SR > Nyheter

Friday, 27 November, 04:40

SR - 21 nov 20 kl. 18:05

Postnord börjar med lördagsleveranser för att undvika trängselNu när julhandeln drar igång och folk shoppar på rean Black Friday kan det bli trängsel när alla varor som beställts på nätet ska hämtas på paketutlämningen. Postnords chef för e-handel säger till TT att det kommer att bli köer hos ombuden, men att man är väl förberedd..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Black Friday, TT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Postnordbörjar med , lördagsleveranserför att , undvika, trängsel

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Pandemin ger skatteproblem för Öresundspendlare

Många fortsätter att pendla till jobbet, trots att de skulle vilja jobba hemma, för att slippa att till exempel behöva skatta i båda länderna..

SR - 2 timmar sedan

Nya tester av Astra Zeneca-vaccin efter frågetecken

Flera kritiker kräver att läkemedelsbolaget Astra Zeneca presenterar mer fakta kring hur man kommit fram till att deras coronavaccin har 90 procents effektivitet. Företaget har nu sagt att man kommer göra fler tester. Den brittiska regeringen har förköpt 100 miljoner doser av vaccinet och hoppas på ett godkännande av det inom kort..

SR - 3 timmar sedan

Trump: Lämnar makten om elektorerna väljer Biden

USA:s president Donald Trump säger nu att han kommer lämna Vita huset om de valda elektorerna röstar för Demokraternas Joe Biden när de möts den 14 december..

SR - 6 timmar sedan

Svenskt näringsliv: pengarna kan komma för sent

Regeringen och samarbetspartierna är överens om lägre krav för företag som behöver omställningsstöd på grund av pandemin, meddelade finansminister Magdalena Andersson idag..

SR - 8 timmar sedan

Tiotusentals argentinare i kö för att ta avsked av Maradona

Tiotusentals argentinare har ställt sig i kö för att ta avsked av fotbollsikonen Diego Maradona som dog igår i en hjärtinfarkt. Maradona ligger på lit de parade i presidentpalatset i Buenos Aires..

SR - 9 timmar sedan

Kan vara lika mycket smitta nu som i mars

För att förstå hur stor smittspridningen är nu går det inte att titta på antalet bekräftade fall, eftersom det är många fler som provtas nu, i stället har man jämfört inläggningar i intensivvården, IVA. "Både mortalitet och IVA-inläggningar ligger på ungefär samma nivå. Vi har landat i att någonstans där är vi förmodligen", säger statsepidemiolog Anders Tegnell.

SR - 9 timmar sedan

Hundratusentals indiska bönder i protest

Hundratusentals bönder är just nu på väg till Indiens huvudstad Delhi för att protestera mot en jordbruksreform som parlamentet antog i höstas. Enligt bönderna riskerar de nya lagarna att försämra deras möjligheter att försörja sig..

SR - 10 timmar sedan

Konsumentverket utökar granskning av bluffreor

I morgon är det dags för readagen Black Friday och för att få en större bild av omfattningen breddar Konsumentverket sina granskningar om företags prissättning under reaveckan Black Week, för att upptäcka fler så kallade bluffreor..

SR - 10 timmar sedan

KU kritiska mot regeringen

Ett enigt Konstitutionsutskott, KU, presenterade i dag sin årliga granskning av regeringen och riktar kritik på flera punkter..

SR - 10 timmar sedan

Partier pressar regeringen om sjukskrivna

Flera av riksdagens partier har tryckt på för en förändring som ska minska risken för att långtidssjuka utförsäkras. I morse stod det klart att regeringen och samarbetspartierna Centerpartiet och Liberalerna, går dem till mötes..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.