Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 02 December, 00:50

Nyan - 21 nov 20 kl. 14:13

Video: Grace på grund i MariehamnViking Grace har gått på grund
TEXT: Johan Orre johan.orre@nyan.ax

Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Mariehamn, Grace, TEXT, Orre, Nyan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Video, Grace, grundi , Mariehamn
Nyan - 15 maj 15 kl. 10:07

Grace försenad – går via Långnäs

Viking Grace tidtabell är förskjuten idag på grund av nattens incident där en person hoppade från fartyget och Grace kommer idag att angöra Långnäs i stället för Mariehamn. Grace avgick i morse klockan 08.50 från Stockholm, i stället för 07.

HBL - 15 dec 13 kl. 13:57

Viking Grace på väg mot Åbo

Viking Grace har kastat loss i Mariehamn och vänt fören mot Åbo med passagerare från Amorella ombord.Grace lämnade Mariehamn för en stund sedan rapporterar FNB:s reporter ombord. Passagerarna väntade på transport i Mariehamn efter att Amorella kört på grund utanför Föglö på lördagen.

Nyan - 24 mar 17 kl. 09:32

Grace kommer till Långnäs på grund av försening

Morgonturen med Viking Grace från Stockholm är försenad en knapp timme. Fartyget går därför in i Långnäs i stället för i Mariehamn i eftermiddag.

Vikinglines m/s Grace drabbades av ett litet elfel under fredagsmorgonen innan avgång från Stockholm.

Nyan - 09 sep 20 kl. 13:26

Amorella och Grace anlöper Långnäs

Amorella och Grace, som trafikerar rutten Åbo–Stockholm, kommer att anlöpa Långnäs även dagtid från måndag till torsdag. Orsaken till beslutet är att Viking Line sparar bränsle på att köra via Långnäs i stället för Mariehamn. – Vi har så lite dagskryssningar på den rutten på grund av pandemin, så det är mer förmånligt för oss att åka den vägen.

YLE - 19 apr 14 kl. 12:40

Båt krockade med Viking Grace

En taxibåt krockade med Viking Grace i Stockholms skärgård i förmiddags. Motorbåten sjönk men alla passagerare räddades. Båten hade kört in i sidan på Viking Grace strax söder om Kapellskär.

Nyan - 20 maj 18 kl. 10:14

Inställda avgångar på Viking Grace

På grund av ett tekniskt fel tvingas Viking Line ställa in följande avgångar med Viking Grace: 21.5: Åbo–Mariehamn–Stockholm, kl. 20.

Opinionen.se - 14 dec 13 kl. 18:44

Amorella på grund vid Åland


Viking Lines färja Amorella drabbades av strömavbrott och drev på grund utanför Föglö på Åland. Passagerarna blev fast på båten i flera timmar innan fartyget kunde ta sig till hamn. Vid 12.

TA - 14 dec 13 kl. 18:41

Amorella på grund vid Åland

Viking Lines färja Amorella drabbades av strömavbrott och drev på grund utanför Föglö på Åland.Passagerarna blev fast på båten i flera timmar innan fartyget kunde ta sig till hamn.
Vid 12.

Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 18:41

Amorella på grund vid Åland

Viking Lines färja Amorella drabbades av strömavbrott och drev på grund utanför Föglö på Åland.Passagerarna blev fast på båten i flera timmar innan fartyget kunde ta sig till hamn.
Vid 12.

YLE - 04 jun 17 kl. 20:42

KuPS-spelarna såg rött två gånger - se video

Under slutsekunderna av ligamatchen mellan KuPS och IFK Mariehamn utspelade sig skandalscener när både Solomon Duah och Gbolahan Salami kränkte huvuddomarens integritet med röda kort som följd. Matchen mellan KuPS och IFK Mariehamn var inne i slutsekunderna och IFK ledde med 2-1. På tilläggstid hade KuPS en boll i mål på en hörna, men målet dömdes bort på grund av ruff och i den efterföljande sekvensen fick både Solomon Duah och Gbolahn Salami från KuPS-lägret direkt rött kort.

YLE - 27 okt 16 kl. 21:46

Korpela, Skrabb och IFK Mariehamn putsade prisbordet – huvudpriset till Stefan Håkans

FC Inters grundare Stefan Håkans fick motta Captain’s Ball-priset på galan med samma namn för sitt gedigna arbete för finländsk fotboll. Tinja-Riikka Korpela valdes till årets damspelare för fjärde året på raken. Den finländska fotbollens årliga prisgala Captain’s Ball gick av stapeln i Helsingfors på torsdagskvällen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.