UNT > Nyheter

Wednesday, 25 November, 17:51

UNT - 21 nov 20 kl. 18:00

Bibliotekets besökare oroliga: "Kan bli ensamt"Gemenskap, sociala kontakter och värme. Stadsbiblioteket i Östhammars kommun har stor betydelse för besökarna. Men nu när coronapandemin breder ut sig igen fasar många för hur framtiden ska arta sig..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Östhammars

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bibliotekets, besökare, oroligaKan bli , ensamt
YA - 27 jan 14 kl. 06:30

Färre lån och besökare

Foto: Mark Hanlon
Ystad följer trenden. I fjor lånades färre böcker och alla bibliotek utom ett i kommunen noterade ett minskat antal besökare.– Det är en trend i hela Sverige men vi ska försöka vända den, säger Lena Malmquist, bibliotekschef.

YLE - 16 jun 15 kl. 09:46

Biblioteken i Vasa tappar besökare

Biblioteken i Vasa har tappat rejält med besökare de senaste 10 åren. Det är webben som är boven, enligt kultur- och biblioteksdirektör Marja Mikola. Pohjalainen var först med nyheten.

Barometern - 21 aug 16 kl. 16:00

Höga höjder lockar besökare

MFK Oskarshamnseskaderns modellflygdag lockade som vanligt många besökare till flygplatsen i Virkvarn. Arrangörerna var mäkta oroliga för regnet men kunde pusta ut. Inte förrän den sista timmen föll de första regndropparna..

Dalarnas tidningar - 21 apr 17 kl. 16:33

Kupolenbesökare oroliga inför fler incidenter

Efter DT.s rapporteringar om oroligheter i och omkring Kupolen i Borlänge, och den senaste incidenten vid McDonalds, besökte Dt Kupolen för att prata med några besökare..

Dalarnas tidningar - 21 apr 17 kl. 16:33

Kupolenbesökare oroliga för fler incidenter

Efter DT.s rapporteringar om oroligheter i och omkring Kupolen i Borlänge, och den senaste incidenten vid McDonalds, besökte DT Kupolen för att prata med några besökare..

Kristianstadsbladet - 09 nov 12 kl. 09:13

Gallerian ska ha fler besökare än Gekås

Foto: Annica Jönsson
Steen och Ström räknar med att Östra centrum på tre år ska ha 800?000 fler besökare än Gekås i Ullared. "Det är inte fel med vare sig optimism eller fantasi", säger Gekås vd Boris Lennerhov med ett skratt.

Skånskan - 13 nov 16 kl. 19:54

Gratis på Moderna gav färre besökare

Malmö I februari blev det gratis inträde på 18 centralmuseer i Sverige. Det enda museet i Skåne som berörs av reformen visar en minskning med 4 600 besökare för årets första nio månader. Dardel 2015 drog mer än fritt inträde.

YA - 05 okt 14 kl. 06:30

Flest besökare efter Äppelmarknaden

Foto: Anette Sjöstrand
Cirka 20 000 besökare kommer årligen till Äppelmarknaden i Kivik. Men minst lika många besöker hamnplan veckorna efter marknaden. Eftermarknaden är nu något arrangörerna vill utveckla.

YA - 06 sep 13 kl. 08:00

60?000 besökare krävs för badkalkyl

Om kommunens kalkyler för det planerade badhuset ska gå ihop, krävs 60 ?000 besökare om året. Det är fler än på Hörbys inomhusbad, trots att Hörby har äventyrsbad med bland annat hopptorn och en 56 meter lång vattenrutschbana.

Skånskan - 23 jul 16 kl. 06:00

Besökare ökar även i Skåne

Uppåkra/Lund I Tyskland kan museer och utställare komma upp i besökssiffror som skånska aktörer bara kan drömma. Ändå slår Uppåkra arkeologiska center och Historiska museet i Lund besöksrekord.En prognos om 200 000 besökare för Lokschuppen Rosenheims vikingautställning, som varar i nio månader.

YLE - 12 jul 17 kl. 11:58

Betydligt färre besöker Skanslandet i år - antalet besökare har sjunkit med över hälften

Antalet personer som besöker Skanslandet har minskat med över 50 procent jämfört med i fjol. Det uppger JT-Line, som trafikerar båtrutten från Salutorget till Skanslandet. JT-Lines vd Juha Tiilikainen säger att ön hade 24 000 besökare under maj och juni månad förra året.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.