Expressen > Nyheter

Sunday, 29 November, 23:33

Expressen - 21 nov 20 kl. 12:55

Notan för att jämföra tandvård: 60 miljonerDet skulle bli lättare för patienterna att jämföra tandläkarnas priser och konkurrensen på tandvårdsmarknaden skulle öka. Det tog hela 13 år och kostade nästan 60 miljoner innan regeringens prisjämförelsetjänst blev verklighet..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Notanför att , jämföra, tandvård60 miljoner
Expressen - 26 maj 15 kl. 05:00

Det är dags att sanera tandvården från fusk

Tandläkare som vill ta betalt för att laga hål som inte finns. Tandläkare som saltar notan med extrakostnader för behandlingar som aldrig genomförts. "Kalla faktas" granskning avslöjar allvarligt fusk och slarv i tandvården.

Skånskan - 14 jun 18 kl. 14:00

En riktig klassfråga

Vänsterpartiet vill se ett högkostnadsskydd även inom tandvården. Ett tak på 2000 kronor under en tolvmånadersperiod ska förhindra att tandvårdskostnaderna skenar iväg.
Vänsterpartiet menar att detta är en reform som verkligen skulle spela roll för folk.

Kristianstadsbladet - 21 dec 12 kl. 14:34

Ovanlig lösning för cancerläkemedel


Tvisten kring det omdiskuterade prostatacancerläkemedlet Zytiga har nu fått en ovanlig lösning, skriver Dagens Medicin. Företaget bakom preparatet ger landstingen rabatt och lovar pengarna tillbaka om det inte ger effekt.Det var i höstas som tidningen avslöjade att döende patienter i Stockholm kunde få läkemedlet om de själva stod för notan: över 30 000 kronor i månaden.

YA - 19 aug 14 kl. 04:00

Vänsterpartiets feta nota

Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Jonas Sjöstedt (V) vill inte berätta vad hans politik kostar skåningarna. Förmodligen för att han inte har en aning.
Vänsterpartiet i Skåne har en post i sitt regionala program.

Skånskan - 28 dec 18 kl. 17:36

Vägrar betala kvicksilversanering

Malmö Kvicksilverläckage är en oundviklig konsekvens när tandvården hanterar amalgam, men vem som ska stå för notan när avloppsrören saneras råder det delade meningar om i Malmö.
Flera tandläkarmottagningar i koncernen Praktikertjänst har överklagat beslut om att de själva ska stå för hela saneringen. Tre av Praktikertjänsts tandläkarmottagningar i Malmö har under året ansökt om att driftsanera sina avloppsrör.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.