Sydsvenskan > Kultur

Thursday, 26 November, 19:56

Sydsvenskan - 21 nov 20 kl. 19:19

”Alla luktar whiskey” — och alla muggar har en historiaMånga läsare skickade in historier om sina älsklingsmuggar till oss..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla luktar, whiskeyoch alla , muggarhar en , historia
HBL - 07 aug 14 kl. 05:30

Spritfabrik satsar på whiskey och gin

Tre entreprenörer har börjat tillverka gin och whiskey mitt inne i Helsingfors. Företagarna vill väcka folks intresse för hur ädla drycker tillverkas.Inne bland de råa stenbyggnaderna i slakthuskvarteret i Helsingfors har tre vänner grundat ett destilleri, The Helsinki Distilling Company.

Barometern - 20 feb 14 kl. 12:13

Förslaget luktar moderat politik

på insändare om NBAB.
Efter att ha läst insändaren från tillträdande kommunalrådet i Nybro så går det ju inte att tvivla på ambitionerna att påbörja ett förändringsarbete utan motstycke i Nybros historia.
Att sälja ut kommunala tillgångar i den omfattningen som föreslås borde, och måste, ges tid att diskuteras ingående mellan kommunen företag och olika organisationer.

Skånskan - 03 mar 20 kl. 07:00

En historia som saknar en bra helhet

recension/litteratur Vredens gudinnor av Katie Lowe utspelar sig på en engelsk privatskola för flickor, där huvudkaraktären Violet har råd att gå, trots att familjen inte är rik, genom det skadestånd de fått av ett lastbilsåkeri vars förare kört ihjäl fadern och den sjuåriga lillasystern.
Jag ville gärna tycka om boken, dels för att jag pluggat antikens historia och gillar berättelser med grekiska eller romerska underteman och dels för att det verkade som en smart unga vuxna-bok. En recension uttryckte bestörtning över det moraliska förfall som skildras, vilket också lät lovande.

GöteborgsPosten - 07 jun 19 kl. 09:53

En lång historia av (nästan) färsk fisk

Den göteborgska fiskförsäljningen har en lika lång historia som Göteborg. Men först år 1874 hittade den slutgiltigt hem. Lars O.

Nerikes Allehanda - 29 aug 16 kl. 15:31

Guld och whiskey stals vid inbrott

Någon gång mellan tisdagen och torsdagen förra veckan utsattes en villaägare i Åsbro för inbrott.Genom att bryta upp ett fönster har tjuven kunnat ta sig in i villa och stjäla en guldkedja och whiskey-flaskor.Halskedjan i guld har ett uppskattat värde på 10 000 kronor och de tre stulna whiskey-flaskorna var värda 700 kronor vardera..

Skånskan - 29 mar 18 kl. 07:38

Stal tre pallar whiskey

Burlöv En lastbilschaufför blev under natten bestulen på en större mängd whiskey.Stölden ägde rum på Santessons väg i Burlöv där lastbilen stod parkerad. Lastbilschauffören sov i lastbilen och märkte inte när en eller flera personer skar upp kapellet på lastbilen och stal tre pallar med whiskey.

Kristianstadsbladet - 23 jan 14 kl. 14:29

Sjuka luktar sämre


Luktar du illa? I så fall kanske du är på väg att bli sjuk. Vi människor är nämligen kapabla att lukta oss till sjukdom - redan på ett tidigt stadium.

BT - 23 jan 14 kl. 14:31

Sjuka luktar sämre

Luktar du illa? I så fall kanske du är på väg att bli sjuk. Vi människor är nämligen kapabla att lukta oss till sjukdom - redan på ett tidigt stadium.

DI - 29 jul 11 kl. 10:43

Man dömdes för att ha spillt whiskey på Zuma

I onsdags dömdes en sydafrikansk man för misshandel efter att ha spillt whiskey på president Jacob Zuma i juli förra året..

Hela Gotland - 16 jul 12 kl. 04:00

Gör whiskey på Gotlands-dricka

Nu lanserar Gute vingård Gotlands första whiskey som baseras på traditionell gotlandsdricka..

NSD - 23 jan 13 kl. 09:07

Norrbottnisk whiskey rinner ut i sanden?

Lappland destilleri AB smidde stora planer på att tillverka whiskey i Arvidsjaur..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.