Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Saturday, 05 December, 00:21

Vestmanlands Läns Tidning - 21 nov 20 kl. 13:00

Brister på var fjärde byggarbetsplatsUnder den europeiska arbetsmiljöveckan, 19-23 oktober, utförde Byggnads kontroller på....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Byggnads

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bristerpå var , fjärde, byggarbetsplats
Västerbottens Folkblad - 27 apr 16 kl. 11:00

Byggarbetsplats saknade ställningar – risk för fallolyckor

Arbetsmiljöverket ställer efter en inspektion på en byggarbetsplats utanför Umeå krav på förbättringar i arbetsmiljön. Myndigheten genomförde en inspektion den 19 april och konstaterade flera brister. Arbetsmiljöverket konstaterar att det saknas tillräckliga skyddsräcken på ställningar.

Barometern - 09 jan 20 kl. 19:00

Allvarliga brister på byggarbetsplats fick Arbetsmiljöverket att gripa in

Vid en inspektion på en tillfällig mindre byggarbetsplats upptäckte Arbetsmiljöverket flera brister. Nu ställs krav på att företaget åtgärdar bristerna för att få en säkrare arbetsmiljö för de anställda. Ett omedelbart beslut om förbuds togs också på platsen..

Barometern - 25 mar 20 kl. 09:49

Allvarliga brister på byggarbetsplats upptäcktes vid inspektion

När Arbetsmiljöverket inspekterade en tillfällig byggarbetsplats i kommunen fann man stora brister..

Västerbottens Folkblad - 17 jan 17 kl. 12:05

Byggföretag får böta för brister i arbetsmiljön

Byggföretaget BMG Install SIA får böta 68 100 kronor efter brister i arbetsmiljön vid byggnationen av parkeringshuset vid Järnvägsallén. Bland annat ligger brister i förankring av fallskyddsutrustning bakom böterna. Vid en inspektion den 13 december 2016 på byggarbetsplats Järnvägsallén, Umeå, uppmärksammade Arbetsmiljöverket att det inte fanns tillräckliga fallskydd, samt att byggnadsarbetares personliga fallskyddsutrustning inte var […].

Corren - 31 okt 18 kl. 22:00

Flera brister på byggarbetsplats

Arbetsmiljöverket har genomfört en inspektion på en byggarbetsplats i Kinda kommun..

Barometern - 19 sep 19 kl. 15:32

Oskarshamn: Brister vid byggarbetsplats

En byggarbetsplats får kritik sedan det saknats dokumentation om byggnadsställningarna som används vid den aktuella arbetsplatsen..

Nyteknik - 03 dec 13 kl. 08:47

Nytt verktyg för att hitta brister i leveranser

Det är inte ovanligt att 62 procent av materialet anländer till en byggarbetsplats vid fel tidpunkt eller i skadat skick. Men nu finns ett nytt ramverk för att hitta brister i logistik på byggen..

Sydsvenskan - 25 jan 20 kl. 07:15

Expertlarm: Kontrollen av sprängmedel brister

Sprängmedel från bland annat byggen används av kriminella till bomber. Nu pekar flera experter på brister i samhällets kontroller av explosiva ämnen. – Om du har en byggarbetsplats och ska använda tio kilo sprängmedel, vem kan kontrollera om du bara anv.

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 20 kl. 07:15

Expertlarm: Kontrollen av sprängmedel brister

Sprängmedel från bland annat byggen används av kriminella till bomber. Nu pekar flera experter på brister i samhällets kontroller av explosiva ämnen. – Om du har en byggarbetsplats och ska använda tio kilo sprängmedel, vem kan kontrollera om du bara anv.

SVT - 25 jan 20 kl. 10:16

Expertlarm: Kontrollen av sprängmedel brister

Sprängmedel från bland annat byggen används av kriminella till bomber. Nu pekar flera experter på brister i samhällets kontroller av explosiva ämnen. – Om du har en byggarbetsplats och ska använda tio kilo sprängmedel, vem kan kontrollera om du bara använde nio och sålde det tionde kilot?

Sydöstran - 03 feb 20 kl. 10:28

Takarbete stoppat – brister måste åtgärdas

Arbetsmiljöverket har inspekterat en tillfällig byggarbetsplats och konstaterat flera brister. Olofströmsföretag riskerar vite och sanktionsavgifter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.