Sydsvenskan > Opinion

Tuesday, 24 November, 13:52

Sydsvenskan - I förrgår: 18:32

R-talet för viruset sjunker i SverigeDet så kallade R-talet för coronaviruset sjunker i Sverige. Positivt, ja visst. Men siffran skiljer sig stort mellan olika regioner och varje insjuknad smittar fortfarande fler än en. Det nationella R-talet visar antalet personer som varje smittad perso.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: R-taletför , viruset, sjunkeri , Sverige
SR - 28 apr 20 kl. 14:18

Ytterligare 81 döda i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har 81 dödsfall till följd av coronaviruset rapporterat i Sverige. Det framgår av Folkhälsomyndighetens sammanställning på tisdagen. Totalt har nu 2 355 personer dött efter att ha bekräftats smittade av viruset i Sverige..

SR - 27 apr 20 kl. 14:09

Ytterligare 80 döda i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har ytterligare 80 dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats i Sverige, det framgår av Folkhälsomyndighetens sammanställning på måndagen. 2 274 personer har nu dött efter att ha bekräftats smittade av viruset, medan totalt 18 926 bekräftats smittade i landet..

SR - 10 maj 20 kl. 14:14

Fem nya dödsfall till följd av viruset i Sverige

Det senaste dygnet har fem dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats in i Sverige. Det framgår av Folkhälsomyndighetens sammanställning på söndagen. Totalt har nu 3 225 personer i landet dött efter att ha bekräftats smittade av viruset..

SR - 06 jun 20 kl. 14:02

Ytterligare 17 döda i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har 17 dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats in i Sverige, enligt Folkhälsomyndighetens sammanställning på nationaldagen. Totalt har nu 4 656 personer i landet dött efter att ha bekräftats smittade av viruset..

SR - 24 jun 20 kl. 14:03

48 nya dödsfall i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har 48 dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats in i Sverige, enligt Folkhälsomyndighetens sammanställning på onsdagen. Totalt har nu 5 209 personer i landet dött efter att ha bekräftats smittade av viruset..

SR - 21 jul 20 kl. 14:03

Ytterligare sju döda i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har sju dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats in i Sverige. Det framgår av Folkhälsomyndighetens sammanställning på tisdagen. Totalt har nu 5 646 personer i landet dött efter att ha bekräftats smittade av viruset..

SR - 12 aug 20 kl. 14:20

Ytterligare fyra döda i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har fyra dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats in i Sverige. Det framgår av Folkhälsomyndighetens sammanställning på onsdagen. Totalt har nu 5 774 personer i landet dött efter att ha bekräftats smittade av viruset..

SR - 14 aug 20 kl. 14:39

Ytterligare sju döda i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har sju dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats in i Sverige. Det framgår av Folkhälsomyndighetens sammanställning på fredagen. Totalt har nu 5 783 personer i landet dött efter att ha bekräftats smittade av viruset..

SR - 02 sep 20 kl. 14:09

Ytterligare sju döda i viruset i Sverige

Det senaste dygnet har sju dödsfall till följd av coronaviruset rapporterats in i Sverige, enligt Folkhälsomyndighetens sammanställning på onsdagen. Totalt har nu 5 820 personer i landet dött efter att ha bekräftats smittade av viruset..

Expressen - 06 jul 15 kl. 11:37

Så skulle fruktade viruset drabba Sverige

Fler än 30 döda, hundratals sjuka och flera tusen i karantän. Lägg därtill en panikartad oro hos ännu fler med stängda skolor och sjukhus och fallande börskurser som följd. Sydkorea skakades i grunden av mers.

DI - 14 mar 20 kl. 14:41

Över 900 smittade av viruset i Sverige

Totalt har 924 personer i Sverige konstaterats smittade av coronaviruset, meddelar Folkhälsomyndigheten i sin dagliga sammanställning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.