Expressen > Opinion

Tuesday, 24 November, 13:04

Expressen - I förrgår: 17:50

Vi behöver en smartare strategi, inte en argareDen svenska coronastrategin har kört in i väggen. Det säger så mycket om vår oförmåga att hantera kriser..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi behöver en smartare, strategiinte en , argare
Kristianstadsbladet - 10 nov 11 kl. 06:30

"Go with the flow"-strategi hela vägen till slutet

Foto: Daniel Ohlsson/TV4
När det sista avsnittet av Robinson sänds i kväll är Louise Alvedal, Ballingslöv, fortfarande med.
När tittarna kommer in i finalavsnittet har du spenderat natten levande begravd i en kista. Och du verkar faktiskt helnöjd!

Sydöstran - 17 maj 17 kl. 14:10

Målvakten som bara blir argare och argare

Sölvesborgs GIF har tagit full pott i division 3-fotbollen och nu väntar ett derby mot Ronneby BK. I SGIF:s mål finns Amel Hrnjic som bara blir argare och argare med åren. – Nu har de äntligen börjat lyssna på mig, säger han och skrattar..

Blekinge Läns tidning - 17 maj 17 kl. 14:10

Målvakten som bara blir argare och argare

Sölvesborgs GIF har tagit full pott i division 3-fotbollen och nu väntar ett derby mot Ronneby BK. I SGIF:s mål finns Amel Hrnjic som bara blir argare och argare med åren. – Nu har de äntligen börjat lyssna på mig, säger han och skrattar..

Regeringen - 09 maj 12 kl. 14:56

En smartare och öppnare förvaltning - samtal med intressenter på Facebook

Som en del av det fortsatta arbetet med den Digitala Agendan har it- och energiminister Anna-Karin Hatt tillsatt en projektgrupp för att ta fram ett förslag till strategi för e-förvaltning. Ministern vill ha en öppen och transparent konsultationsprocess i framtagandet av strategin för e-förvaltning. Därför har projektgruppen valt att konsultera strategiförslag med personer från allmänheten via en Facebook-sida.

GlobeNewswire - 5 timmar sedan

Active biotech uppdaterar sin kliniska strategi och berÄknade milstolpar

Active Biotech AB (publ) (ticker: ACTI) meddelade idag statusuppdateringar av sina helägda projekt tasquinimod och laquinimod, liksom samarbetsprojektet naptumomab, utvecklat tillsammans med NeoTX Therapeutics. Investerare, analytiker och media är inbjudna till dagens virtuella kapitalmarknadsdag där den aktuella statusen och framtida utvecklingen av företagets kliniska portfölj och dess framtida strategi kommer att belysas.
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Helén Tuvesson, VD, 046 19 21 56, helen@tuvesson@activebiotech.

Resume - 3 timmar sedan

Cube tar fram influencer-strategi för Eucerin – ska nå kvinnor 50-plus

Eucerin väljer Cube och går med en Influencer marketing-strategi för att nå kvinnor över 50. Varumärkets guldserie kommuniceras under hösten 2020 av bland andra Mia Skäringer och Ann Wilson..

GlobeNewswire - 1 timme sedan

Rättelse till tidigare pressmeddelande: Active Biotech uppdaterar sin kliniska strategi och beräknade milstolpar

All information fanns inte med i tidigare pressmeddelande. PRESSMEDDELANDE,  Lund Sverige, 24 november, 2020 - Active Biotech (NASDAQ STOCKHOLM: ACTI) Active Biotech AB (publ) (ticker: ACTI) meddelade idag statusuppdateringar av sina helägda projekt tasquinimod och laquinimod, liksom samarbetsprojektet naptumomab, utvecklat tillsammans med NeoTX Therapeutics. Investerare, analytiker och media är inbjudna till dagens virtuella kapitalmarknadsdag där den aktuella statusen och framtida utvecklingen av företagets kliniska portfölj och dess framtida strategi kommer att belysas.

DN - 06 nov 18 kl. 06:00

Martin Gelin: Trumps strategi smartare än Obamas

Ingen president i modern tid har deltagit lika aktivt i kampanjerna inför mellanårsvalet i dag tisdag som Donald Trump. Medan föregångaren Barack Obama försökte undvika partipolitikens skyttegravar har Trump valt en motsatt strategi. Det kan hjälpa partiet mobilisera väljare..

Sydsvenskan - 18 nov 11 kl. 11:22

Bättre och argare för varje år

Foto: Scanpix

Carsten Jensen började ana sin skrivtalang när handledarna på litteraturvetenskapen kallade hans språk ?blommigt?. Han skulle nog inte passa som akademiker.

Sydsvenskan - 26 feb 12 kl. 11:21

"Jag blev yngre och argare för varje dag"

Foto: David Polberger
Bland de tältande ungdomarna på Tahrirtorget stack en 80-årig kvinna ut. Hon har kämpat mot förtryck i hela sitt liv och blir mer kontroversiell med åldern. Matilda Gustavsson har besökt författaren Nawal El Saadawi i hennes hem i Kairo.

Expressen - 29 feb 12 kl. 10:54

Springsteen är tillbaka argare än någonsin

PARIS. Politisk - och asförbannad. Bruce Springsteen är tillbaka, och han är argare än någonsin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.