UNT > Nyheter

Wednesday, 25 November, 19:58

UNT - 21 nov 20 kl. 14:26

Hästar på vägen på väg 56Trafiken på väg 56 mellan Dalkarlsåsen skjutbana och Lövåsen i båda riktningarna påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Dalkarlsåsen, Lövåsen, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hästar, vägen, väg56
GöteborgsPosten - 13 okt 18 kl. 07:00

Herrestad U gästar Smögen på Havsvallen

I dag startar i Kval Div 5 Bohuslän/Dalsland. Smögen möter Herrestad U hemma på Havsvallen i första matchen..

GöteborgsPosten - 16 aug 18 kl. 05:00

Match igen när Herrestad U möter Svenshögen

Uppehållet är över och i kväll gästar Svenshögen Herrestad U på Undavallen i division 6 Bohuslän södra. Svenshögen vann sin senaste match med 3–0 mot Stala/Myckleby, Herrestad U lyckades inte lika bra och blev utan poäng i mötet med Stenungsunds IF Old..

GöteborgsPosten - 19 aug 18 kl. 05:00

Match igen när Rosseröd U tar emot Smögen

Uppehållet är över och i kväll gästar Smögen Rosseröd U på Hedevallen i division 6 Bohuslän norra. Smögen bröt sin vinstsvit på fyra matcher senast, när det blev förlust mot Bovall/Hunnebo med 3–4. Rosseröd U blev utan poäng i senaste matchen, mot Lane U..

Helsingborgs Dagblad - 30 mar 18 kl. 16:00

Henrik Arnstad gästar Angelägen torsdag i Klippan

Föreläser om rasism, fascism och ultranationalism..

Skånskan - 25 sep 19 kl. 08:30

För­bjuder kvin­na att fortsätta sälja hästar

Es­löv En kvin­na i Es­lövs kom­mun sålde runt 100 hästar utan till­stånd. Nu för­bjuder läns­sty­rel­sen henne att fort­sätta med sin verk­sam­het.Kvin­nan upp­manades re­dan i de­cem­ber 2017 att skicka in en an­sö­kan om den häst­verk­sam­het som hon be­driver.

Västerbottens Folkblad - 12 jul 14 kl. 08:36

Se upp för hästar på vägen

Två hästar springer på vägen i Vindeln. Hästarna springer mot Umeå, enligt polisen. Exakt var hästarna springer egentligen uppger inte polisen i händelserapporten.

Skånskan - 02 okt 16 kl. 01:04

Peder rider vidare på framgångsvågen

RIDSPORT Det spred sig ett brett leende över Peder Fredricson när han gjorde första tävlingsstarten efter OS med silverhästen All In på Flyinge på lördagen.
Och just leende präglar Peders tillvaro efter Rio-framgångarna. Men han känner också press.

YLE - 12 mar 17 kl. 11:01

Vem röstar rätt - och vem avgör det?

Med alla val överallt, både i Finland och i Europa, och i efterdyningarna av det amerikanska presidentvalet, så är väljarna i fokus. Alla vill ju att resultatet ska vara "rätt", det vill säga att det ska gå så som man själv önskar. Och alla tycker naturligtvis inte lika.

Skånskan - 07 sep 16 kl. 14:00

Hästar som helande kraft

KUMLATOFTA Hästarnas förmåga att hela, utveckla och stärka människor är det centrala i Pernilla Linds verksamhet på Isengårds hästcenter.– Att rida eller bara vara med hästar kan göra så oerhört mycket för en individ. Det är fantastiskt att uppleva hästens läkande kraft och vad den gör med människor.

YA - 20 aug 13 kl. 11:59

Hästar från Färs populära i världen

Foto:
Nitton hästar. Så många har hästägaren Lennart Holst från Vollsjö exporterat ut i världen de senaste 30 åren. I augusti har han sålt ett sto till Norge för avel, medan en annan häst har flugits till dess nya ägare, en 15-årig flicka i Mexiko.

Skånskan - 20 maj 17 kl. 01:00

Hästar är inte som bröd­rostar

ERWP.fif(2)Jag för­söker tänka på hur min po­li­tik och vad vi gör i EU på­verkar folk i var­dagen. Inte bara de stora frå­gorna, som hur vi klarar kli­matet el­ler hur vi be­varar fred i Eu­ro­pa, utan hur ge­mene mans var­dag blir som kon­se­kvens av vad vi be­stämmer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.