Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 02 December, 22:19

Vestmanlands Läns Tidning - 21 nov 20 kl. 16:16

Man begärs häktad för knivattacker i Sala och UppsalaEn man i 20-årsåldern från Hebytrakten begärdes under lördagen häktad, misstänkt för två....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Sala, Uppsala, Hebytrakten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man begärs, häktadför , knivattackeri , Salaoch , Uppsala
GöteborgsPosten - 08 jun 18 kl. 14:38

Kvinna begärd häktad för Salabrand

En kvinna i 40-årsåldern har begärts häktad misstänkt för att ha anlagt skogsbranden i Broddbo utanför Sala. Hon begärs häktad som skäligen misstänkt, vilket är den lägre misstankegraden..

Expressen - 08 jun 18 kl. 14:48

Kvinna begärd häktad för Salabrand

En kvinna i 40-årsåldern har begärts häktad misstänkt för att ha anlagt skogsbranden i Broddbo utanför Sala. Hon begärs häktad som skäligen misstänkt, vilket är den lägre misstankegraden..

Expressen - 03 jan 15 kl. 10:47

Kvinna begärs häktad för misstänkt mord

Kvinnan som misstänks för mordet i Sala under natten till nyårsafton begärs häktad. Enligt åklagaren finns det annars risk för att hon undanröjer bevis eller försvårar utredningen. Samtidigt jagar polisen fortfarande den man i 40-årsåldern som det utfärdats rikslarm efter..

UNT - 08 jun 18 kl. 14:38

Kvinna begärd häktad för Salabrand

En kvinna i 40-årsåldern har begärts häktad misstänkt för att ha anlagt skogsbranden i Broddbo utanför Sala..

BT - 01 aug 13 kl. 11:52

Ung man begärs häktad i sin frånvaro för Teliarånet

Rånet mot Teliabutiken på Allégatan kan vara på väg att klaras upp. En man i 20-årsåldern begärs nu häktad i sin frånvaro och hans id-kort påträffades när polis med hund spanade efter rånarna som flydde till skogs.
?

Dagens PS - 23 okt 17 kl. 10:54

Ännu en Allra-topp begärs häktad

Åklagaren lämnade in begäran till tingsrätten på söndagen. Dagens Industri berättar att det handlar om vd:n för det skandalomsusade pensionsbolagets dotterbolag i Dubai, Evran Mersin, som åklagaren nu vill frihetsberöva. Enligt misstankarna har Allra-bolaget i Dubai ”mjölkat Allras sparare på pengar”, vinsterna ska sedan ha skickats till Allra.

BT - 17 okt 12 kl. 13:12

Skjutne boråsaren begärs häktad för mordförsök

Den 19-årige boråsare som blev skjuten i Karlstad begärs häktad för försök till mord och grovt vapenbrott. Sedan tidigare är andra boråsare häktade och polisen tror att de har koppling till en ny gruppering i Borås som förknippas med hårda metoder. ?

Skånskan - 02 okt 19 kl. 16:17

Bedragerska begärs häktad

ESLÖV En 30-årig kvinna som misstänks ha varit del av ett bedragargäng begärs nu häktad av åklagare.
Eslöv är en av de många brottsplatser där den misstänkta bedragarskan ska ha varit aktiv.På onsdagseftermiddagen begärde kammaråklagare Emma Adolfsson att den misstänkta kvinnan ska häktas.

Alingsås tidning - 03 okt 19 kl. 09:17

Begärs häktad för skyddande av brottsling

Utredningen kring sommarens styckmord på Noltorp resulterar nu i att en man i 50-årsåldern begärs häktad för skyddande av brottsling. Mannen hämtades in till förhör under måndagen och anhölls senare samma dag. Under onsdagen lämnade åklagaren in en häktningsframställan där mannen begärs häktad för grovt skyddande av brottsling.

BT - 23 maj 13 kl. 16:07

Man begärs häktad för smuggling och langning av alkohol i Borås

En man som misstänks ha smugglat alkohol från Tyskland och sålt i Västsverige begärs häktad i Borås. Mannen, som är 65 år och bor i Göteborg, greps när han var på väg hem efter en inköpsresa i Tyskland. En 47-årig kvinna anhölls också, men hon kommer inte att begäras häktad.

BT - 27 jan 14 kl. 10:34

Misstänkt paketman begärs häktad

En 29-årig man som i helgen anhölls och delgavs misstanke om olaga hot i samband med att ett paket lämnades på kvällstidningen GT:s redaktion i Göteborg kommer att begäras häktad misstänkt för brott mot medborgerlig frihet, skriver polisen på sin hemsida. Händelsen i torsdags ledde till att Kungstorget spärrades av och fastigheten där redaktionen ligger utrymdes. Polisens bombtekniker sköt sönder paketet, som dock inte innehöll något explosivt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.