Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 01 December, 03:07

Nyan - 21 nov 20 kl. 13:21

Viking Grace på grund utanför MariehamnViking Grace står på grund utanför Mariehamn. Det skriver Aftonbladet. Artikeln uppdateras.
TEXT: Johan Orre johan.orre@nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Grace, Mariehamn, Aftonbladet, TEXT, Orre, Nyan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viking, Grace, grundutanför , Mariehamn
HBL - 15 dec 13 kl. 13:57

Viking Grace på väg mot Åbo

Viking Grace har kastat loss i Mariehamn och vänt fören mot Åbo med passagerare från Amorella ombord.Grace lämnade Mariehamn för en stund sedan rapporterar FNB:s reporter ombord. Passagerarna väntade på transport i Mariehamn efter att Amorella kört på grund utanför Föglö på lördagen.

YLE - 19 apr 14 kl. 12:40

Båt krockade med Viking Grace

En taxibåt krockade med Viking Grace i Stockholms skärgård i förmiddags. Motorbåten sjönk men alla passagerare räddades. Båten hade kört in i sidan på Viking Grace strax söder om Kapellskär.

Nyan - 20 maj 18 kl. 10:14

Inställda avgångar på Viking Grace

På grund av ett tekniskt fel tvingas Viking Line ställa in följande avgångar med Viking Grace: 21.5: Åbo–Mariehamn–Stockholm, kl. 20.

YLE - 15 maj 13 kl. 08:32

Viking Grace drar passagerare

Rederiet Viking Line rapporterar klart större marknadsandelar tack vare nyförvärvet Viking Grace på rutten Åbo-Åland-Stockholm. Viking Grace togs i bruk i januari och under perioden januari-mars ökade Viking Lines marknadsandel på rutten med elva procent till knappt 60 procent. Även på rutten Helsingfors-Mariehamn-Stockholm ökade marknandsandelen en aning, medan den minskade något på rutten Helsingfors-Tallinn.

HBL - 07 aug 13 kl. 13:31

Viking Grace drabbades av elfel

Ett elektriskt problem i fartygets framdriftssystem gjorde att passagerarfärjan Viking Grace blev försenad i alla hamnar på måndagen. Förseningen berodde på ett elfel i fartygets framdriftssystem när fartyget låg i hamn i Stockholm och fördröjde avgången med några timmar. Kari Pihjalaniemi som är direktör för Viking Lines tekniska sektor berättar att problemet låg i en trasig strömbrytare i det elektriska framdrivningssystemet.

HBL - 13 jan 13 kl. 10:27

Viking Grace jungfrukryssar

Viking Lines nya passagerarfärja avgår ikväll på sin jungfrukryssning från Åbo hamn. Innan fartyget kastar loss får det sitt traditionella champagnedop. Under sin första kryssning stannar Viking Grace hela dagen i Stockholm.

YLE - 30 jan 13 kl. 11:49

Alkoholbegränsning bara under veckoslut på Viking Grace

Viking Line korrigerar de uppgifter som gäller begränsad försäljning av alkohol i taxfree-butikerna ombord på fartyget Viking Grace. Begränsningarna gäller enbart under veckoslut. Direktivet gäller kryssningspassagerare som avreser från Åbo kl.

YLE - 10 aug 12 kl. 09:15

Viking Grace sjösätts

Kryssningsfartyget Viking Grace sjösätts i dag, fredag. Sjösättningen firas med en ceremoni på STX- varv i Åbo. Efter sjösättningen fortsätter arbetet med inredningen och utrustningen.

YLE - 10 aug 12 kl. 16:18

Viking Grace sjösattes

Kryssningsfartyget Viking Grace sjösattes i dag, fredag. Sjösättningen firas med en ceremoni på STX varv i Åbo. Efter sjösättningen fortsätter arbetet med inredningen och utrustningen.

HBL - 20 mar 14 kl. 20:10

Backman mest stolt över Viking Grace

På frågan vad Mikael Backman är mest stolt över svävar han inte på målet. "Viking Grace, på jungfrukryssningen var jag som en liten pojke i leksaksbutiken."I nästan fem år var Mikael Backman vd för Viking Line.

Nyan - 06 aug 13 kl. 10:20

Viking Grace försenad efter elfel

Viking Grace angör Långnäs klockan 16.30 idag istället för att som vanligt nå Mariehamn klockan 14.10.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.