GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 26 November, 14:20

GöteborgsPosten - 21 nov 20 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast – Torn jagar nya poäng mot FK KarlskronaI dag är det dags för Torn att ta sig an FK Karlskrona på Tornvallen i Ettan södra herr i fotboll. Det blev seger mot Oskarshamn, 3–1, senast för Torn, som därmed tog poäng igen efter tre raka förluster. Bortalaget har sex raka förluster, senaste mot FC Linköping med 0–4..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
FK Karlskrona, Torn, Tornvallen, Ettan, Oskarshamn, FC Linköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter trendbrottet, senast, Torn, jagarnya , poängmot FK , Karlskrona
GöteborgsPosten - 12 aug 20 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast – Eskilsminne jagar nya poäng mot Torn

Torn spelar på hemmaplan mot Eskilsminne på Tornvallen i kväll i Ettan södra herr i fotboll. Eskilsminne bröt sin dystra svit på tre matcher i raka förluster senast, när det blev lika mot FK Karlskrona, 2–2. Torn har en svit på sex matcher utan förlust inför mötet med Eskilsminne..

GöteborgsPosten - 02 maj 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Styrsö jagar nya poäng mot Mossen

I kväll möts Mossen och Styrsö på Mossens IP i division 5 Göteborg B. Styrsö bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Näset, 2-1. Mossen vann senast mot Kungsladugård med 1-0..

GöteborgsPosten - 05 maj 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Grebbestad jagar nya poäng mot Ängelholm

I dag är det dags för match för Grebbestad som tar emot Ängelholm hemma på Siljevi i division 1 södra. Grebbestad bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Lunds BK, 2-2. Ängelholm vann senast mot Åtvidaberg med 2-1..

GöteborgsPosten - 11 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Öckerö jagar nya poäng mot Tvååker

I dag möter Öckerö Tvååker på bortaplan på Övrevi i division 2 västra Götaland. Öckerö som spelar på bortaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 12–1 mot Kindaholm. Tvååker blev utan poäng i mötet med Göteborg FF senast..

GöteborgsPosten - 11 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Brommapojkarna jagar nya poäng mot GIF Sundsvall

På lördagen är det dags för match för GIF Sundsvall som tar emot Brommapojkarna hemma på NP3 Arena i Allsvenskan. Brommapojkarna bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Djurgården, 1-0. GIF Sundsvall blev utan poäng i mötet med Hammarby senast..

GöteborgsPosten - 11 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Torslanda jagar nya poäng mot Karlstad BK

I dag är det dags för match för Torslanda som tar emot Karlstad BK hemma på Torslandavallen i division 2 norra Götaland. Torslanda bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Vänersborg FK, 2–1. Karlstad BK vann senast mot Nordvärmland med 3–0..

GöteborgsPosten - 11 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Lerum jagar nya poäng mot Kozara

I dag är det dags för match för Lerum som tar emot Kozara hemma på Aspevallen i division 3 nordvästra Götaland. Lerum bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Älvsborg, 2–0. Kozara blev utan poäng i mötet med Landvetter senast..

GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Pushers jagar nya poäng mot AIF Göteborg

I kväll möter Pushers AIF Göteborg på hemmaplan på Gröna Vallen i division 6 Göteborg C. Pushers bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Proletären, 3–2. AIF Göteborg bröt sin förlustsvit på fyra matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Proletären, 1–0..

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Holmalund jagar nya poäng mot IFK Skövde

I kväll möts IFK Skövde och Holmalund på Södermalms IP i division 3 mellersta Götaland. Holmalund som spelar på bortaplan hade en tung svit på fyra förluster i rad, men senast blev det 3–1 mot Haga. IFK Skövde blev utan poäng i mötet med Lidköpings FK senast..

GöteborgsPosten - 18 maj 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Warta jagar nya poäng mot Kungsladugård

I dag möter Warta Kungsladugård på bortaplan på Apelsinplan i division 5 Göteborg B. Warta som spelar på bortaplan hade en tung svit på fem förluster i rad, men senast blev det 4–3 mot Mossen. Kungsladugård vann senast mot Styrsö med 2–1..

GöteborgsPosten - 22 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Sirius jagar nya poäng mot Östersunds FK

På onsdagen är det dags för match för Östersunds FK som tar emot Sirius hemma på Jämtkraft Arena i Allsvenskan. Sirius bröt sin dystra svit på fem matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Trelleborg, 1–1. Östersunds FK vann senast mot GIF Sundsvall med 3–2..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.