DalaDemokraten > Nyheter

Friday, 27 November, 21:15

DalaDemokraten - 21 nov 20 kl. 18:38

JUST NU: Meterolgen varnar för plötslig ishalka – "Ta det försiktigt på vägarna"Efter dagens snö, som har övergått i regn, varnas det för plötslig ishalka. Varningen gäller fram....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
JUST NU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Meterolgen, varnarför , plötslig, ishalkaTa det , försiktigt på vägarna
Västerbottens Folkblad - 25 mar 16 kl. 16:11

SMHI varnar: Plötslig ishalka

Efter en front med snö och regn varnar SMHI för att vägarna kommer att frysa till under natten, vilket orsakar en risk för plötslig ishalka längs Västerbottens kust. Det är inte bara Västerbotten som kommer att drabbas, utan även Västernorrland, Jämtland, Gävleborg, Dalarna och Värmland. Enligt prognosen kommer vägarna att tina upp igen under morgondagen, och det […].

NSD - 22 nov 16 kl. 06:47

SMHI varnar: Plötslig ishalka

SMHI varnar för plötslig ishalka och snöfall över Norrbotten under tisdagen..

GT - 12 dec 16 kl. 20:42

SMHI varnar: "Plötslig ishalka"

Under tisdagen gäller det att vara varsam i morgontrafiken.SMHI varnar nämligen för "plötslig ishalka" i stora delar av Västra Götalands län.– Det är lite förrädiskt när temperaturerna stiger och det faller regn på kalla vägbanor, säger Johan Groth på väderinstitutet Storm..

SVT - 09 feb 19 kl. 10:33

SMHI varnar: Plötslig ishalka, snöfall och höga vattenflöden

Under lördagsmorgonen har SMHI gått ut med flera klass 1-varningar i mellersta Sverige. Varningarna gäller plötslig ishalka i Värmlands län, Dalarnas län och Gävleborgs län, och snöfall i Jämtlands län och Västernorrlands län. Dessutom varnar man för höga vattenflöden i Hallands län och Västra Götalands län..

SR - 07 dec 16 kl. 07:43

SMHI varnar: Plötslig ishalka i stora delar av landet

På morgonen kan det vara ordentligt halt på vägarna i stora delar av landet. SMHI har utfärdat varningar för stora delar av södra och mellersta Sverige..

Aftonbladet - 28 nov 18 kl. 10:45

SMHI varnar: plötslig ishalka i flera län

Expressen - 06 dec 19 kl. 13:06

SMHI varnar: Plötslig ishalka och snöfall

Stora delar av Mellansverige och södra Norrland riskerar att drabbas av ishalka, följt av kraftiga snöfall.SMHI har utfärdat en vädervarning klass 1 i Dalarnas, Gästriklands och Värmlands län under fredagskvällen och lördagen.Där kan det falla uppemot 15 centimeter nysnö under lördagen..

Skånskan - 13 jan 19 kl. 17:29

SMHI varnar för plötslig ishalka

Väder SMHI varnar för plötslig ishalka i Skåne.
Från midnatt kan det blir ordentligt halt då det klarar upp och temperaturerna sjunker. Definition för Varning klass 1 plötslig ishalka
Väderförhållanden som medför plötslig ishalka, exempelvis underkylt regn, regn på kalla vägbanor eller regn som följs av snabbt tillfrysande vägbanor.

Expressen - 09 dec 19 kl. 17:18

JUST NU: SMHI varnar för plötslig ishalka

Milt. Grått. Få soltimmar.

Jmini.se - 01 dec 16 kl. 12:27

SMHI varnar för blixthalka

Definition för Varning klass 1 plötslig ishalka: Väderförhållanden som medför plötslig ishalka, exempelvis underkylt regn, regn på kalla vägbanor eller regn som följs av snabbt tillfrysande vägbanor. Följ trafikläget just nu. LÄS MER: Totalstop.....

Skånskan - 14 dec 15 kl. 14:17

SMHI varnar för ishalka

Nyheter Nu varnar SMHI för plötslig ishalka under måndagskvällen. Under måndagskvällen finns det risk för plötslig ishalka framförallt i de norra delarna av Skåne – något som skåningarna fick erfara redan på söndagskvällen då flera olyckor rapporterades in runt om från de skånska vägarna. På måndagen kan det komma att bli underkylt regn eller regn på kalla vägbanor och det i sin tur kan leda till glashala vägbanor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.