Nyan > Svenskfinland

Sunday, 29 November, 11:06

Nyan - 21 nov 20 kl. 16:41

Kökarfärjan ställer in turerKökarfärjan Gudingens avgång lördag kl. 18 från Långnäs och söndag kl. 7:30 från Kökar ställs in på grund av hård vind. Bokade kunder kontaktas, meddelar Ålandstrafiken.  
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Gudingens, Långnäs, Kökar, Ålandstrafiken, Nyan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kökarfärjan, ställerin , turer
Nyan - 29 jul 19 kl. 10:24

Kökarfärjan Knipan står stilla

Landskapsfärjan Knipan som trafikerar linjen Långnäs-Kökar har problem med bogpropellern och står stilla för inspektion och reparation efter ankomsten till Långnäs idag kl.11:50. Fler turer kan inte köras innan problemen är lösta.

Nyan - 29 jul 19 kl. 16:00

Kökarfärjan Knipan alltjämt ur trafik

Även resterande avgångar med M/S Knipan ställs in måndag 29/7, på grund av fortsatta tekniska problem. Det meddelar Ålandstrafiken. Trafiken ordnas enligt följande: – M/S Skiftets ordinarie avg.

HBL - 07 jan 14 kl. 19:44

Målmedvetna Leif Groop håller greppet om diabetes

Den mångfalt prisbelönta diabetesforskaren hade varken tänkt bli läkare eller börja forska i diabetes. I dag tilldelades han Äyräpääpriset på 20 000 euro för att under tiotals år ha ökat kunskapen om genernas betydelse för sjukdomen.En släng av socker.

YLE - 18 sep 13 kl. 04:30

Valfrihet öppnar upp vårddata

Valfriheten inom vården ökar. Från och med början av nästa år kan man fritt välja hälsostation och enhet inom specialsjukvård oberoende av var man är bosatt. Medborgarna behöver mera kunskap för att fatta upplysta vårdbeslut - myndigheterna vill öppna mer infromation på webben.

YLE - 06 okt 15 kl. 18:41

Finland får fem sjukhus som ägs av försäkringsbolag

En miljon finländare har en sjukförsäkring i dag och det gör att försäkringsbolagen satsar allt mer inom vården. Det första sjukhuset som ägs av ett försäkringsbolag, OP-Pohjola, byggs som bäst upp och inom kort byggs fyra till. Försäkringsbolagen satsar allt mer inom vården, inte minst för att sjukförsäkringarnas antal ökar.

YLE - 23 jun 17 kl. 04:59

Skapar vårdreformen osund konkurrens bland unga läkare?

Hur kommer arbetsmarknaden att se ut efter vårdreformen för unga medicine studerande? Vem är arbetsgivaren - den offentliga sektorn eller privata vårdbolag? Hur går det med kollegialiteten inom läkarkåren när utbudet på läkare har ökat en längre tid?

YLE - 17 mar 14 kl. 04:55

"Livet är värt att leva"

Tre nyfikna ögonpar möter mig vid dörren när jag ringer på hos Frida Flythström i Karis. Det är katterna Alex och Sebbe - och Fridas öppna blick. Vi har inte träffats förr men hon tvekar inte att ställa upp på intervju om tvångsvård, en av de heta punkterna i mentalvårdslagen som manglas i riksdagens utskott just nu.

YLE - 07 aug 13 kl. 04:25

Blurrig arbetsfördelning mellan ögonläkare och optiker

Dålig syn är inget ovanligt i Finland. Därför har optikerna en stor samhällelig roll - för stor anser ögonläkarna. De anser att optikernas synkontroller är missvisande och har lagt in ett klagomål till övervakningsmyndigheten Valvira och till Konsumentverket.

BT - 16 apr 13 kl. 14:00

Ännu inga förbättringar på Säs

De åtgärder som sjukhusledningen på Säs gjort under månaden är inte på långa vägar tillräckliga och de svar vi erhållit från vår sjukhusledning är inte tillfredsställande, skriver fackliga representanter. Huvudskyddsombuden på södra Älvsborgs sjukhus lämnade den 7 mars i år gemensamt in en arbetsmiljöframställan enligt arbetsmiljölagen 6 kapitlet 6 A §, där vi begärde akuta åtgärder på brister i arbetsmiljön. Vi ser nu på Säs efter en månad att arbetsbelastningen är fortsatt hög och arbetsmiljön mycket ansträngd.

TA - 08 okt 14 kl. 08:46

Ebola: "Sverige måste göra mer"

Sverige måste bidra med direktinsatser och mer personal för att bekämpa ebolautbrottet i Västafrika. Att bara skicka mer pengar räcker inte, anser flera tunga profiler.
"I denna kris räcker det inte med att öppna plånboken.

BT - 08 okt 14 kl. 11:03

Konkreta insatser krävs mot ebola

Sverige måste bidra med direktinsatser och mer personal mot ebolautbrottet i Västafrika. Att bara skicka pengar räcker inte, anser flera tunga profiler. Nu utbildas 60 personer för att kunna åka.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.