Expressen > Nöje

Thursday, 26 November, 08:38

Expressen - 21 nov 20 kl. 21:00

Nour och Henrik avslöjar offentliga gymsexetNour El Refai och Henrik Schyffert är inte blyga när det kommer till sitt intima liv. Nu berättar de att de har haft sex på en offentlig plats. – Gymmet är tydligen inte en fredad plats, säger Nour El Refai i ”Nours poddelipodd. Och Henrik”. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Henrik, El Refai, Henrik Schyffert, Nour El Refai, Nours

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nouroch , Henrik, avslöjar, offentliga, gymsexet
Expressen - 01 dec 19 kl. 06:00

Jon Henrik avslöjar sanningen om kärleken – efter alla år

Jon Henrik Fjällgren har tidigare varit förtegen om hur han träffade sin sambo Maret Nystad.Nu avslöjar artisten att det hårt sammansvetsade paret möttes under väldigt speciella omständigheter.– Vi träffades när jag var på ett behandlingshem, säger Jon Henrik Fjällgren..

Expressen - 31 mar 18 kl. 08:00

Jon Henrik avslöjar blackouten – räddades av jojken

Jon Henrik Fjällgren gjorde succé i "Let's dance", men vad tittarna inte kunde ana var att han drabbades av en blackout strax innan sitt framträdande.Artisten mindes plötsligt inte ett enda danssteg, först under jojken - i direktsändning - återfick han minnet. – Jojken är det som är närmast mig.

YLE - 13 apr 16 kl. 04:01

Finländska myndigheter avslöjar var du surfar - data slussas till företag

När du surfar på webbsidor som upprätthålls av finländska ministerier, städer och sjukvårdsdistrikt sparas en hel del information - till exempel att du läser om könssjukdomar eller skuldrådgivning - hos amerikanska företag. Det här avslöjar Yle Nyheters granskning. Våra surfvanor övervakas och sparas för att företag ska kunna sälja skräddarsydd reklam som hjälper till att finansiera många av de webbsidor vi använder.

YLE - 08 feb 15 kl. 22:05

Bankläcka avslöjar finländska konton i Schweiz

En skatteparadisläcka avslöjar kring 80 finländares konton vid banken HSBC:s schweiziska enhet. Bland de dokument som ICIJ, en internationell sammanslutning av granskande journalister, och Yleprogrammet MOT har fått tillgång till finns kring 80 personer med koppling till Finland och några företag. Bland personerna finns finländska medborgare, personer födda i Finland och personer som har bott i Finland.

DalaDemokraten - 06 dec 16 kl. 19:28

Bragdjuryns Anette Norberg avslöjar: "Det stod mellan Stenson och Jenny Rissveds"

Det blev till slut Henrik Stenson som tog hem bragdguldet.
Men det var en avvägning in i det sista, avslöjar jurymedlemmen Anette Norberg.
– Det var Jenny Rissveds och Henrik Stenson, avslöjar hon för SR..

Dalarnas tidningar - 06 dec 16 kl. 19:28

Bragdjuryns Anette Norberg avslöjar: "Det stod mellan Stenson och Jenny Rissveds"

Det blev till slut Henrik Stenson som tog hem bragdguldet.
Men det var en avvägning in i det sista, avslöjar jurymedlemmen Anette Norberg.
– Det var Jenny Rissveds och Henrik Stenson, avslöjar hon för SR..

Posh24 - 13 apr 13 kl. 10:03

Robert Kardashians hemliga dagbok avslöjar Kris Jenners otrohetsaffär!

Hushållet Jenner-Kardashian är alltid dramatiskt och nu har ännu en skandal slagit till för att skaka den ständigt expanderande familjen. Kris Jenners exman Robert Kardashian lämnade efter sin död efter sig en hemlig dagbok, som sedan hans bortgång varit beslagtagen av hans änka Ellen Pierson. Nu har Ellen lämnat över materialet till InTouch som har gjort hans privata anteckningar offentliga.

Posh24 - 12 mar 13 kl. 13:32

Kristin Cavallari avslöjar baksidan av The Hills: "Alla mutades!"

Kristin Cavallari var en av huvudkaraktärerna i tv-serien The Hills för ett par år sedan, men nu har hon bestämt sig för att berätta sanningen om serien, och rentvå sitt namn. En sak hon berättar om produktionen är att de försökte muta hennes kollegor med Hermès Birkin-väskor, för att ljuga och överdriva om hennes drogmissbruk för att skapa drama.

"Jag var 16 när allt började.

Dagens PS - 03 okt 17 kl. 09:11

Snapchat läcker och avslöjar ny satsning

Joakim Jardenberg om en spännande AR-satsning, märkliga lagar och dåliga domslut. Om art.snapchat.

Expressen - 30 nov 17 kl. 21:33

Kungen avslöjar sitt knep för offentliga evenemang

Nu avslöjar kung Carl Gustaf hur han håller sig så lugn mellan uppdragen.Kungligheten har en vitbok där plus och minus från arrangemangen förs in.– Jag skriver upp alla saker som gått dåligt, säger kungen.

Expressen - 09 jun 18 kl. 19:56

Bianca Ingrosso avslöjar sexet vid soptippen

Bianca Ingrosso vill avdramatisera ämnet sex och har inga problem att dela med sig av tankar och erfarenheter i sin podcast.Ett avsnitt gästas av sexexperter, och Bianca Ingrosso avslöjar heta hemligheter.– Jag och min pojkvän är bra på att pilla på varandra på offentliga platser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.