Expressen > Nöje

Thursday, 26 November, 08:30

Expressen - 21 nov 20 kl. 19:30

Sexet och ilskna bråken i ”Så mycket bättre”Att ”Så mycket bättre” är ett omtyckt program av svenska folket är det ingen tvekan om men bakom kulisserna har det hänt både det ena och det andra. Artister har rykt ihop, känslor har väckts, fulspel har spelats och het stämning har osat. – Jag tänkte att det var härligt. Det var uppfriskande. Det var kul att bli uppraggad av Carola.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
, Carola, Danny Sauedo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sexetoch , ilskna, bråkeni , mycket bättre
Expressen - 29 maj 17 kl. 06:00

Mias ilskna utbrott på Jesper i viktkampen

Mia Parnevik vill ändra sin livsstil, och gå ner i vikt. Nu berättar realitystjärnan om kampen mot vikten, sina nya mål - men väjer inte heller för att visa upp bråken med maken Jesper Parnevik. – Ska du vara så här hemsk varje gång?

Expressen - 18 dec 18 kl. 13:28

Interna bråken som fick honom sparkad

José Mourinhos tid i Manchester United är över.Han lämnar efter sig en klubb präglad av konflikter, ilskna stjärnor och spelare som klubbledningen inte vill ha. .

Sydsvenskan - 01 aug 13 kl. 06:30

Hansson hade solen i ögonen och när han satte upp händerna för att skugga ögonen slog Rossi till. Den här gången var han inte bedövad av vin och öl. Han var nykter och snabb och stark.

Kapitel 34Den bleka septembersolen lyckades inte värma männen som i den tidiga morgonen kom cyklande från slitna hyreskaserner runt om i staden. Likt ett lämmeltåg slussades de mot klaffbrons trånga gatt och vidare mot varvsgrinden. Buttra kommentarer och ilskna rop hördes på fabriksgården när männen gjorde sig redo för ännu en lång och slitsam arbetsvecka.

Skånskan - 25 sep 19 kl. 06:00

Bästa tipsen för en spännande läshöst

Till helgen är det dags för Bokmässan i Göteborg och årets bokutgivning är därmed också inne i sin mest intensiva period.
Gunilla Wedding har botaniserat bland alla nyheter och tipsar om böcker att vara nyfiken på.
Svenska romaner:Björnkvinnan av Karolina Ramqvist.

Barometern - 21 aug 13 kl. 07:57

Hundar hetsas mot varandra

?Det är jag som sätter upp hänglåsen.? En boende har tröttnat på ilskna kamphundar, skällande nattetid och hundägare som inte kan kontrollera sina djur.

YLE - 01 maj 17 kl. 16:03

Analys: Motverkar den moderna feminismen sitt syfte?

Den feministiska rörelsen har genom historien bidragit till stora samhällsförändringar; lika rösträtt, rätt till arbete och utbildning för kvinnor och män, rätten till abort och rätten till offentlig barnomsorg. De rättigheter som i dag kan kännas självklara för oss har inte serverats på silverbricka. De är en följd av handlingar som utförts av människor som har jobbat hårt.

YLE - 22 maj 16 kl. 10:23

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska Ett byråkratiskt socialskyddssystem väcker oro och ilska bland publiken. Det ser mer till regelverket och paragrafen än människans livssituation. I synnerhet Folkpensionsanstalten (FPA) föranleder många tips från missnöjda människor.

Kristianstadsbladet - 22 sep 12 kl. 06:30

Läsandets läkande förmåga

Foto: Scanpix
Det är litteraturfest i södra Danmark. Taxin kommer tre min sent, så får jag vänta på bussen någon minut, så får jag vänta elva minuter på Arlandatåget, så kommer jag till incheckningsautomaten sju över, men den stängde fem över, så tar de inte mot väskan, så missar jag flyget, så får jag lägga till sjuhundra kronor, slå mig ner på fiket och vänta på nästa plan. Stress i Köpenhamn, jag snubblar till slut ombord på sista tåget till Flensburg, där jag äntligen når hotellet vid midnatt.

Kristianstadsbladet - 15 jan 14 kl. 05:39

Tuffa ord om EU:s fria rörlighet

Bojkotthot, ilska och tunga suckar möter Storbritanniens oro för "invällande" bulgarer och rumäner.Hjärnspöken, tycker svenske EU-parlamentsledamoten Gunnar Hökmark (M).
Den konservative brittiske premiärministern David Cameron vill sätta tak på hur många EU-medborgare som egentligen får bosätta sig i Storbritannien varje år, som en följd av vad som i Storbritannien allt oftare beskrivs som en "invasion".

BT - 15 jan 14 kl. 05:41

Tuffa ord om EU:s fria rörlighet

Bojkotthot, ilska och tunga suckar möter Storbritanniens oro för "invällande" bulgarer och rumäner. Hjärnspöken, tycker svenske EU-parlamentsledamoten Gunnar Hökmark (M).Den konservative brittiske premiärministern David Cameron vill sätta tak på hur många EU-medborgare som egentligen får bosätta sig i Storbritannien varje år, som en följd av vad som i Storbritannien allt oftare beskrivs som en "invasion".

Trelleborgs Allehanda - 21 jul 14 kl. 09:09

När flykt blir arkitektur

Foto: Wikimedia Creative Commons

Den mörka berättelsen om familjen Winchesters öde börjar under senare hälften av artonhundratalet, i hjärtat av de amerikanska pionjärmarkerna. William Wirt Winchester utvecklar då geväret som kom att revolutionera den laglösa västern. Geväret som fick Winchesters namn är välbekant, det bars av alla från Sitting Bull till Buffalo Bill och den beryktade Calamity Jane ryktas ha använt det såväl för att undanröja motståndare och som ett verktyg för sin sexuella tillfredställelse.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.