Aftonbladet > Nyheter

Friday, 27 November, 01:24

Aftonbladet - 21 nov 20 kl. 15:01

Passagerna på Grace får stanna över natten▸ Passagerna på den grundstötta färjan Grace i hamnen i Mariehamn får stanna kvar på fartyget över natten, meddelar Viking. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Grace, Mariehamn, Viking

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Passagerna, Gracefår , stannaöver , natten
Hela Gotland - 19 sep 11 kl. 04:00

De kunde stanna hela Fårönatta

I helgen höll hela Fårö öppet och i skenet av marschaller visade ön upp sig från sin allra finaste sida.Per Björklund och Anna Olsson från Visby, tog husvagnen och kunde stanna natten lång..

YLE - 26 jan 17 kl. 14:26

"Rotorsegel har kommit för att stanna"

När kryssningsfartyget Viking Grace nästa år utrustas med ett rotorsegel blir fartyget det första hybridfartyget av sitt slag som drivs av både vindkraft och LNG, flytande naturgas. Enligt skeppsbyggnadsingenjören Kai Levander har fenomenet rotorsegel en ljus framtid. Rotorseglet för Viking Grace, som tillverkas av det inhemska företaget Norsepower, är 24 meter högt och 4 meter i diameter.

YLE - 23 nov 12 kl. 04:59

Viking Grace började läcka på STX-varvet

På STX:s varv i Åbo sprang Viking Lines nya passagerarfartyg Viking Grace läck under natten. Enligt brandmyndigheter i Egentliga Finland var situationen till en början allvarlig och hotande. Då räddningsverket kom till platsen fanns det drygt en meter vatten i maskinrummet och vattnet steg.

Uppsalanyheter.se - 29 mar 15 kl. 13:53

TT Grace "do-wop" i 2000-talsförpackning

Med nysläppta albumet "Wop bam bom" gjorde TT Grace sin andra spelning när man besökte Honky Tonks motorklubb i Uppsala på lördagen. Med nysläppta albumet "Wop bam bom" gjorde TT Grace sin andra spelning när man besökte Honky Tonks motorklubb i Uppsala på lördagen.   Gruppen TT Grace har funnits sedan 2003 då som "The Tributes", namnbytet till TT Grace skedde innan första plattan "Original" släpptes i slutet av 2009, trots att man har gjort hundratals spelningar har gruppen inte fått den uppmärksamhet som man förtjänar, tills nyligen då man var inbjudna till att spela på Bingolotto.

YLE - 10 aug 12 kl. 09:15

Viking Grace sjösätts

Kryssningsfartyget Viking Grace sjösätts i dag, fredag. Sjösättningen firas med en ceremoni på STX- varv i Åbo. Efter sjösättningen fortsätter arbetet med inredningen och utrustningen.

YLE - 10 aug 12 kl. 16:18

Viking Grace sjösattes

Kryssningsfartyget Viking Grace sjösattes i dag, fredag. Sjösättningen firas med en ceremoni på STX varv i Åbo. Efter sjösättningen fortsätter arbetet med inredningen och utrustningen.

Sydsvenskan - 23 maj 14 kl. 05:30

Banalt drama lyckas inte blåsa liv i Grace

Problemet då superstjärnor, till exempel Nicole Kidman, spelar en annan superstjärna, i detta fall Grace Kelly, är att publiken sitter med facit i hand. Härom dagen roade jag mig med att ännu en gång se en gammal favoritfilm, Alfred Hitchcocks ”Fönstret mot gården” (1954) med Grace Kelly och James Stewart i huvudrollerna. Hur ambitiös, begåvad och proffsig Nicole Kidman än må vara kan hon i en sådan här roll inte mäta sig med den riktiga stjärnan och frammana Kellys autentiska magnetism och röstvibrationer.

YLE - 15 dec 13 kl. 19:42

Grace hämtade resenärerna till Åbo

De finländare som befann sig på M/S Amorella när grundstötningen skedde på lördagen har nu återvänt till Finland. De kom med Viking Grace, som anlände i Åbo vid 20-tiden på söndagen. Viking Lines passagerarfärja M/S Amorella anlände tryggt till Mariehamn kring klockan ett natten till söndagen efter att hon vid middagstid på lördagen haft en grundkänning vid Julgrund.

Nyan - 27 apr 14 kl. 11:05

43-årig man saknad – tros ha fallit från Viking Grace

En man i 40-årsåldern tros ha fallit överbord från Viking Grace då båten lade till i Långnäs under natten mellan torsdag och fredag..

SmålandsPosten - 24 jan 15 kl. 09:25

Tumult utanför Grace

Vid stängningsdags blev det tumult utanför nöjesstället Grace i centrala Växjö natten till lördagen. Ordningsvakter ingrep och två unga män gjorde våldsamt motstånd. Under tumultet blev en ordningsvakt misshandlad.

SmålandsPosten - 30 sep 17 kl. 06:47

I natt: Flera omhändertagna efter bråk på Grace

Flera män omhändertogs för fylleri efter ett större bråk på nattklubben Grace i Växjö under natten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.