GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 29 November, 11:41

GöteborgsPosten - 21 nov 20 kl. 07:00

Förlusttyngt Göteborg HC möter SDE hemmaGöteborg HC har haft det motigt i SDHL senaste tiden, och är helt ur form inför matchen hemma mot SDE. Hemmalaget har 16 raka förluster, och har halkat ner till tionde plats. SDE har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg HC, SDE, HC, SDHL

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förlusttyngt, GöteborgHC , möter, SDE, hemma
GöteborgsPosten - 08 sep 20 kl. 07:00

Förlusttyngt AIF Göteborg möter Hälsö borta

AIF Göteborg har haft det motigt i division 6 Göteborg B herr i fotboll senaste tiden, och är ur form inför matchen borta mot sjundeplacerade Hälsö. Bortalaget har fem raka förluster, och har halkat ner till 13:e plats. Hälsö har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med bottenlaget AIF Göteborg..

GöteborgsPosten - 03 sep 20 kl. 07:00

Förlusttyngt AIF Göteborg möter Skottfint hemma

AIF Göteborg har haft det motigt i division 6 Göteborg B herr i fotboll senaste tiden, och är i dålig form inför matchen hemma mot sjundeplacerade Skottfint. Hemmalaget har fyra raka förluster, och har halkat ner till 13:e plats. Det blev seger i den senaste matchen för Skottfint, 2–0 mot Surte hemma..

GöteborgsPosten - 12 sep 20 kl. 07:00

Förlusttyngt Mölnlycke möter Lindome hemma

Mölnlycke har haft det motigt i division 3 Göteborg A dam i fotboll senaste tiden, och är i dålig form inför matchen hemma mot Lindome. Hemmalaget har fyra förluster i rad, och har halkat ner till nionde plats. Lindome har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med niondeplacerade Mölnlycke..

GöteborgsPosten - 04 sep 20 kl. 07:00

Förlusttyngt Chalmers möter Surte borta

Chalmers har haft det motigt i division 6 Göteborg B herr i fotboll senaste tiden, och är helt ur form inför matchen borta mot sjundeplacerade Surte. Bortalaget har fyra raka förluster, och har halkat ner till tolfte plats. Surte blev utan poäng i mötet med Skottfint senast..

GöteborgsPosten - 10 sep 20 kl. 07:00

Förlusttyngt Björkåsen möter Proletären hemma

Björkåsen har haft det motigt i division 7 Göteborg B herr i fotboll senaste tiden, och är ur form inför matchen hemma mot Proletären. Hemmalaget har fem förluster i rad, och har halkat ner till elfte plats. Bortalaget har tre raka förluster, senaste mot Nova med 1–5..

GöteborgsPosten - 11 sep 20 kl. 07:00

Förlusttyngt Kärra KIF möter Semberija borta

Kärra KIF har haft det motigt i division 4 Göteborg A herr i fotboll senaste tiden, och är helt ur form inför matchen borta mot sjätteplacerade Semberija. Bortalaget har sju raka förluster, och har halkat ner till tolfte plats. Semberija blev utan poäng i mötet med Lerum senast..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.