Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 30 November, 21:07

Vimmerby Tidning - 21 nov 20 kl. 20:10

VH får vänta på pengarna: "De är livsnödvändiga"Hockeyettans föreningar kommer att få dela på hela 30,7 miljoner kronor från statens kompensationsstöd. Vimmerby Hockey hoppas att man är en av föreningarna som får mest av den kakan. "Vi kommer nog inte ligga i botten av den potten i alla fall", menar VH:s vice ordförande Anders Kostenius..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Hockey, VH, Anders Kostenius

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VH får vänta, pengarnaDe är , livsnödvändiga
Sydsvenskan - 03 jul 13 kl. 06:30

Snabba kast livsnödvändiga

Vi människor har en unik förmåga att kasta saker i hög hastighet ? en kunskap som inte minst kan vara bra i olika bollsporter. Men det var inte därför vi lärde oss det för ungefär två miljoner år sedan..

ÖstersundsPosten - 02 aug 16 kl. 06:30

Den livsnödvändiga hjärtoperationen ser ut att bli av - med hjälp av far och son Nilsson”Jag vill se att hon blir glad igen”

Den dövstumma och diabetessjuka Maria Caldarar behöver en ny hjärtklaff. Föräldrarna har skrapat ihop 30 000 kronor. Ivar och Linus Nilsson ordnar lika mycket..

Nya Wermlands Tidningen - 30 jan 17 kl. 06:01

Vi tillverkar livsnödvändiga produkter

I Värmland ser företag och enskilda individer i stor utsträckning med framtidstro på det som sker. Vi tror på regionen, vi ser tillväxt, bioekonomi och innovationer, skriver Per Bjurbom och Marie Stenquist..

Realtid - 13 okt 17 kl. 07:00

IBM-chef: "AI-investeringar är livsnödvändiga"

Allt fler företag och banker satsar på artificiell intelligens (AI). Men Norden släpar efter på detta område. "Det är oerhört viktiga investeringar för att bibehålla konkurrenskraft.

SVT - 23 jan 18 kl. 20:50

Livsnödvändiga varor når inte de svältande i Jemen

Samtidigt som ett blodigt krig rasar, har Jemens viktigaste hamnar blockerats av Saudiarabien..

Blekinge Läns tidning - 26 apr 19 kl. 07:06

”Det finns många sätt att tackla detta livsnödvändiga område”

Rasmus Degerskär, musiker och sjuksköterska, är ambassadör för #vistårbakom..

GT - 16 apr 20 kl. 06:01

Förslaget: Livsnödvändiga respiratorer skulle skrotats

Socialstyrelsen ville skrota alla respiratorer i beredskapslagren för så sent som tio år sedan.Nu kan myndighetens 30 år gamla respiratorer – drygt 300 stycken – vara skillnaden mellan liv och död för svårt sjuka i coronapandemin.– De är livsviktiga för oss, så jag är oerhört glad att inte lagren var avvecklade, säger Karl Chevalley, regional beredskapsöverläkare i Västra Götaland..

PrivataAffärer - 24 okt 18 kl. 06:22

”Ständiga omval riskerar att trötta ut spararna”

Läs också: Så många struntade i tjänstepensionsvalet Omkring två miljoner privatanställda tjänstemän omfattas av tjänstepension ITP som administreras av valcentralen Collectum. För fjärde gången har nu Collectum upphandlat vilka bolag som ska få vara med att erbjuda tjänstepensionslösningar. Resultatet av den nya upphandlingen blev sänkta avgifter över hela linjen.

DN - 19 jul 18 kl. 00:24

Brand är livsnödvändigt för biologisk mångfald

Att återställa den skog som brinner i dag kan ta upp till hundra år, med svåra förluster för människor. Men för den biologiska mångfalden är bränder nödvändiga – och i Sverige brinner det snarare för lite..

Blekinge Läns tidning - 31 dec 18 kl. 11:23

Ingemar Lönnbom: Året när kultur blev krig och nöje blev livsnödvändigt

Snart har undertecknad arbetat med BLT kultur och nöje på heltid i ett helt år. 38 år efter flytten till Blekinge fick jag länets roligaste jobb! Och vilket kultur- och nöjesår det har varit.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.