UNT > Nyheter

Friday, 27 November, 22:03

UNT - 21 nov 20 kl. 15:20

Uthålligheten nyckeln för SvenssonUthållighet var nyckelordet när Oskar Svensson vann herrsprintfinalen i Bruksvallarna.Äntligen orkade jag även i finalen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Svensson, Oskar Svensson, Bruksvallarna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uthålligheten, nyckelnför , Svensson
YLE - 08 okt 15 kl. 10:38

Uthålligheten ska ta Enlund till VM – ”Jag är riktigt taggad”

IF Femmans Alexandra Enlund är en av landets mest lovande skidjuniorer. Under den kommande vintern ingår hon i juniorlandslaget och hoppas knipa en plats till VM i Rumänien. Alexandra Enlunds framfart i skidspåret förra säsongen gick inte landslagsledningen förbi och hon belönades med en plats i juniorlandslaget som enda FSS-dam.

Expressen - 13 jan 15 kl. 13:26

Lasse Wierup: Har polisen uthålligheten?

Framväxten av parallella samhällen har banat väg för Malmös gangstervåg. Sveket mot de invandrardominerade områdena kommer att ta lång tid att reparera. Har polisen uthålligheten?.

BT - 09 nov 13 kl. 09:48

Uthålligheten förbluffar

På lördagsmorgonen svensk tid låg ovädrets centrum några tiotal landmil väster om Filippinerna, i Sydkinesiska sjön, men hade ännu inte tagit sig halvvägs till Vietnam. Stormens öga når fram till Vietnam under söndagen. Och efter att ha slagit sönder centrala Filippinerna förblir Haiyan, som även kallas Yolanda, ett mycket mäktigt oväder.

PrivataAffärer - 06 maj 16 kl. 08:13

"Större styrelse ska säkra uthålligheten för Fingerprint"

Att Fingerprints styrelse föreslås växa från sex till nio ledamöter är för att säkerställa att den för närvarande starka tillväxten förblir uthållig....

YA - 03 okt 18 kl. 20:30

Här sätts uthålligheten på prov

Med full mundering och i åtta graders lutning testades på onsdagskvällen Skurupsbrandmännens uthållighet. ”Det är verkligen en psykologisk kamp”, konstaterar Tony Persson efter utförd och godkänd provomgång..

BT - 04 maj 19 kl. 17:25

Hinder som satte uthålligheten på prov

Hinderbanan dominerade i centrum när Actionrun intog Borås. Deltagarna fick gå genom eld och vatten och visa prov på uthållighet, balans och styrka. Förmågan att samarbeta visade sig också vara en egenskap av stor betydelse..

SVT - 11 maj 20 kl. 15:25

Uthålligheten tryter – MSB varnar för trendbrott

Det finns tecken på att svenskarnas uthållighet under coronapandemin har börjar tryta. I den undersökning som Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) gör löpande kan det ha skett ett trendbrott. – Nu ser vi att siffrorna sjunker, säger Svante Werger, rådgivare på MSB.

YLE - 11 apr 14 kl. 14:57

Uthållig med stavgång

Fördelarna med stavgång är många: uthålligheten förbättras, styrkan i bålen och övrig muskulatur förbättras, syreupptagningsförmågan blir bättre. Pulsen höjs effektivare än vid vanlig gång och kaloriförbränningen höjs. En utmärkt träningsform om man vill påbörja konditionsträning samt bra som återhämtande träning om man redan är en van motionär.

Aftonbladet - 22 jan 13 kl. 15:17

?Problem med uthålligheten?

Sexologen Linn Heed ger läsarna råd.

Expressen - 19 jun 13 kl. 08:42

Landslagets nya styrka: Uthålligheten

Här är den nya styrka som i kväll ska knäcka Brasilien och sedan EM-motståndarna - den svenska fysiken. Damlandslaget har nämligen aldrig varit bättre tränat. Bakom förbättringen ligger fysiologen Helena Andersson och hennes upplägg hyllas av spelarna.

HBL - 22 mar 14 kl. 06:03

Långa möten testar uthålligheten

Sextio timmars arbetsveckor och möten som räcker 19 timmar i sträck. Det är lätt att förstå varför merparten av EU-parlamentarikernas specialmedarbetare är unga och högt motiverade i sitt jobb.Mats Löfström från Åland handplockades till jobbet som specialmedarbetare i EU-parlamentet av Carl Haglund i januari 2012.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.