Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 02 December, 01:23

Aftonbladet - 21 nov 20 kl. 15:32

Kollegan Axel söker efter Deniz: ”Han berör många”▸ Ingen har hört från officeraren Deniz Arda, 31, sedan den 12 november. Nu söker vänner och kollegor från Försvarsmakten efter honom, tillsammans med Missing People, i Stockholmsområdet..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Axel, Deniz, Deniz Arda, Försvarsmakten, Missing People, Stockholmsområdet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kollegan, Axel, sökerefter , DenizHan , berörmånga
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

25-åriga göteborgare söker midsommarfest på Blocket"Kraven"

GÖTEBORG. "Det finns tre viktiga saker i livet:  där han och kollegan Nicolas söker efter en midsommarfest. I annonsen, som kom upp på torsdagskvällen, beskriver Mats hur han och kollegan blivit lovade jobb i Stockholm under midsommar, ett jobberbjudande som senare ställts in.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

25-åriga göteborgare söker midsommarfest på Blocket"Kraven"

GÖTEBORG. "Det finns tre viktiga saker i livet:  där han och kollegan Nicolas söker efter en midsommarfest. I annonsen, som kom upp på torsdagskvällen, beskriver Mats hur han och kollegan blivit lovade jobb i Stockholm under midsommar, ett jobb som senare ställdes in.

YLE - 01 jun 17 kl. 14:19

17-åriga Axel Ahlvik tycker det är fantastiskt att jobba på slakteri

Att jobba med djur kan innebära en hel del olika saker. För 17-åriga Axel Ahlvik innebär det slakt och styckning. Han är nämligen snart en färdigutbildad slaktare.

Uppsalanyheter.se - 13 jan 16 kl. 00:44

Säker seger mot Umeå efter övertygande andra halvlek

Basketligan: Uppsala Basket och Umeå höll jämna steg under första halvleken i tisdagens match i basketligan. Uppsala vann dock till slut med 74-62 efter en bra andra halvlek.Uppsala Basket och Umeå höll jämna steg under första halvleken i tisdagens match i basketligan.

YLE - 10 feb 16 kl. 14:57

Anton tävlade med skadad axel bland snowboardeliten

I de stora mästerskapen X-Games tävlar de bästa extremsportarna i spelens backar och halfpipes. Det krävs inbjudan för att delta. I år fick snowboardcross-åkaren Anton Lindfors äran att åka i amerikanska Aspen.

HBL - 04 okt 14 kl. 18:27

Axel Björkholm tog hem MGP

Fjortonåriga Axel Björkholm från Korsholm segrade i MGP-finalen i kväll med låten Ta min hand.Programledarna Anna-Karin Siegfrids och Jontti Granbacka korade Björkholm till segrare i finalen som arrangerades i Yles välfyllda studio i Böle. – Jag ville skriva en låt med ett budskap.

Skånskan - 16 jun 18 kl. 14:00

Bioblitz undersöker naturmiljön i stan

Lund Biologiska institutionen vid Lunds universitet genomförde under fredagen en så kallad bioblitz för att inventera växt- och djurlivet kring Ekologihuset och övriga byggnader.– Ett syfte är att visa på den biologiska mångfald som finns även i stan men arrangemanget har också en social funktion genom att vi lär känna varandra bättre, säger professor Pål Axel Olsson. Definitionen av en bioblitz är en intensiv inventering av en begränsad yta under kort tid för att hitta allt som lever där.

Kristianstadsbladet - 17 okt 12 kl. 08:24

Axel Olin tävlar i Globen

Foto: Peter Åklundh
När Stockholm International Horse Show går av stapeln i månadsskiftet november/december finns Axel Olin med på deltagarlistan. Ett wildcard gjorde att Balsbysonen får tävla mot den yppersta världseliten.
Olin, vars karriär tagit rejäl fart, åker tillsammans med lagkamraterna Thomas Eriksson och Fredrik Persson.

Uppsalanyheter.se - 13 jun 14 kl. 23:19

Axel Nordström uttagen till landslagsläger

Förbundskapten Vedran Bosnic har tagit ut 18 spelare till ett första läger i Södertälje 3-5 juli. Innan dess, 27 juni lämnar Sverige in EM-kvaltruppen på 24 spelare till FIBA Europe. Sverige inleder kvalet till EM 2015 10 augusti, i Luleå mot Lettland.

SVT Debatt - 05 jul 13 kl. 13:56

Asylprocessen måste bli rättssäker för hbtq-personer

ASYLFRÅGOR Kraven på asylsökande hbtq-personer är orimliga, och i många fall omöjliga att leva upp till. Det nuvarande asylsystemet är inte rättssäkert och idag kräver vi att utlänningslagen ses över, skriver Ulrika Westerlund, Emelie Mire Åsell och Axel Repka från RFSL. Under årets politikervecka i Almedalen lanserar RFSL och RFSL Ungdom kampanjen #skyddsvärd, som handlar om asylsökande hbtq-personers rättigheter.

Skånskan - 01 jun 16 kl. 21:00

Polisen söker vittnen som sett flyktbilen

Malmö Polisen söker nu efter flera gärningsmän som ska ha varit inblandade i den skottlossning som inträffade på Möllevångsgatan i tisdags morse, där en man i 50-årsåldern utsattes för mordförsök.
– Vi söker även efter vittnen som kan ha sett en bil som ska ha lämnat platsen, säger polisens pressinformatör Linda Pleym.Mannen i 50-årsåldern befann sig i en bil utanför restaurangen Vespa på Möllevångsgatan i höjd med Södra Skolgatan strax efter klockan nio när flera skott avlossades mot honom.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.