Magazin24 > Nyheter

Sunday, 29 November, 11:21

Magazin24 - 21 nov 20 kl. 17:36

Niklas och Ingemar bygger villor i lantliga idyllenI Sörfennsta utanför Kungsör växer just nu två nya villor fram. Bakom projektet står pensionerade bonden Ingemar Andersson. "Det är alltid kul att bygga"..
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Ingemar, Sörfennsta, Kungsör, Ingemar Andersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Niklasoch , Ingemar, bygger, villori , lantliga, idyllen
SmålandsPosten - 17 jun 14 kl. 06:28

Bygger sin budget på regeringsskifte

Betald sommarskola för lågpresterande elever, 6,7 miljoner kronor mer till skolan och fler fasta jobb i äldreomsorgen. S har presenterat sin skuggbudget.
Men hela kalkylen bygger på att partiet tar rege­ringsmakten efter valet.

Västerbottens Folkblad - 25 mar 17 kl. 06:00

Ingemar Bjöörn

Ingemar Bjöörn har avlidit efter en tids sjukdom fredag kväll den 3 mars. Han blev 63 år gammal. Närmaste anhöriga hans tre barn Linda, Peter och Niklas, barnbarnen Anja, Allrick och lilla Elma som Ingemar aldrig hann lära känna.

YLE - 04 nov 14 kl. 13:32

Målspruta till TPS som tålmodigt bygger vidare

Det nynedflyttade fotbollslaget TPS har värvat Jussi Aalto, som den gångna säsongen var tvåa i skytteligan i division 1. Därtill har man knutit till sig flera unga förmågor samtidigt som man betonar att man försiktigt bygger vidare. Jussi Aalto är en namnstark förstärkning i division 1-sammanhang.

Skånskan - 14 apr 18 kl. 14:00

Bygger vidare på lilla småstadens centrum

STAFFANSTORP Den planerade utbyggnaden av Staffanstorps centrum är en fortsättning på den lyckade småstadsutveckling som arkitekt Eva Sjölin påbörjade.– Vårt förslag följer de intentionerna som omvandlat samhället från att vara en villamatta till att få ett riktigt centrum. Det säger Vlade Naumovski, en av arkitekterna bakom södra Stanstad.

Sydsvenskan - 29 apr 12 kl. 08:30

70 villor och ny förskola ska byggas i Kyrkheddinge

Kyrkheddinge får 70 nya villor och en ny förskola. Det beslutade miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i veckan.??Vi köpte en gård mitt inne i Kyrkheddinge i höstas.

Cornucopia - 28 nov 13 kl. 15:12

Byggbranschen: Vi bygger avsiktligt för dyrt och för lite

Inget nytt för bloggens läsare, men bilden av att byggbranschen avsiktligt bygger för dyrt och för lite bekräftas nu av förespråkare för byggbranschen i en artikel hos Schibsted/SvD. Genom att bygga mindre än efterfrågan vill man hålla uppe priserna, och priserna på nybyggen anpassas till folks vilja till skuldsättning.Nu är det förstås inte det branschen ville säga, men det är vad som sägs i artikeln.

GöteborgsPosten - 13 jul 18 kl. 04:00

Varbergs Bostad planerar bygga villor i Bua

Varbergs Bostad fortsätter bygga nytt. Extra nytt är att bolaget planerar att bygga villor – i Bua. Det är nämligen första gången bolaget bygger friliggande villor..

Skånskan - 17 okt 18 kl. 05:00

Här vill Arne Persson bygga femton villor

vikhög Byggmästare Arne Persson, grundare av Lödde Bygg, vill uppföra 15 villor mitt inne i det lilla fiskeläget Vikhög.
Han vill också bygga ett äldreboende med nio lägenheter för byns seniorer.– Det är en väldig efterfrågan, och det finns inga tomter i Löddeköpinge.

SmålandsPosten - 24 dec 13 kl. 00:07

Niklas ska snuva de gamla kompisarna

Han kom som tränare efter två år i Helsingborg till Växjö Vipers. Annandagens sydsvenska derby mellan de klubbarna kommer att vara speciellt för Niklas Nordén. – Jag är ju Ängelholmspåg och innebandyfostrad i Munka-Ljungby.

Nyteknik - 10 jan 12 kl. 06:51

?Slöseri att värma villor med el?

DEBATT. Det är alla eluppvärmda villor som gör att elpriset skenar på vintern. Om vi bygger ut lokalt producerad kraftvärme och vindkraft och investerar i solel behövs ingen utbyggnad av vare sig kärnkraft eller av vårt kraftnät, skriver debattörerna..

Nyteknik - 10 sep 12 kl. 09:01

SP och Derome bygger energisnåla villor

Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, SP, och husbyggaren Derome ska tillsammans utveckla två energisnåla villor. De deltar i ett EU-projekt som ska stimulera energisnålt byggande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.