Nerikes Allehanda > Nyheter

Monday, 30 November, 00:15

Nerikes Allehanda - 21 nov 20 kl. 17:19

Bokaktuella Lotta Lundgren: ”Hasselfors har en speciell plats i mitt liv”Det ska i alla fall inte bli en kokbok, tänkte Lotta Lundgren när hon låste in sig i....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Lotta Lundgren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bokaktuella, Lotta, Lundgren, Hasselforshar en , speciellplats i , mitt liv
BT - 10 feb 14 kl. 14:46

Lotta Lundgren går på jakt med Leif GW

Efter "Historieätarna" och "Landet brunsås" tar sig Lotta Lundgren an den svenska jaktkulturen. SVT avslöjar nu nya detaljer om serien "Lotta och Leif på jakt" - det hela går ut på att Lundgren och jägarveteranen Leif GW Persson ska utforska vad jakten, vapnet och jägaren säger om vår tid. I programmet kommer Lotta Lundgren att ta jaktlicens, under uppsikt av Leif GW Persson som jagat sen barnsben.

Expressen - 09 sep 15 kl. 07:42

Lotta Lundgren vill se Haag strippa på scen

Det blir en riktig ”Fanny och Alexander”-jul, när Lotta Lundgren, 44, och Erik Haag, 48, på nytt bjuder in till julbord. Men frågan är om ens högborgerligt överdåd, kan rädda den senare från att strippa på scen. – Den förhandlingen pågår, säger Lotta Lundgren och Erik Haag fyller i: – Lotta brukar förklara det så bra varför det behövs.

Expressen - 25 jan 14 kl. 10:55

Lotta Lundgren: Leif GW är en skattkista

I höstas separerade programledaren Lotta Lundgren från sin make, samtidigt som hon arbetade hårt. Nu berättar hon hur hon tog sig igenom den tuffa perioden - med hjälp av Leif GW Persson. – Karln är en skattkista.

Expressen - 15 mar 14 kl. 21:17

Lotta Lundgren: Jag blev väldigt förvånad

Det är hos Plura tv-profilen och matexperten gör sitt överraskande avslöjande. Lotta Lundgren minns nämligen fortfarande när Ebbot Lundberg tog henne på brösten. – Jag blev väldigt förvånad när det kom två ömsinta händer rätt ner i behån, säger Lotta Lundgren i TV3:s "Pluras kök Sicilien"..

Posh24 - 15 dec 14 kl. 13:02

Dricka kiss - droppen för Erik Haag och Lotta Lundgren!

Ett av de bästa programmen som går på TV just nu är Historieätarna, med Erik Haag och Lotta Lundgren.

I serien får vi följa duon som går all in för att leva precis som man gjorde under vissa epoker i Sverige. I kvällens avsnitt ger de sig på Vasatiden och tydligen var folk väldigt fascinerade av urin då vilket innebär att Erik och Lotta ställs inför utmaningen att smaka på sitt eget kiss - något de inte klarar av, enligt Aftonbladet.

Expressen - 10 jan 17 kl. 00:22

Leif GW erbjöd Lotta Lundgren miljoner

När Lotta Lundgren gick igenom sin skilsmässa stöttades hon av Leif GW Persson. Polisprofessorn erbjöd inte bara husrum och stöd utan också ett saftigt lån. – Jag blev erbjuden att låna ett par miljoner, säger Lotta Lundgren i "Renées brygga"..

Nya Wermlands Tidningen - 04 dec 17 kl. 11:09

Erik Haag och Lotta Lundgren årets julvärdar

Det blir för första gången två julvärdar i SVT när Erik Haag och Lotta Lundgren tar plats i rutan på julafton.- Det känns bra att vara två när det är så stort ståhej, säger Lotta Lundgren..

Expressen - 06 dec 17 kl. 09:30

Lotta Lundgren och Erik Haag om livet ihop

Lotta Lundgren och Erik Haag är dubbelaktuella som julvärdar i SVT – och med nya programmet "Bye Bye Sverige".I SVT:s Morgonstudion berättar programledarduon om livet ihop och att jobba tillsammans.– Vi är bra på att sluta jobba båda två.

Expressen - 27 okt 19 kl. 06:00

Lotta Lundgren avslöjar nu – livet med Erik Haag

För fem år sen gick Lotta Lundgren och Erik Haag igenom varsin skilsmässa, och båda har berättat om livskrisen som följde.Men efter den turbulenta tiden har kollegerna funnit kärleken och lugnet tillsammans.Nu berättar Lotta Lundgren om parets nya liv, lyckan i att vara en bonusfamilj – och den heta kemi som finns mellan henne och livskamraten.

Expressen - 14 mar 12 kl. 13:25

Lotta Lundgren och Erik Haag på matresa

Lotta Lundgren och Erik Haag från "Landet brunsås" ger sig ut på en ny tidsresa genom den svenska mathistorien, skriver Dagens Nyheter. Iklädda de då rådande modet och med hjälp av en tidsmaskin färdas de genom stormaktstiden och frihetstiden, via 1920- och 1940-talet för att slutligen landa i 1970-talet..

GöteborgsPosten - 10 aug 12 kl. 06:00

Hallå eller! Lotta Lundgren

Matskribenten och programledaren Lotta Lundgren har snattat i en fruktaffär, är stolt över att hon lyckas bete sig normalt och vill inte flytta tillbaka till Göteborg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.