News55 > Nyheter

Tuesday, 24 November, 04:39

News55 - I förrgår: 11:44

Danska handbollsbasen överväger att släppa EMEnligt danska regeringen fortsätter dialogen om damernas handbolls-EM. Men handbollsbasen Per Bertelsen överväger nu att släppa mästerskapet. - Det är uppenbart att vi inte har den uppbackningen från regeringen som vi måste ha, säger han. Danmark har fo. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
EM, Per Bertelsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danska, handbollsbasen, övervägeratt , släppaEM
DN - 21 okt 17 kl. 14:56

Trump överväger släppa hemliga Kennedydokument

Donald Trump säger sig vara beredd att inte förlänga hemligstämpeln på mängder av material kring mordet på John F Kennedy. Totalt rör det sig om över 3.000 dokument från framför allt CIA och FBI..

YLE - 26 aug 14 kl. 06:01

TS: Finland överväger system med borgen

Justitieministeriet överväger att börja släppa rannsakningsfångar mot borgen, skriver Turun Sanomat. Ministeriet utreder olika alternativ till rannsakningsfängelse, och borgen är ett av dem. Andra alternativ som är under övervägande är olika slag av fotboja eller förbud mot att ha kontakt med vissa namngivna personer.

Nyhetskanalen - 23 okt 12 kl. 12:03

FN överväger fredsbevarande styrka i Syrien

Trots det pågående våldet, vill FN inte släppa hoppet om att de stridande parterna i Syrien accepterar en vapenvila under högtiden eid al-adha. Om vapenvilan håller överväger FN att sätta ihop en fredsbevarande styrka, enligt Herve Ladsous, chef för FN:s fredsbevarande insatser. -Vi gör oss redo att agera om det är nödvändigt och ett mandat godkänns, säger Ladsous i New York enligt AFP..

GöteborgsPosten - 27 jan 15 kl. 17:33

Golfbana överväger släppa in kvinnor

IDG - 03 mar 14 kl. 12:43

"Microsoft överväger gratis Windows 8.1"

Enligt obekräftade uppgifter experimenterar Microsoft med tanken att släppa en version av Windows 8.1 som är gratis..

SvD - 07 aug 14 kl. 21:08

Obama överväger luftanfall mot Irak

FN ska hålla ett extrainsatt möte i säkerhetsrådet under torsdagen med anledning av situationen i Irak. Samtidigt funderar USA:s president Barack Obama på att genomföra luftangrepp eller släppa förnödenheter för att hjälpa de nödställda irakier som har tagit sin tillflykt till Sinjar-bergen i norra Irak, skriver The New York Times, som citerar källor inom Obamas stab..

DI - 23 feb 16 kl. 13:20

Tesla Motors överväger ett namnbyte

Nu är väntan över. Tesla Motors har äntligen lyckats komma över domännamnet Tesla.com och funderar nu på att släppa "Motors" i bolagsnamnet, enligt Bloomberg..

DN - 19 okt 16 kl. 12:56

Amazon överväger bredbandstjänst i Europa

Amazon undersöker möjligheterna att börja sälja bredbandstjänster i Europa. En sådan satsning kan sannolikt inledas i Storbritannien, där bredbandsleverantörer är tvungna att släppa in konkurrenter i sina nät..

DI - 23 aug 18 kl. 16:15

Källor: ABB överväger sälja kraftdivisionen

Verkstadsjätten ABB:s omstridda motstånd mot en styckning av kraftdivisionen Power Grids börjar släppa. Det uppger källor för Bloomberg News..

Mobil - 18 feb 19 kl. 15:17

Patentdokument visar att Apple överväger flera böjbara telefonlösningar

Apple har inte bekräftat saken, men ska enligt flera olika källor släppa sin första telefon med böjbar skärm tidigast 2020. Och att man har tittat närmare på en rad olika lösningar i sammanhaget, ja det råder det knappast något tvivel om när man tittar på den amerikanska it-jättens patentdokument..

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 16 kl. 10:57

Danska spelare måste släppas till OS

Danska fotbollsklubbar vill inte släppa spelare till OS. Men spelarföreningens direktör Mads Øland menar att klubbarna blir tvungna att släppa spelare som tas ut i landslaget enligt kontrakten som finns med Danmarks fotbollsförbund (DBU).— Vi förväntar oss att DBU alltid tar ut det bästa landslaget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.