Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Tuesday, 24 November, 19:09

Länstidningen i Södertälje - 21 nov 20 kl. 15:00

Då måste julkort och julpaket senast vara skickade – ”Ber om tålamod”Över 14 miljoner julkort skickades förra året och sju av tio svenskar önskade få sin julhälsning....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: måste , julkortoch , julpaket, senastvara , skickade, Ber, om tålamod
YLE - 12 dec 12 kl. 13:10

Dags att skicka julkort!

Det börjar bli bråttom att skicka julkort, åtminstone om man vill komma billigt undan. Inrikes julhälsningar försedda med ett julfrimärke på 60 cent hinner fram till jul om de postas senast den 13 december. Julkort med 2:a klass frimärke hinner fram om de postas senast den 17.

YLE - 07 dec 12 kl. 11:22

Julpaket långt bort ska postas i dag

Julpaket som ska skickas till utlandet utanför Europa ska sändas iväg i dag för att komma fram till jul. Paket till Europa ska sändas senast den 13 december. Till de nordiska länderna och Baltikum hinner julpaketen fram om de postas senast måndagen den 17 december.

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 12 kl. 14:09

Röda brevlådor för 138 000 julkort

Nio stycken röda brevlådor har nu placerats ut i Landskrona. Postlådorna är avsedda för julkort och julbrev med det billigare julfrimärket. Man uppskattar att knappt 138 000 julkort och julbrev kommer att delas ut i kommunen.

YLE - 21 nov 13 kl. 04:58

Långtradare med julpaket till Lettland och Litauen

I början på december åker två långtradare med julpaket från hjälporganisationen Hoppets Stjärna till Lettland och Litauen. På onsdagen samlades frivilliga Närpesbor för att packa lådorna. Stig West är med för första gången.

YLE - 28 nov 17 kl. 10:38

Julpaket till länder utanför Europa ska sändas senast 7 december

Julen närmar sig och det börjar bli bråttom med att sända hälsningar och kort. Till länder utanför de nordiska, Europa, Kanada och USA ska julhälsningar med normal frankering sändas senast på torsdag för att hinna fram. Paket till länder utanför Europa ska sändas senast den 7 december..

GöteborgsPosten - 15 dec 14 kl. 10:37

Tisdag sista dagen för julkort

För dem som sänder julkort på gammaldags vis måste du posta dem senast i morgon för att de ska hinna fram före jul..

YLE - 26 dec 14 kl. 08:01

Rekordmånga julkort i Karleby

Veckorna innan jul är högsäsong för posten. Trots e-post, sms och sociala medier håller julkorten sin popularitet. På en dryg vecka sorterades en halv miljon julkort i Karleby, en ökning med 20 000 jämfört med förra året.

Kristianstadsbladet - 22 dec 12 kl. 10:18

28 miljoner julkort i år

Postens första prognos visar att svenskarna kommer att ha skickat runt 28 miljoner julkort med posten i år.
Trots att sociala medier, sms och e-post numera är en naturlig del av våra kommunikationsvanor skickar ändå sju av tio hushåll fysiska julkort.Det är en bit ifrån toppnoteringen på 1990-talet, då mängden julpost var mer än den dubbla, men ändå en siffra som Posten är nöjd med.

BT - 22 dec 12 kl. 10:01

28 miljoner julkort

Postens första prognos visar att svenskarna kommer att ha skickat runt 28 miljoner julkort med posten i år. Trots att sociala medier, sms och e-post numera är en naturlig del av våra kommunikationsvanor skickar ändå sju av tio hushåll fysiska julkort. Det är en bit ifrån toppnoteringen på 1990-talet, då mängden julpost var mer än den dubbla, men ändå en siffra som Posten är nöjd med.

Kristianstadsbladet - 22 dec 12 kl. 09:57

Miljontals julkort i år


Postens första prognos visar att svenskarna kommer att ha skickat runt 28 miljoner julkort med posten i år. Trots att sociala medier, sms och e-post numera är en naturlig del av våra kommunikationsvanor skickar ändå sju av tio hushåll fysiska julkort.Det är en bit ifrån toppnoteringen på 1990-talet, då mängden julpost var mer än den dubbla, men ändå en siffra som Posten är nöjd med.

BT - 05 dec 14 kl. 21:05

Julkort i brevlådan populärast

Den digitala boomen till trots - julkort i brevlådan är fortfarande det som svenskarna föredrar. Sju av tio kommer att skicka sina julhälsningar med posten i år, visar en Sifo-undersökning.Under fjolårets jul skickades omkring 27 miljoner fysiska julhälsningar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.