NT > Nyheter

Wednesday, 25 November, 21:14

NT - 21 nov 20 kl. 18:35

R-talet för viruset sjunker i SverigeDet så kallade R-talet för coronaviruset sjunker i Sverige. Positivt, ja visst. Men siffran skiljer sig stort mellan olika regioner och varje insjuknad smittar fortfarande fler än en..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: R-taletför , viruset, sjunkeri , Sverige
SR - 28 apr 20 kl. 14:18

Ytterligare 81 döda i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har 81 dödsfall till följd av coronaviruset rapporterat i Sverige. Det framgår av Folkhälsomyndighetens sammanställning på tisdagen. Totalt har nu 2 355 personer dött efter att ha bekräftats smittade av viruset i Sverige..

SR - 27 apr 20 kl. 14:09

Ytterligare 80 döda i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har ytterligare 80 dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats i Sverige, det framgår av Folkhälsomyndighetens sammanställning på måndagen. 2 274 personer har nu dött efter att ha bekräftats smittade av viruset, medan totalt 18 926 bekräftats smittade i landet..

SR - 10 maj 20 kl. 14:14

Fem nya dödsfall till följd av viruset i Sverige

Det senaste dygnet har fem dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats in i Sverige. Det framgår av Folkhälsomyndighetens sammanställning på söndagen. Totalt har nu 3 225 personer i landet dött efter att ha bekräftats smittade av viruset..

SR - 06 jun 20 kl. 14:02

Ytterligare 17 döda i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har 17 dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats in i Sverige, enligt Folkhälsomyndighetens sammanställning på nationaldagen. Totalt har nu 4 656 personer i landet dött efter att ha bekräftats smittade av viruset..

SR - 24 jun 20 kl. 14:03

48 nya dödsfall i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har 48 dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats in i Sverige, enligt Folkhälsomyndighetens sammanställning på onsdagen. Totalt har nu 5 209 personer i landet dött efter att ha bekräftats smittade av viruset..

SR - 21 jul 20 kl. 14:03

Ytterligare sju döda i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har sju dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats in i Sverige. Det framgår av Folkhälsomyndighetens sammanställning på tisdagen. Totalt har nu 5 646 personer i landet dött efter att ha bekräftats smittade av viruset..

SR - 12 aug 20 kl. 14:20

Ytterligare fyra döda i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har fyra dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats in i Sverige. Det framgår av Folkhälsomyndighetens sammanställning på onsdagen. Totalt har nu 5 774 personer i landet dött efter att ha bekräftats smittade av viruset..

SR - 14 aug 20 kl. 14:39

Ytterligare sju döda i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har sju dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats in i Sverige. Det framgår av Folkhälsomyndighetens sammanställning på fredagen. Totalt har nu 5 783 personer i landet dött efter att ha bekräftats smittade av viruset..

SR - 02 sep 20 kl. 14:09

Ytterligare sju döda i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har sju dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats in i Sverige, enligt Folkhälsomyndighetens sammanställning på onsdagen. Totalt har nu 5 820 personer i landet dött efter att ha bekräftats smittade av viruset..

Expressen - 06 jul 15 kl. 11:37

Så skulle fruktade viruset drabba Sverige

Fler än 30 döda, hundratals sjuka och flera tusen i karantän. Lägg därtill en panikartad oro hos ännu fler med stängda skolor och sjukhus och fallande börskurser som följd. Sydkorea skakades i grunden av mers.

DI - 14 mar 20 kl. 14:41

Över 900 smittade av viruset i Sverige

Totalt har 924 personer i Sverige konstaterats smittade av coronaviruset, meddelar Folkhälsomyndigheten i sin dagliga sammanställning..

Fler nyheter från NT

NT - 4 minuter sedan

Priser höjs — för att rean ska verka större

Black Friday är på ingång och många gör sig redo för att fynda. Men på mängder av varor har priserna höjts närmare 30 procent under hösten — för att prisskillnaden ska verka större på den stora readagen..

NT - 15 minuter sedan

"Göra spel under en pandemi är jävligt svårt"

Pandemin påverkar även fiktiva världar. Spelutvecklaren Sports Interactive (SI) har behövt genomlysa hela det finansiella systemet i "Football manager 2021" på grund av coronakrisen. –Men det är viktigt att spelet inte blir verkliga världen, det ska fortfarande vara en tillflykt, säger SI-chefen Miles Jacobson..

NT - 15 minuter sedan

Trots sågningen av kraven – kommunen ger sig inte

Både Socialstyrelsen och Statskontoret anser att kommuner inte kan kräva att personer med försörjningsstöd flyttar utanför kommungränsen. Men Norrköpings kommun står fast vid att frågan måste prövas i rätten..

NT - 15 minuter sedan

V vill stoppa överklagan om flyttkrav: "Orimligt"

Nicklas Lundström (V) går fortsatt hårt åt flyttkraven på personer med försörjningsstöd. Han tar nu över som ledamot i nämnden och vill stoppa kommunens rättsliga process om att kräva flytt utanför Norrköping..

NT - 15 minuter sedan

Stjärnan återvänder till Mora – ett tag

Innebandyveteranen Anna Wijk återvänder till Kais Mora, som hon lämnade i våras efter tio år i klubben..

NT - 10 minuter sedan

Äta vitaminer eller inte – så ska du tänka

Försäljningen av vitaminer och kosttillskott fortsätter att öka – och apoteken misstänker en viss coronaeffekt. Men hur mycket hjälper egentligen den där lilla tabletten multivitamin? Och kan det bli för mycket?.

NT - 15 minuter sedan

Wendt målskytt när "Gladbach" ryckte

Svenska målskyttar i Champions League är en raritet nu för tiden. På onsdagen blev dock Oscar Wendt målskytt när hans Borussia Mönchengladbach hemmaslog Sjachtar Donetsk..

NT - 45 minuter sedan

Försvunnen militär misstänks ha kidnappats

Polisen misstänker att den yrkesmilitär som varit försvunnen i nästan två veckor blivit utsatt för människorov. Hundratals frivilliga har utan framgång sökt mannen i skogarna söder om Stockholm..

NT - 45 minuter sedan

Det är väldigt synd om männen

Det är synd om männen. När de äntligen får visa lite hud så handlar det om en decimeter vrist..

NT - 1 timme sedan

Mindre trängsel i kollektivtrafiken

De hårdare allmänna råden tycks ha fått svenskarna att resa mindre kollektivt. Storstadsregionerna rapporterar alla om färre resenärer, och i Stockholm har trängseln minskat påtagligt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.