Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Saturday, 05 December, 06:58

Länstidningen i Södertälje - 21 nov 20 kl. 16:29

JUST NU: Vattnet i Nykvarn är odrickbart: ”Stark doft”Drick inte vattnet om du bor i Nykvarn. Det är uppmaningen från kommunen just nu. – Det doftar....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
JUST NU, Nykvarn

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Vattneti , Nykvarnär , odrickbart, Stark, doft
Kristianstadsbladet - 12 jan 14 kl. 02:24

Vattnet ännu odrickbart i Charleston


Invånarna i Charleston i den amerikanska delstaten West Virginia kan fortfarande inte använda kranvattnet efter en olycka i fredags, då stora mängder kemikalier från en fabrik rann ut i en flod.Över 300 000 boende i området manas att inte använda vattnet till annat än toalettspolning och brandbekämpning och enligt myndigheterna kommer det att dröja åtminstone flera dagar till innan vattnet kan vara tjänligt igen. Ett 70-tal personer har sökt vård och fem har tagits in på sjukhus för observation efter att ha drabbats av bland annat kräkningar och diarréer.

BT - 12 jan 14 kl. 02:25

Vattnet ännu odrickbart i Charleston

Invånarna i Charleston i den amerikanska delstaten West Virginia kan fortfarande inte använda kranvattnet efter en olycka i fredags, då stora mängder kemikalier från en fabrik rann ut i en flod. Över 300 000 boende i området manas att inte använda vattnet till annat än toalettspolning och brandbekämpning och enligt myndigheterna kommer det att dröja åtminstone flera dagar till innan vattnet kan vara tjänligt igen. Ett 70-tal personer har sökt vård och fem har tagits in på sjukhus för observation efter att ha drabbats av bland annat kräkningar och diarréer.

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 14 kl. 02:26

Vattnet ännu odrickbart i Charleston

Invånarna i Charleston i den amerikanska delstaten West Virginia kan fortfarande inte använda kranvattnet efter en olycka i fredags, då stora mängder kemikalier från en fabrik rann ut i en flod. Över 300 000 boende i området manas att inte använda vattnet till annat än toalettspolning och brandbekämpning och enligt myndigheterna kommer det att dröja åtminstone flera dagar till innan vattnet kan vara tjänligt igen..

UNT - 12 jan 14 kl. 02:24

Vattnet ännu odrickbart i Charleston

Över 300 000 boende i Charleston i West Virginia i USA kan fortfarande inte använda kranvattnet efter en olycka i fredags, då fabrikskemikalier rann ut i en flod. Tidigast om några dagar kan vattnet vara tjänligt.(TT).

UNT - 05 jan 12 kl. 17:44

Odrickbart vatten blir dyrare

På Klädesholmen i Tjörns kommun har vattnet varit odrickbart i två månader. Nu blir det dessutom dyrare. Kommunen höjde taxan för det odrickbara vattnet tio procent vid nyår.

Skånskan - 21 okt 16 kl. 14:38

Odrickbart vatten på naturcentrum

hörby Det var vid en rutinkontroll som man märkte att vattnet var odrickbart på Fulltofta naturcentrum.
– Förhoppningsvis är det löst till nästa vecka, nu väntar vi bara på nya provsvar, säger vice vd:n Anna Brümmer.Fulltofta naturcentrum gör regelbundet rutinkontroller för att mäta dricksvattnet.

Nya Wermlands Tidningen - 30 sep 15 kl. 06:00

Vattnet går inte att dricka

Fått nog. Fem kilometer från centrala Karlstad lever grannarna på Järpetan utan kommunalt vatten och avlopp. Avloppen dömdes ut 2009 men de rinner ännu rakt ut i Klarälven och vattnet är odrickbart i flera hushåll..

SvD - 12 jan 14 kl. 02:24

Vattnet ännu odrickbart i Charleston

Över 300 000 boende i Charleston i West Virginia i USA kan fortfarande inte använda kranvattnet efter en olycka i fredags, då fabrikskemikalier rann ut i en flod..

NT - 12 jan 14 kl. 02:24

Vattnet ännu odrickbart i Charleston

Invånarna i Charleston i den amerikanska delstaten West Virginia kan fortfarande inte använda kranvattnet efter en olycka i fredags, då stora mängder kemikalier från en fabrik rann ut i en flod..

Länstidningen i Jämtland - 01 apr 16 kl. 09:59

Efter 4 månader: Vattnet fortfarande odrickbart i Ångsta – oklart när anläggningen är åtgärdad

Ångstaskolan och förskolan Trollmax har fått vatten levererat i stora vattenkrukor två gånger i veckan sedan december. Nu har det gått fyra månader och ännu är inte dricksvattenfrågan löst och frågan är när Östersunds kommun och VA-föreningen i Ångsta kan leverera något klart besked..

Cornucopia - 26 sep 17 kl. 09:01

Hata slumpen: Vattnet i Björlunda/Gnesta odrickbart

Helt slumpmässigt har platsen för slutstriden i Aurora fått odrickbart vatten. Björlunda i Gnesta har nu drabbats av odrickbart vatten, och det är just här som Försvarsmakten övar.
Som bloggen rapporterat har tidigare ledningsregementet i Enköping och Skövde Garnison med Skaraborgs Regemente och Trängregementet drabbats av odrickbart vatten inför Aurora.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.