SVT > Sport

Saturday, 28 November, 06:04

SVT - 21 nov 20 kl. 12:52

Anja Pärsons ilska: ”Sorgligt att Fis lägger sig platt”Det alpina landslaget får inte tävla i Levi – och det irriterar Anja Pärson. ”Att Fis lägger sig platt är bara sorgligt. Anna Swenn-Larssons säsong är redan över innan den börjar”, skriver hon på Instagram..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Pärsons, Fis, Levi, Anja Pärson, Swenn-Larssons, Instagram

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anja, Pärsons, ilska, Sorgligtatt , Fislägger sig , platt
Västerbottens Folkblad - 20 apr 17 kl. 09:55

Anja Pärsons fartdräkt på auktion – räddar barns liv

Anja Pärsons fartdräkt ska auktioneras ut på Tradera – till förmån för Unicef. I dag går startskottet för ett kampanjsamarbete mellan Unicef i Sverige och Tradera. Den tidigare skidstjärnan Anja Pärson är en av frontfigurerna i kampanjen.

DN - 17 feb 17 kl. 22:06

Anja Pärsons råd inför slalomdramat: ”Koppla bort Shiffrin”

St Moritz. Älska uppmärksamheten. Det är Anja Pärsons råd till Frida Hansdotter i guldjakten i lördagens VM-slalom.

Expressen - 12 maj 17 kl. 10:04

Oron efter Anja Pärsons skada

Anja Pärson gör sig redo inför fredagens "Let's dance"-final mot Jesper Blomqvist - men än så länge kantas sista veckan av problem.Skidåkaren har haft ont i fötterna efter förra veckans tävling, något som nu försvårar träningen."Anja började bli orolig att det som ömmade inte stod rätt till" skriver Pärsons fru, FIlippa Rådin, i sin blogg..

Expressen - 09 dec 18 kl. 20:40

Anja Pärsons blodiga skada mitt i sändning

I söndagens avsnitt av ”Vem kan slå Anja och Foppa” åker Anja Pärsson på en rejäl fingerskada redan i programmets första tävling.Efter att ha huggit sig igenom ett ett isblock med en slägga kan tv-tittarna sedan se hur det blöder ymnigt från den tidigare alpinstjärnans lillfinger.– Vi har en skada här, vi ska se om vi kan plåstra om Anja, säger programledaren Jessica Almenäs.

Expressen - 26 jun 12 kl. 13:58

Anja Pärsons nya familjeliv med Filippa

Hon fann kärleken och nu väntar ett nytt liv med flickvännen i Umeå för slalomstjärnan Anja Pärson. Anja Pärson, 31, är lycklig. ?

Expressen - 11 mar 17 kl. 08:47

Anja Pärsons kärleksutmaning

Anja Pärson tvingas pendla från Umeå under "Let's dance". Nu stöttas hon på plats av sin fru Filippa Rådin, som hon hyllar för all hjälp. – Att vara med i "Let's dance" och har tre barn och bo i Umeå, det kan jag säga är en enormt stor utmaning, säger Anja Pärson..

Expressen - 09 apr 17 kl. 22:12

Anja Pärsons barn- önskan med Filippa

Anja Pärson stänger inte dörren för fler barn i framtiden. I tidningen Topp Hälsa berättar den tidigare skidåkaren och "Let's dance"-deltagaren om kärleken till hustrun Filippa Rådin och familjens framtidsplaner – där det ryms drömmar om ytterligare barn. – Ja, jag vill gärna ha fler barn.

Expressen - 20 apr 17 kl. 15:34

Anja Pärsons fina gest för barnen

Nu auktionerar Anja Pärson ut en för henne mycket känslomässig ägodel till förmån för Unicef. Nämligen fartdräkten hon bar under hennes sista säsong. – Det är lite svårt att släppa den, säger Anja Pärson..

Expressen - 25 nov 18 kl. 22:30

Anja Pärsons ord till Jesper Blomqvist – efter deras förflutna

Det sved rejält när vinnarskallen Anja Pärson snuvades på ”Let´s dance”-vinsten av Jesper Blomqvist förra året.Stämningen var spänd när de forna rivalerna möttes i kvällens ”Vem kan slå Anja och Foppa” – och alpintdrottningen fick sin revansch..

Expressen - 21 aug 19 kl. 07:00

Jessica Almenäs erkännande – efter Anja Pärsons skada i tv

Anja Pärson skadade sig allvarligt under inspelningen av ”Vem kan slå Anja och Foppa?”, och tvingades köras till sjukhus.Nu berättar programledaren Jessica Almenäs om dramat – och avslöjar hur skidlegendaren valt att dölja skadan för tittarna.

Västerbottens Folkblad - 09 okt 12 kl. 17:40

Anja Pärsons nya karriär

Anja Pärson har gjort klart med ett nytt jobb: Som tv-expert. Tidigare i år avslutade hon karriären som en våra främsta alpina skidåkare. Nu börjar [...

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.