 05:00

Ett slag i luften på gym

ERWP.fif(1)OPINION Att sitta är bland det farligaste man kan göra. Föregående ordföljd är ett citat av folkhälsominister Gabriel Wikström (S), yttrat i samband med att ett storprojekt lanserades i maj, som till stor del gick ut på att minska fetma.

Dagens PS - 31 okt 17 kl. 11:00

Danske karatemannen går all-in på gym

Siar om framtiden och berättar om styrkan i sin satsning. I Veckans Entreprenör lyfter vi entreprenörer, innovatörer och företagsledare som som ritar om kartan över svenskt näringsliv. I artikelserien får du träffa personerna bakom nya, spännande startups och ta del av deras bästa tips för hur man lyckas.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Vilket politiskt parti tränar du som?

Socialdemokraterna
När det är dags för motion samlar du ihop alla du känner och ni ställer upp för fotbollsmatch. Lagsport är den trevligaste träningsformen och alla ska med, så klart. Resultatet spelar ingen roll, bara alla får delta.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.