Expressen > Nyheter

Wednesday, 25 November, 23:13

Expressen - 21 nov 20 kl. 14:57

Harrys tystnad – om historiska intervjunBBC har påbörjat en utredning för att ta reda på hur den omtalade, och kritiserade, intervjun med prinsessan Diana år 1995 egentligen gick till.Prins William har sagt att det är ”ett steg i rätt riktning” för att ”fastställa sanningen” om vad som egentligen ledde fram till moderns uppseendeväckande uttalanden.Men nu anklagas hans bror, prins Harry, för att inte stötta honom, och vissa menar att Harry misslyckats med att skydda Dianas rykte, skriver Sky News..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
BBC, Diana, William, Harry, Dianas, Sky News

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Harrys, tystnadom , historiska, intervjun
Dagens PS - 11 jun 19 kl. 15:43

Magdalena Andersson i blåsväder efter intervjun

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Finansministern drämmer till med bensinchock
Aftonbladet har intervjuat finansministern, som aviserar ytterligare höjningar av bensinskatten de kommande åren för att finansiera äldreomsorgen för 40-talisterna som mycket snart fyller 80 år. Magdalena Andersson (S) menar att hon blivit felciterad.

BT - 15 feb 13 kl. 07:21

Slutdansat för Borås 18-åringar - Harrys höjer åldersgränsen till 20

I kväll är det sista dansen. Åtminstone på Harrys i Borås och för dem som är 18 år. ?

Skånskan - 23 nov 18 kl. 15:51

Kedjan Harrys gör nytt försök

Malmö Någon gång under 2019 ska krogkedjan Harrys åter öppna i centrala Malmö. Målet är att slå upp portarna före sommaren.
Konceptet är i dag förändrat.

Skånskan - 24 jan 16 kl. 13:04

Planer för Harrys snavade på målsnöret

Eslöv/lund I våras lovade Stanly Lindgren och Daniele Cammaroto Eslövsborna ett eget Harrys – men sedan blev det alldeles tyst.
– Det har spekulerats en del i vad som hände och det handlar helt enkelt om att förutsättningarna helt förändrades i diskussionerna med hyresvärden, säger de båda som dock fortfarande är lika sugna på Eslöv som tidigare.Harrys i Lund ligger granne med järnvägsstationen och pubens skyltar gå att se från de passerande tågen.

Barometern - 21 feb 14 kl. 06:40

Harrys öppnar i Oskarshamn

Pub- och restaurangkedjan Harrys etablerar sig i Oskarshamn. I början av maj öppnar det nya nöjesstället i delar av Hemköps gamla lokaler på Västra Torggatan. Nyheten att Harrys kommer till Oskarshamn har de senaste dagarna börjat sprida sig på Facebook.

BT - 09 apr 13 kl. 19:02

Harrys nära att förlora tillstånd

Med en rösts övervikt räddades serveringstillståndet för Harrys pub och restaurang i Borås. Från krögarhåll riktas nu kritik mot övernitiska tjänstemän på tillståndsenheten. ?

GöteborgsPosten - 02 dec 15 kl. 15:49

Tar med sig 4-åringen till tv-intervjun – då stjäl han hela showen

Det var meningen att fyraårige Harrys mamma skulle prata om organtransplantationer i BBC:s morgonprogram. Det tyckte inte Harry som fick hela inslaget att kollapsa..

Expressen - 21 jun 17 kl. 16:32

Prins Harrys svåra tid – efter Dianas dödsolycka

Prins Harry drabbades av panikattacker efter prinsessan Dianas död.I en ny intervju berättar han om den svåra tiden efter mammans bilolycka.– Jag kände typ "Herregud, ta mig härifrån".

Posh24 - 06 sep 17 kl. 06:18

Prins Harrys flickvän, Meghan Markle, berättar om förhållandet

Det är första gången Meghan Markle, amerikanska "Suits"-stjärnan, pratar om sitt förhållande med Prins Harry, 32. I intervjun med Vanity Fair säger hon enligt Aftonbladet:
– Vi är två personer som är väldigt lyckliga och kära.
– Vi är ett par.

SmålandsPosten - 12 okt 13 kl. 09:02

?Jag blev trött på att folk uttalade sig tvärsäkert om tystnad?

Det kan verka märkligt med en rockmusiker som har ett brinnande intresse för o-ljud och som skriver en bok med titeln Tystnader. Men vårt förhållande till ljud är fyllt av motsägelser, som att behovet av tystnad verkar öka ju mer det tillfredsställs.
I ett lugnt hörn i en stillsam trädgård sitter Peter Bryngelsson och mumsar på en skål frasiga frukostflingor.

Barometern - 22 jul 14 kl. 11:37

Skärpning ? sänk volymen Harrys

Visst är det fint och trevligt med en restaurang i centrala Oskarshamn men det har också medfört en mindre trevlig boendemiljö på sista tiden, särskilt fredags- och lördagsnätter. Visst är det fint och trevligt med en restaurang i centrala Oskarshamn men det har också medfört en mindre trevlig boendemiljö på sista tiden, särskilt fredags- och lördagsnätter. Det är inte biltrafik och inte tjo och tjim från glada människor som vistas på Stora Torget, nej, det är lågfrekvent monotont dunkande basljud från Restaurang Harrys som sprider sig i byggnader.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.