Nerikes Allehanda > Nyheter

Tuesday, 24 November, 18:27

Nerikes Allehanda - 21 nov 20 kl. 14:29

Svårt för Örebros taxichaufförer att hålla smittsäkert avstånd: ”Folk vill ändå sitta här fram”I det lilla utrymmet mellan sätena står handspriten prydligt bredvid kaffemuggen i papp – en....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Örebros

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svårtför , Örebros, taxichaufföreratt , hålla, smittsäkert, avstånd, Folk, vill ändå sitta här fram
Barometern - 10 apr 14 kl. 06:31

Taxichaufförer kör på provision

Slureplik på insändare om att många faktorer styr körningen.
Kan en faktor möjligen vara att många taxichaufförer kör på provision och då vill öka sin redan låga inkomst genom att hålla ett högt tempo. Det finns chaufförer som ligger på mellan 11 000 och 12 000 i månaden för att arbeta mer än heltid.

GT - 05 apr 14 kl. 14:34

Hotfulla taxichaufförer gör att p-vakterna flyr

Hotfulla taxichaufförer har tagit makten över Östra torggatan i Karlstad, skriver nwt.se. P-vakterna vågar inte bötfälla de felparkerade taxibilarna.

Expressen - 05 apr 14 kl. 14:34

Hotfulla taxichaufförer får p-vakterna på flykt

Hotfulla taxichaufförer har tagit makten över Östra torggatan i Karlstad, skriver nwt.se. P-vakterna vågar inte bötfälla de felparkerade taxibilarna.

YLE - 19 nov 14 kl. 17:32

Taxichaufförer välkomnar konkurrens - men ...

En ny omtvistad taxiverksamhet lanserades i Helsingfors på onsdagen. Det är det amerikanska taxiföretaget Uber som erbjuder taxiförmedling. Företaget verkar redan i 230 olika städer i 46 länder.

Vestmanlands Läns Tidning - 25 aug 20 kl. 12:16

Insändare: Taxichaufförer i coronatider

Jag har en fundering. Folkhälsomyndigheten rekommenderar att alla ska hålla ett avstånd på 1,5–2....

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Appen för dig som vill ha en kvinna som taxichaufför

En ny taxiapp som är riktade till kvinnor är på väg att lanseras i bland annat New York. Appen, som kallas SheTaxi, är till för att kvinnor ska kunna hitta och beställa en taxi som har en kvinnlig chaufför bakom ratten, skriver New York Post. I dag är det svårt att hitta en kvinnlig chaufför då det är mindre än tre procent av 115 000 licensierade taxi- och limousinchaufförer som är kvinnor.

YLE - 24 sep 15 kl. 12:50

Taxibolag vill anställa asylsökande

Taxiföretaget Kajon vill utbilda asylsökande till taxichaufförer, men har stött på problem med att branschen är hårt reglerad och att kurser inte kan ges på engelska. Företaget Kajon är aktivt i hela södra Finland och har sitt huvudkontor i Esbo. Företaget har meddelat att det vill utbilda och anställa först 50 asylsökande, och senare troligen lika många till.

Helsingborgs Dagblad - 04 okt 17 kl. 11:23

Uberpop-förare får behålla legitimation

De taxichaufförer som körde åt Uberpop och dömdes till dagsböter får behålla sin taxilegitimation. Det har kammarrätten i Stockholm bestämt och ändrar därmed Transportstyrelsens beslut att dra in deras legitimationer. De två taxichaufförerna, som fallet.

GöteborgsPosten - 24 sep 15 kl. 14:45

Omöjligt boka färdtjänst - chaufförer är lediga

Under delar av dagen har inga resenärer kunnat beställa färdtjänst. Det beror på en kraftig brist på taxichaufförer, enligt färdtjänsten..

GöteborgsPosten - 24 sep 15 kl. 14:45

Omöjligt boka färdtjänst - många chaufförer lediga

Under delar av dagen har inga resenärer kunnat beställa färdtjänst. Det beror på att Taxi kurir inte levererat den avtalade mängden taxichaufförer, enligt färdtjänsten. "Uselt", menar Anders Westgerd på GIL, som arbetar för funktionsnedsattas rättigheter..

Kristianstadsbladet - 04 okt 17 kl. 11:23

Uberpop-förare får behålla legitimation

De taxichaufförer som körde åt Uberpop och dömdes till dagsböter får behålla sin taxilegitimation. Det har kammarrätten i Stockholm bestämt och ändrar därmed Transportstyrelsens beslut att dra in deras legitimationer.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.