Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Thursday, 26 November, 12:55

Vestmanlands Läns Tidning - 21 nov 20 kl. 15:00

Så förnyar kreativa Anette sitt hem – med hjälp av återbruk: ”Det är inte svårt”Pandemin begränsar vårt liv mer än någonsin just nu. Varför då inte satsa på att förnya hemma med....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Anette

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , förnyar, kreativa, Anette, sitt, hemmed , hjälpav , återbruk Det är inte svårt
Vestmanlands Läns Tidning - 07 jul 20 kl. 10:44

Robotar ger arbetare nya roller: ”Anställda måste vara kreativa och sociala”

Industriarbetare som inte är sociala och kreativa platsar inte längre. Det menar Anette Hallin....

Kristianstadsbladet - 22 apr 13 kl. 18:00

"Ni är de mest kreativa i världen"

Foto: Annica Jönsson
Teo Härén tittar på eleverna i Kristianstad och förklarar att de är världens mest kreativa ungdomar. För de bor i världens mest kreativa land, och är i den mest kreativa åldern. Det sista vill han ändra på.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Anette blev hjälte när hunden var nära att dö av värmen – hyllas

STOCKHOLM. När Anette Flyckt och hennes man, Jens Flyckt, åkte ut till stormarknaden i Märsta i måndags upptäckte de en hund som stod bunden utanför affären.– Hunden var helt hysterisk och det skummade ur munnen på honom.

Sydsvenskan - 13 jan 12 kl. 13:43

Anette Henriksson kan bli kommundirektör

Foto: Privat
Anette Henriksson, idag vice vd för Akademiska hus, föreslås bli ny kommundirektör i Lund.
När Lunds kommun sökte ny kommundirektör efter Jan-Inge Ahlfridh, som blev stadsdirektör i Malmö i somras, sökte cirka 70 personer tjänsten. Tre kvinnor och tre män valdes ut för intervjuer och till sist stod det mellan två kvinnor som fick genomgå extra intervjuer innan Anette Henriksson valdes ut av rekryteringskommittén.

Magazin24 - 11 mar 12 kl. 08:40

Anette vill locka svenskarna till Ibiza

Köpingstjejen Anette bor på Ibiza där hon arbetar med uthyrning av boende. Nu vill hon locka fler svenskar till ön genom att erbjuda hjälp med allt från att boka boende till att tipsa om de bästa resmålen. Soliga dagar, varma stränder, klarblått vatten och vackra solnedgångar över horisonten är köpingstjejen Anettes vardag.

Regeringen - 05 feb 13 kl. 16:00

Slutsatser från Rådet för kulturella och kreativa näringar överlämnade

Rådet för kulturella och kreativa näringar har i dag överlämnat sina slutsatser. Rådets arbete, tillsammans med insatserna inom regeringens handlingsplan för kulturella och kreativa näringar, kommer nu att ligga till grund för fortsatt strategiarbete där såväl branschaktörer som offentliga organisationer kan bidra till områdets utveckling. Rådet för kulturella och kreativa näringar Se film från Rådet för kulturella och kreativa näringar Näringsdepartementet, Kulturdepartementet, 5 februari 2013.

YLE - 01 okt 12 kl. 17:49

Anette Olzon lämnar bandet Nightswish

?Anette Olzon lämnar bandet Nightswish. Anette Olzon, som kommer från Sverige, Anette Olzon, som kommer från Sverige, har gjort två album tillsammans med bandet.

Helsingborgs Dagblad - 22 nov 15 kl. 01:36

Anette Norberg i bragdjuryn

Två OS-guld, tre VM-guld och sju EM-guld. Som curlingspelare vann Anette Norberg allt. Men det räckte inte till för att få bragdguldet.

Sydsvenskan - 22 nov 15 kl. 01:36

Anette Norberg i bragdjuryn

Två OS-guld, tre VM-guld och sju EM-guld. Som curlingspelare vann Anette Norberg allt. Men det räckte inte till för att få bragdguldet.

Västerbottens Folkblad - 17 maj 16 kl. 07:00

Anette slutade som chef för att förverkliga sin dröm

Långedsbon Anette Öberg bestämde sig för att sluta på sitt chefsjobb och i stället förverkliga sin dröm. Att få ha en egen butik. En morgon när Anette Öberg vaknade så kände hon att hon behövde få göra något nytt i livet.

Dagensanalys.se - 28 jun 18 kl. 20:31

Anette Novak är ny chef för Statens medieråd

Anette Novak är numera direktör och chef för Statens medieråd. Anette har varit journalist, chefredaktör för Norran och idag även vd för RISE Interactive. Hon sitter även som ledamot i Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.