IDG > IT

Saturday, 05 December, 07:12

IDG - 21 nov 20 kl. 14:54

Uppgifter: Nästa Galaxy Z Fold kan få frontkamera under skärmen
Galaxy Z Fold 3 kan möjligen få tunnare skärmkanter med en kamera som flyttar in under skärmen..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Galaxy, Fold

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UppgifterNästa , GalaxyZ , Foldkan , , frontkameraunder , skärmen
Dagensanalys.se - 20 feb 19 kl. 20:48

Samsung Galaxy Fold gör multitasking möjlig och breddar skärmen rejält

Samsung har lanserat Galaxy Fold som gör det möjligt att ha upp till tre appar bredvid varandra på skärmen samtidigt eller ha exempelvis en stor karta. Försäljningen börjar nu i april. Appar som WhatsApp, Microsoft Office och YouTube har alla anpassats till Samsung Galaxy Fold för bästa möjliga upplevelse.

Dagens PS - 03 okt 19 kl. 11:08

Då kommer Galaxy Fold till Sverige

Mobiljätten Samsung släpper den vikbara telefonen Galaxy Fold i Norden den 18 oktober. Mobilen har dragits designproblem, men ska nu alltså ut på marknaden. ”För att försäkra oss om att vi levererar den absolut bästa upplevelsen till våra kunder tog vi nödvändig tid till att utvärdera Galaxy Folds produktdesign, skapa förbättringar och genomföra ordentliga tester för de förändringar som gjorts.

Dagens PS - 19 dec 19 kl. 09:59

Rykte: Samsung gör ny version av Galaxy Fold

Finlands gratiskurs i AI, spanska matleveransbolaget som utmanar Uber Eats och ett rykte kring samsung nästa galna telefon – allt det och mer i dagens techbrief. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Finland lanserar gratiskurs i AI Vårt kära grannland har gjort en kurs, som tidigare var tänkt att erbjudas enbart till finska medborgare, gratis för hela världen.

Mobil - 16 maj 19 kl. 09:19

Uppgifter: Det här har Samsung åtgärdat på Galaxy Fold

Samsung ska enligt uppgifter från källor i Sydkorea nu ha vidtagit en rad åtgärder för att förbättra sin böjbara telefon Galaxy Fold, i kölvattnet av de problem som uppstått med ett antal recensionsexemplar..

Mobil - 16 dec 19 kl. 09:27

Samsung tar tillbaka uppgifter om 1 miljon sålda Galaxy Fold

Samsungs ordförande Young Sohn har inte riktigt koll på siffrorna, och nu har den koreanska elektronikjätten fått dra tillbaka hans uppgifter om en oväntat stark Galaxy Fold-försäljning..

Dagens PS - 25 jul 19 kl. 10:05

Samsung redo att återlansera Galaxy Fold

Dagens techbrief handlar om SpaceX senaste raketuppskjutning, SoftBanks nya megafond samt Samsungs Galaxy Fold som nu är redo för återlansering. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. SpaceX försenar raketuppskjutning på grund av vädret I går skulle Elon Musks rymdbolag SpaceX skjutit upp en raket med verktyg och förnödenheter till rymdstationen ISS.

Mobil - 22 jul 19 kl. 10:25

“Samsung har löst problemen med Galaxy Fold”

Enligt uppgifter till koreanska medier så har Samsung Galaxy Fold i en omgjord version nu klarat bolagets tester och är klar för lansering..

Mobil - 10 jun 20 kl. 11:55

Rykten: Samsung Galaxy Fold 2s skärm tål inte S pen

Nya uppgifter säger att den kommande Galaxy Fold 2 inte kommer att kunna användas tillsammans med Samsungs S-Pen.

Dagensanalys.se - 07 mar 19 kl. 14:28

Nära titt på Samsungs vikbara mobil Galaxy Fold

Är vikbara mobiler framtiden? Samsung tror det och kommer inom kort lansera Samsung Galaxy Fold. Och många är nyfikna på hur den faktiskt fungerar.

Dagensanalys.se - 09 apr 19 kl. 16:21

Samsung Galaxy Fold snart ute i svenska butiker

Samsungs senaste konceptmobil ska börja säljas i Sverige inom kort. Du kan till och med förhandsboka från 26 april. Men börja spara redan nu för det blir en dyr pryl att ta hem från butiken.

Dagensanalys.se - 16 apr 19 kl. 04:44

Han har fått testa Samsung Galaxy Fold

Utvalda journalister har nu fått klämma på kommande Samsung Galaxy Fold. Här är intryck från youtubern Marques Brownlee. Som vi skrev tidigare kommer vikbara mobiler att förändra både beteenden och format, om nu konceptet slår igenom på bred front.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.