Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 28 November, 00:13

Nerikes Allehanda - 21 nov 20 kl. 15:45

Trots kraven på avstånd – Örebros barn behöver sina kramar mer än någonsin: ”Vi finns kvar som den stora tryggheten”Den lilla knatten har blå overall och nästan ramlar ut från trappan – rakt in i en stor kram hos....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trots kraven, avstånd, Örebros, barnbehöver sina , kramar, mer än någonsin Vi finns kvar som den stora tryggheten
Expressen - 22 apr 19 kl. 07:00

Kraven från Jacksons barn efter dokumentären: Erkänn att ni ljugit

I ”Leaving Neverland” anklagar Wade Robson och James Safechuck Michael Jackson för att ha utsatt dem för sexuella övergrepp.Nu utreds deras ekonomiska motiv av Michael Jacksons tre barn, som vill stämma dokumentärens två huvudpersoner.– De tycker att ”dokumentären” var ensidig och att de två männen kom med flertalet anklagelser som inte stämmer, säger en presskontakt för Jacksons barn till Page Six..

Trelleborgs Allehanda - 19 mar 12 kl. 06:15

Kompassen: Budget i harmoni och disharmoniska barn

Situationen inom förskolan oroar. För pedagogerna på många av våra förskolor är läget så uppgivet och akut att några redan är sjukskrivna eller riskerar att bli det. Detta trots att Trelleborgs kommun 2011 hade ett ekonomiskt bra år.

DN - 08 maj 18 kl. 14:17

Kristina Lindquist: Jag byter ditt barn mot min weekendresa till Italien

Att avstå från barn är det enskilt viktigaste man kan göra för att minska sitt klimatavtryck. Men är det rimligt att tänka så? .

YLE - 18 nov 15 kl. 16:53

Finländare avstängd i SHL igen – ”Vårdslöst och respektlöst”

Jere Karalahti, Anssi Salmela, Teemu Laine – och nu Joel Mustonen. De finländska spelarna har håvat in straff i den svenska hockeyligan den här säsongen. Jere Karalahti har åkt på ett par längre avstängningar, Anssi Salmela stängdes för en månad sedan av i fyra matcher och Teemu Laine tilldelades bötesstraff för filmning.

YLE - 03 okt 16 kl. 07:20

Busholmen har tillräckligt med svenska barn för egen förskola - men staden säger nej

Efter att den utlovade svenskspråkiga skolan på Busholmen inte blev av, hoppas föräldrarna på en förskola i anslutning till daghemmet Pärlan. Det finns tillräckligt med barn. Peter Westerholm bor på Busholmen i Helsingfors och har tre barn på fem år, tre år och nio månader.

YLE - 12 maj 13 kl. 13:52

Kraven på småbarnsföräldrar styrs allt oftare utifrån

Den internationella sjukskötardagen firas idag. I år sammanfaller dagen med morsdagen och Sjukskötarförbundet vill därför uppmärksamma det preventiva arbete som vårdarna gör bland barnfamiljer. Småbarnsföräldrar lever ofta under press från arbetslivet och kraven på småbarnsföräldrar är höga.

Sydsvenskan - 30 aug 11 kl. 00:03

"Sänk ID-kraven för asyl"

Flyktingbarn har rätt att återförenas med sina föräldrar. Sverige måste skyndsamt införa lättnader i beviskraven vid familjeåterförening, skriver Christina Höj Larsen, flyktingpolitisk talesperson för Vänsterpartiet.
Det borde vara enkelt.

Nerikes Allehanda - 07 jun 14 kl. 07:00

Fult i Örebros finrum

För någon vecka sedan gick jag förbi Järntorget. Det var en rätt fin dag, invånare satt på trädäcket framför slottet och njöt av den varma dagen. På torget stod ett sånt där klädstånd med fladdrande presenning som vilar på någon sorts ställning av diffust material.

Nerikes Allehanda - 24 jun 20 kl. 07:04

Kif Örebros stortalang om höga målsättningen: ”Hade aldrig pallat kraven om jag inte ville framåt själv”

Emilia Pelgander är tre år yngre än den näst äldsta spelaren i Kif Örebros A-trupp. Men den....

Dagen - 14 jun 11 kl. 03:00

Otillräckligt skydd för barn i svenska hem

Socialtjänsten misslyckas med ett av sina viktigaste ansvarsområden: att skydda barn från brott och missförhållanden i hemmen. - Utifrån de lagliga förutsättningarna är det inte konstigt att de misslyckas, säger juridikdoktorn Pernilla Leviner som studerat socialtjänstens arbete med utsatta barn och ungdomar.

Hon menar att hela den svenska barnskyddsregleringen borde ses över och kommer med förslag på vad man bör göra för att leva upp till Barnkonventionens högt ställda krav på att skydda barn mot övergrepp i sin uppväxtmiljö.

Nerikes Allehanda - 14 apr 16 kl. 05:14

Höj lönerna – sänk inte kraven!

Tänk dig att någon sa att vi ska sänka kraven på utbildning hos läkarna eftersom det är brist på just läkare. Att de som ska operera ditt barn visserligen inte är legitimerade kirurger, men att den ena har jobbat inom vården länge och sett hur andra gjort. Skulle du acceptera det?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.