News55 > Nyheter

Saturday, 28 November, 10:05

News55 - 21 nov 20 kl. 03:27

Solchans i delar av Sverige – sedan regnSolen är på väg att göra entré i stora delar av landet. På söndag och måndag väntas uppehållsväder i framför allt södra Sverige, enligt SMHI. Men glädjen blir troligtvis kortvarig – på tisdag är regnet tillbaka igen. Söndagens uppehållsväder kan njutas. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Sverige, SMHI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Solchansi delar av , Sverigesedan , regn
BT - 21 jul 18 kl. 12:09

Sverige: Regn krävs för att släcka bränderna

Stora bränder härjar fortfarande i skogarna i en rad län. Räddningstjänsten kan inte släcka bränderna utan ihållande regn, men bara enstaka skurar väntas..

UNT - 15 feb 14 kl. 09:14

Brittiskt busväder till Sverige

Regnet och stormen som under vintern plågat Storbritannien är nu på väg in över Sverige. Regn, snö och blåst väntas påverka i stort sett hela landet och SMHI varnar för trafikproblem från Dalsland och norrut.(TT).

UNT - 15 feb 14 kl. 09:14

Brittiskt busväder till Sverige

Regnet och stormen som under vintern plågat Storbritannien är nu på väg in över Sverige. Regn, snö och blåst väntas påverka i stort sett hela landet och SMHI varnar för trafikproblem från Dalsland och norrut.(TT).

Aftonbladet - 23 sep 15 kl. 13:31

Nu lämnar U2 Sverige: ”Regn ställer in lek”

Hälsar hejdå till fansen på Instagram.

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Alliansfritt Sverige - 29 jan 12 kl. 16:45

Sverige rasar på miljölistorna


MILJÖRAS. Sveriges miljöpolitik får inte längre bara kritik från den samlade miljörörelsen. Nu rasar även Sverige på forskarnas listor över länders miljöarbete.

Alliansfritt Sverige - 21 maj 12 kl. 13:00

Rapport varnar: Sverige på väg bort från den svenska modellen


VARNING. Sverige tappar sin plats i den internationella trygghetsligan i rasande fart. Värst är det med vår A-kassa där vi gått från att ha den näst högsta till att ligga under snittet i en internationell jämförelse.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.