Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 25 November, 23:26

Aftonbladet - 21 nov 20 kl. 14:47

Lotta Lundgren: Jag vet hur det är att vara maktlös och utsattPLUS ▪▪ Det är många man är nyfiken på. Eller har åsikter om. Men vad vet vi egentligen?.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Lundgren, PLUS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lotta, LundgrenJag , vethur det är att vara , maktlös och utsatt
YLE - 22 okt 15 kl. 05:00

Facebook-gruppen gick ut på att hata Lotta

Facebook-gruppen gick ut på att hata Lotta Det är fyra år sedan nätmobbningen på Facebook. Även om Lotta har lämnat nätmobbningen bakom sig är det ett sår som inte läkt. #NiVetIngenting Den här artikeln är en del av Svenska Yles granskning #NiVetIngenting Vi rapporterar 19-25.

Skånskan - 30 aug 19 kl. 12:48

Kommunen utsatt för utpressning och dataintrång

SVEDALA Låsta dokument och krav på pengar för att öppna upp filerna. Det har drabbat Svedala kommun som sedan i onsdags arbetat intensivt med dataintrånget som tillsammans med utpressningen nu polisanmälts.Det var i onsdags som Svedala kommuns it-avdelning upptäckte intrånget i en av organisationens servrar.

Skånskan - 09 feb 20 kl. 12:35

Drama på utsatt arbetsmarknad

Teater: Prekariatet
Tragikomiskt drama av Liv Helm och Felicia Ohly.
Urpremiär på Malmö Stadsteater Intiman lördag den 8 februari. Spelas fram till och med den 28 mars.

YLE - 19 mar 17 kl. 12:00

Storebror i Kurikka och lillebror i Aten väntar på att få vara tillsammans

Storebror i Kurikka och lillebror i Aten "Vi är lyckliga över att få återförenas i Finland" Det här är en ovanlig flyktinghistoria. Samtidigt som de flesta afghaner får negativa asylbeslut tar Finland emot en fjortonårig föräldralös afghansk pojke från Grekland. I en park i centrala Aten sitter fjortonåriga Jawed på en bänk.

Skånskan - 28 nov 16 kl. 11:19

En både intim och sorglig debutroman

Recension/litteratur BOK
Min katt Jugoslavien
Författare: Pajtim Statovci
Översatt av: Camilla Frostell
Förlag: Norstedts ERWP.fif(0)Slutet på en historia är inte på långa vägar lika intressant som detaljerna i början, tänker Bekim, en av huvudpersonerna i romanen Min katt Jugoslavien. Berättelsen om Bekim och hans familj är berättartekniskt strukturerad utifrån den principen.

BT - 27 nov 12 kl. 11:34

Jordskred vid Häggån i Kinna - och värre ras befaras

Gång- och cykelvägen mellan Häggån och McDonalds i Kinna har spärrats av efter ett jordskred. Kommunen befarar risk för nya och mer allvarliga ras och varnar människor för att vistas där.
?

YLE - 20 okt 15 kl. 11:00

Hot, hat och öknamn

Vi frågade över trehundra tonåringar på olika håll i Svenskfinland om de blivit utsatt för näthat. Kring hälften hade själva varit med om något obehagligt och de flesta hade sett någon i kompiskretsen bli utsatt. Kränkningarna rör sig om allt från regelrätta dödshot till konflikter med kompisar.

DN - 20 maj 19 kl. 07:30

Petade Winberg (SD) larmade om EU-toppen Peter Lundgren: ”Tog kvinna på brösten”

SD:s petning av Kristina Winberg från EU-valsedeln kom sedan Expressen konfronterat toppkandidaten Peter Lundgren med uppgifter om att han utsatt en kvinnlig partikollega för ovälkommen intim fysisk kontakt. Winberg ska ha känt till händelsen och ångrat att hon inte ingrep. Lundgren medger det inträffade för Expressen.

YLE - 30 maj 15 kl. 08:00

Ekofrissa - så behagligt och sunt!

Det är vanligt med hårfärgning. Enligt en rapport som EU-kommissionen gjort färgar 60 procent av kvinnorna och 5-10 procent av männen sitt hår 6-8 gånger om året. Också unga har börjat färga håret allt tidigare.

Nyheter 24 - 30 jan 14 kl. 13:58

"Det bästa i livet är att vara i lägen där du inte vet om du kommer att överleva eller inte"Manhunt

STOCKHOLM. Den 27 januari visas det första avsnittet av den nya teveserien "Manhunt" på Discovery Channel. Programidén är enkel – den före detta elitsoldaten Joel Lambert lämnas någonstans i världen.

Kristianstadsbladet - 28 apr 11 kl. 09:39

"Jag vet det finns fler"

Patrik Sjöberg tror inte att han själv, Yannick Tregaro och Christian Skaar Thomasen är de enda som utnyttjats sexuellt av friidrottstränaren Viljo Nousiainen.
Sjöberg välkomnar att Yannick Tregaro träder fram.

- Det är givetvis väldigt bra att han träder fram.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.