Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 02 December, 06:52

Nerikes Allehanda - 21 nov 20 kl. 13:25

Förrådsägare följde efter man med cykelkärra – efter inbrott i förrådUnder lördagslunchen fick polisen in ett samtal om ett inbrott i ett förråd i Sörby..
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Sörby

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förrådsägare, följdeefter man med , cykelkärraefter , inbrotti , förråd
YA - 07 nov 18 kl. 11:51

Polisen efterlyser ägare till misstänkt stöldgods

Har någon blivit av med en kompressor, en högtryckstvätt och en cykelkärra? Det undrar polisen, som inte lyckats finna ägarna till det nyfunna, misstänka stöldgodset..

Skånskan - 14 dec 15 kl. 13:21

Fyra greps efter inbrott i Billinge

Billinge När den röda bilen med fyra inbrottstjuvar lämnade gården i Billinge följde en man efter.
Han dirigerade polisen, som till slut kunde gripa männen när de stannade i Höör.Larmet gick på gården utanför Billinge strax innan klockan 18 på lördagskvällen.

Kristianstadsbladet - 22 maj 13 kl. 14:55

Villaägare möttes av tjuvar

Ett inbrott inträffade i ett hus på Leingarydsvägen i Näsum under tisdagen. Husägaren som var hemma när det skedde möttes plötsligt av att en för honom okänd steg in i rummet där han befann sig.
Det var vid tiotiden på förmiddagen som inbrottet skedde.

Kristianstadsbladet - 15 aug 13 kl. 09:26

Gemenskap för hund och ägare

Foto: Tom Wall
I söndags tog border collien Cocos tillsammans med sin matte Cathrin Andersson lagsilver i largeklassen under Nordiska mästerskapen i agility. Det var landslagsdebut för dem båda.
Border collien Cocos tränar agility sedan några år tillbaka.

GT - 23 mar 17 kl. 15:38

Fick inbrott – försökte hålla fast tjuven

En villaägare på västra Hisingen drabbades av ett villainbrott runt klockan 14.30.Sedan följde stor dramatik.

Dalarnas tidningar - 24 feb 16 kl. 06:00

Morgonpigga fyndjägare redo när årets bokrea startar

Nej, det är inte samma tryck som på 80-talet när folk köade mitt i natten för att knipa de bästa titlarna på rean. Men nätbokhandlarnas inträde på bokmarknaden innebar heller inte den dödsstöt som befarades för bokrean i mitten av förra decenniet. Efter sju år av vikande försäljning vände den totala bokförsäljningen uppåt igen under förra året.

Dalarnas tidningar - 24 feb 16 kl. 06:00

Morgonpigga fyndjägare redo när årets bokrea startade

Nej, det är inte samma tryck som på 80-talet när folk köade mitt i natten för att knipa de bästa titlarna på rean. Men nätbokhandlarnas inträde på bokmarknaden innebar heller inte den dödsstöt som befarades för bokrean i mitten av förra decenniet. Efter sju år av vikande försäljning vände den totala bokförsäljningen uppåt igen under förra året.

YA - 26 jul 14 kl. 06:30

Bostadsinbrotten har fördubblats

Tjuvligorna slår till – mitt på blanka dagen. Under första halvåret i år har rekordmånga bostadsinbrott anmälts i Skurups kommun, och enligt polisen begås inbrotten i regel dagtid.
Bara det senaste året har antalet anmälda bostadsinbrott i kommunen nästan fördubblats, visar färsk statistik från Brottsförebyggande rådet.

YLE - 15 jul 14 kl. 14:33

Katten är fortfarande populär

Artikeln om den katt som dödades i Pojo i mitten av juni fortsätter att vara den mest lästa artikeln på Yle Västnylands webbplats även förra veckan. Själva artikeln är väldigt kortfattad, men den har trots det blivit en så kallad webbraket. Svenska Yles webbchef Johanna Törn-Mangs har tittat närmare på fenomenet med den här artikeln som publicerades den 18 juni.

BT - 28 mar 13 kl. 09:43

Åke, 73, nära att dö efter att ha blivit biten av hund

Åke Schörling höll på att dö av blodförgiftning och njursvikt sedan han räddat dotterns hund som attackerats av en lös staffordshire. Utredningen lades utan att polisen hört honom, men däremot pratade man med den andra hundens ägare. Det ville den 73-årige boråsaren och hans hustru inte godta och åklagare ska titta på ärendet en gång till.

BT - 28 mar 13 kl. 09:43

Åke nära att dö efter hundattack

Åke Schörling höll på att dö av blodförgiftning och njursvikt sedan han räddat dotterns hund som attackerats av en lös staffordshire. Se fler bilder inne i artikeln. Utredningen lades utan att polisen hört honom, men däremot pratade man med den andra hundens ägare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.