Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 28 November, 08:57

Aftonbladet - 21 nov 20 kl. 13:47

USA låter dömd spion flytta till Israel▸ En amerikansk man som dömts för att ha spionerat på sitt hemland å Israels vägnar släpps helt fri – så att han kan. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
USA, Israel, Israels

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, låter, dömd, spion, flyttatill , Israel
Sydsvenskan - 13 mar 15 kl. 04:00

I mörkret talar alla om Fidel och USA

Skymningen är alltid skoningslös i tropikerna, en flämtning av orangerött och solen har försvunnit bakom horisonten. De slitna husfasaderna, de åldrade bilarna och de skräpiga gränderna döljs snart i dunkel. Det är nu Havanna framstår som den vackra världsmetropol staden en gång var.

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 15 kl. 04:00

I mörkret talar alla om Fidel och USA

Skymningen är alltid skoningslös i tropikerna, en flämtning av orangerött och solen har försvunnit bakom horisonten. De slitna husfasaderna, de åldrade bilarna och de skräpiga gränderna döljs snart i dunkel. Det är nu Havanna framstår som den vackra världsmetropol staden en gång var.

Skånskan - 13 mar 18 kl. 16:55

USA:s utrikesminister får sparken via Twitter

ERWP.fif(1)Donald Trump meddelade sin utrikesminister Rex Tillerson att han blivit utbytt genom en tweet. I ett pressmeddelande från amerikanska utrikesdepartementet säger sig Tillerson inte ha talat med presidenten och vet själv inget om orsaken till sin framtvingade avgång.

Cornucopia - 13 sep 20 kl. 11:42

Långläsning: "Spioner maskerade till turister" - som man känner sig själv - sovjetisk propaganda och kontraspionage

"För vårt sovjetiska moderland!"Nedan har en läsare ("skribenten") gjort ett referat och delvis översättning av den gamla sovjetiska propagandaskriften och kontraspionagehandboken "Spioner maskerade till turister" från 1963. En mycket intressant historia, tillika aktuell på många sätt än idag.

BT - 29 sep 14 kl. 15:47

Omstridd Bildt-epok är över

Engagerad, kunnig och kvicktänkt. Men också uppblåst, nedlåtande och alltför frispråkig. Åsikterna om Carl Bildt är många, men internationellt anses Sverige nu tappa en närmast unikt inflytelserik utrikesminister, som kan ha gjort 400 utlandsresor.

Skånskan - 06 jun 19 kl. 14:47

Redo för fotbolls-VM i Frankrike

FOTBOLL Det åttonde världsmästerskapet i fotboll för damer kör i gång på fredagen med invigningsmatchen Frankrike-Sydkorea i Paris.
USA har genom hela VM-historien visat sig vara den ledande nationen inom damfotbollen. Man vann den första turneringen 1991 och är regerande mästare efter triumfen i Kanada 2015.

BT - 26 apr 14 kl. 13:41

Ukraina: "Omänskliga förhållanden"

Enligt den ukrainska säkerhetstjänsten hålls den fängslade OSSE-gruppen under "omänskliga förhållanden" och att en av de fängslade "behöver omedelbar medicinsk vård", rapporterar Reuters. Den ukrainska säkerhetstjänsten hävdar också att separatisterna planerar att använda de internationella övervakarna som "mänskliga sköldar" samt att separatisterna "koordinerar sina aktiviteter med Ryssland".Det var i går som en svensk officer tillsammans med OSSE-observatörer från Tyskland, Danmark och Polen tog tills fånga av proryska separatister i Ukraina.

Kristianstadsbladet - 26 apr 14 kl. 14:25

Ukraina: "Omänskliga förhållanden"

Enligt den ukrainska säkerhetstjänsten hålls den fängslade OSSE-gruppen under "omänskliga förhållanden" och att en av de fängslade "behöver omedelbar medicinsk vård", rapporterar Reuters.
Den ukrainska säkerhetstjänsten hävdar också att separatisterna planerar att använda de internationella övervakarna som "mänskliga sköldar" samt att separatisterna "koordinerar sina aktiviteter med Ryssland".Det var i går som en svensk officer tillsammans med OSSE-observatörer från Tyskland, Danmark och Polen tog tills fånga av proryska separatister i Ukraina.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.