GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 01 December, 22:25

GöteborgsPosten - 21 nov 20 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast – Luleå jagar nya poäng mot LinköpingI dag möter Luleå Linköping på bortaplan i Saab Arena i SHL. Luleå tog poäng igen i senaste matchen efter tre raka nederlag, när det blev vinst mot Örebro Hockey, 4–3. Linköping vann senast mot Leksand med 2–1..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Linköping, Luleå Linköping, Saab Arena, SHL, Örebro Hockey, Leksand

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter trendbrottet, senast, Luleå, jagarnya , poängmot , Linköping
GöteborgsPosten - 02 nov 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Linköping jagar nya poäng mot Rögle

I dag möts Rögle och Linköping i Catena Arena i Svenska Hockeyligan SHL. Linköping bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot HV 71, 5–3. Rögle blev utan poäng i mötet med Luleå senast..

GöteborgsPosten - 28 sep 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Växjö jagar nya poäng mot Linköping

I kväll är det dags för match för Linköping som tar emot Växjö hemma i Saab Arena i Svenska Hockeyligan SHL. Växjö bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Oskarshamn, 3–2. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Luleå med 1–4..

GöteborgsPosten - 28 nov 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Djurgården jagar nya poäng mot Leksand

I kväll möts Djurgården och Leksand på Hovet i SHL. Djurgården som spelar på hemmaplan hade en tung svit på sex förluster i rad, men senast blev det 3–2 mot Växjö. Bortalaget har fyra raka förluster, senaste mot Luleå med 0–5..

GöteborgsPosten - 19 maj 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Rödbo jagar nya poäng mot Inter Linné

I dag är det dags för match för Inter Linné som tar emot Rödbo hemma på Heden i division 7 Göteborg A. Rödbo bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Kareby, 3–1. Inter Linné blev utan poäng i mötet med Gunnared senast..

GöteborgsPosten - 26 maj 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Varbergs GIF jagar nya poäng mot Vinberg

I dag möts Varbergs GIF och Vinberg på Påskbergsvallen i division 2 västra Götaland. Varbergs GIF bröt sin dystra svit på fem matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Olympic, 0–0. Vinberg blev utan poäng i mötet med IFK Malmö senast..

GöteborgsPosten - 01 jun 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Malmö FF jagar nya poäng mot Öster

I dag möts Malmö FF och Öster på Malmö Stadionområdet i U 19 Allsvenskan södra. Malmö FF som spelar på hemmaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 6–0 mot Gais. Öster vann senast mot Helsingborg med 3–2..

GöteborgsPosten - 06 jun 18 kl. 05:00

Efter trendbrottet senast - Stala/Myckleby jagar nya poäng mot Herrestad

I dag möter Stala/Myckleby Herrestad på hemmaplan på Lövängens IP i division 4 Bohuslän/Dalsland. Stala/Myckleby som spelar på hemmaplan hade en tung svit på fyra förluster i rad, men senast blev det 3–2 mot Svane. Herrestad vann senast mot Ed med 7–0..

GöteborgsPosten - 26 jun 18 kl. 05:00

Efter trendbrottet senast - Hasslöv jagar nya poäng mot Lidhult

I kväll möter Hasslöv Lidhult på bortaplan på Lomövallen i division 6 Halland södra. Hasslöv bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Simlångsdalen, 2–2. Lidhult blev utan poäng i mötet med Sperlingsholm senast..

GöteborgsPosten - 05 jul 18 kl. 05:00

Efter trendbrottet senast - Böljan jagar nya poäng mot FC Astrio

I kväll möts Böljan och FC Astrio på Falkenbergs IP i division 5 Halland. Böljan bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Alet, 2–0. FC Astrio bröt sin förlustsvit på tre matcher med förlust senast, när det blev vinst mot HåFF, 6–3..

GöteborgsPosten - 06 aug 18 kl. 05:00

Efter trendbrottet senast - Värnamo jagar nya poäng mot Landskrona

På måndagen möter Värnamo Landskrona på hemmaplan på Finnvedsvallen i Superettan. Värnamo som spelar på hemmaplan hade en tung svit på åtta förluster i rad, men senast blev det 1–0 mot Brage. Landskrona bröt sin förlustsvit på fyra matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Gefle, 3–1..

GöteborgsPosten - 11 aug 18 kl. 05:00

Efter trendbrottet senast - Unite People jagar nya poäng mot Anneberg

I kväll möter Unite People Anneberg på hemmaplan på Håstens IP i division 7 Halland norra. Unite People som spelar på hemmaplan hade en tung svit på fyra förluster i rad, men senast blev det 5–1 mot Veddige. Anneberg bröt sin förlustsvit på fem matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Tofta, 2–0..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.