Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 29 November, 02:18

Aftonbladet - 21 nov 20 kl. 13:22

Viking Grace har gått på grund utanför Mariehamn▸ Runt lunchtid på lördagen gick Viking Line-fartyget Grace på grund utanför Mariehamn i Åland..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Grace, Mariehamn, Viking Line, Åland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viking, Gracehar , gått, grundutanför , Mariehamn
YLE - 19 apr 14 kl. 12:40

Båt krockade med Viking Grace

En taxibåt krockade med Viking Grace i Stockholms skärgård i förmiddags. Motorbåten sjönk men alla passagerare räddades. Båten hade kört in i sidan på Viking Grace strax söder om Kapellskär.

HBL - 15 dec 13 kl. 13:57

Viking Grace på väg mot Åbo

Viking Grace har kastat loss i Mariehamn och vänt fören mot Åbo med passagerare från Amorella ombord.Grace lämnade Mariehamn för en stund sedan rapporterar FNB:s reporter ombord. Passagerarna väntade på transport i Mariehamn efter att Amorella kört på grund utanför Föglö på lördagen.

Nyan - 20 maj 18 kl. 10:14

Inställda avgångar på Viking Grace

På grund av ett tekniskt fel tvingas Viking Line ställa in följande avgångar med Viking Grace: 21.5: Åbo–Mariehamn–Stockholm, kl. 20.

Nyan - 15 maj 15 kl. 10:07

Grace försenad – går via Långnäs

Viking Grace tidtabell är förskjuten idag på grund av nattens incident där en person hoppade från fartyget och Grace kommer idag att angöra Långnäs i stället för Mariehamn. Grace avgick i morse klockan 08.50 från Stockholm, i stället för 07.

Nyan - 09 sep 20 kl. 13:26

Amorella och Grace anlöper Långnäs

Amorella och Grace, som trafikerar rutten Åbo–Stockholm, kommer att anlöpa Långnäs även dagtid från måndag till torsdag. Orsaken till beslutet är att Viking Line sparar bränsle på att köra via Långnäs i stället för Mariehamn. – Vi har så lite dagskryssningar på den rutten på grund av pandemin, så det är mer förmånligt för oss att åka den vägen.

Nyan - 24 mar 17 kl. 09:32

Grace kommer till Långnäs på grund av försening

Morgonturen med Viking Grace från Stockholm är försenad en knapp timme. Fartyget går därför in i Långnäs i stället för i Mariehamn i eftermiddag.

Vikinglines m/s Grace drabbades av ett litet elfel under fredagsmorgonen innan avgång från Stockholm.

HBL - 14 nov 13 kl. 12:23

Isabella drog upp Viking Lines resultat

Försäljningen av m/s Isabella i april drog upp Viking Lines delårsresultat kraftigt, visar rapporten.Försäljningen medförde en realisationsvinst om 22,8 miljoner euro för koncernen som därmed förbättrade resultatet före skatter till 27,6 miljoner euro under årets nio första månader. Under motsvarande period i fjol var det 2,5 miljoner euro.

Nyan - 08 okt 16 kl. 17:50

Två misstänkta för våldtäkt på Grace

En misstänkt våldtäkt har ägt rum på Viking Grace på fredag. Enligt den finska kvällstidningen Iltalehti grep polisen två män i Åbo på fredag kväll.

Förundersökningsledare Joni Saarimäki säger att polisen hade larmats till platsen på grund av en misstänkt våldtäkt.

Nyan - 08 aug 17 kl. 09:13

Dubbeltrubbel för Viking Line

Viking Line har drabbats av dubbla problem på rutten mellan Helsingfors och Tallinn. Alla avgångar för Viking FSTR måste ställas in i går, och på Viking XPRS kunde man inte ta lika många passagerare som normalt.
På söndagskvällen upptäcktes ett mindre tekniskt motorfel på Viking Lines inhyrda katamaran Viking FSTR.

Opinionen.se - 14 dec 13 kl. 18:44

Amorella på grund vid Åland


Viking Lines färja Amorella drabbades av strömavbrott och drev på grund utanför Föglö på Åland. Passagerarna blev fast på båten i flera timmar innan fartyget kunde ta sig till hamn. Vid 12.

TA - 14 dec 13 kl. 18:41

Amorella på grund vid Åland

Viking Lines färja Amorella drabbades av strömavbrott och drev på grund utanför Föglö på Åland.Passagerarna blev fast på båten i flera timmar innan fartyget kunde ta sig till hamn.
Vid 12.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.