UNT > Nyheter

Friday, 27 November, 12:56

UNT - 21 nov 20 kl. 14:45

Statsvetare: Löfven vill uppamma kriskänslaStatsminister Stefan Löfven ska hålla ytterligare ett tal till nationen under pandemin. Enligt statsvetaren Marie Demker handlar det om att samla befolkningen inför åttapersonersregeln som träder i kraft på tisdag. –En extrem inskränkning, säger hon..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Stefan Löfven, Marie Demker

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Statsvetare, Löfvenvill , uppamma, kriskänsla
News55 - 18 dec 19 kl. 22:11

Statsvetare: Då avgår Löfven

Den senaste tidens motvind för Socialdemokraterna har fått många att spekulera i om och i så fall när det blir ett partiledarskifte. I dagens Expressen säger den S-märkte statsvetaren Stig-Björn Ljunggren: — Kongressen 2021 kommer allt närmre, och jag tror att han har för avsikt att kliva av då, säger han till tidningen. En källa inom partiet säger till Expressen: — Det finns en känsla i partiet av att tiden med honom börjar gå mot sitt slut, sen om det slutet är innan eller efter valet 2022 finns det ingen samlad bedömning kring.

Politologerna - 13 apr 14 kl. 09:28

Hur spännande blir valet 2014?

Idag är det 42 dagar kvar till Europaparlamentsvalet och 154 dagar kvar till riksdagsvalet. Men det finns en klart större upptagenhet om kampen om regeringsmakten i september än kampen om tjugo kandidater till Europaparlamentet. Det gäller även opinionsmätandet.

DalaDemokraten - 17 dec 14 kl. 20:05

Varning för nyvalspessimismen!

Ända sedan Stefan Löfven meddelade att han tänker utlysa nyval till nästa år har den allmänna trenden i den politiska nyhetsbevakningen präglats av ett slags nyvalspessimism. Sådan var också den allmänna reaktionen bland journalisterna den eftermiddag då beskedet kom på presskonferensen: Den samlade journalistkåren såg faktiskt ganska paff ut. Jag fick en känsla av att de faktiskt blev både besvikna och överraskade över att en politiker nu tog initiativet och drev händelseutvecklingen – och därmed tog ifrån journalisterna det.

SmålandsPosten - 27 dec 14 kl. 14:02

Partierna har automatiserats

I varje land och bransch finns en viss kultur och vissa normer om hur man ska se ut och uppföra sig i olika sammanhang. Den som avviker avsevärt från denna kultur och normkommer med stor sannolikhet uppfattas på ett negativt sätt, konstaterar ett par uppsatsskrivare vid Karlstad Business School efter att ha fördjupat sig i forskningen på området.
Det ska inte ses som ett normativt påstående, utan beskrivande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.