UNT > Nyheter

Tuesday, 24 November, 04:14

UNT - I förrgår: 13:00

Förskolan prisas för sin pedagogikBallongens Montessoriförskola får Pedagogiska priset 2020 från Knivsta kommun. "Vi är oerhört hedrade.".
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Montessoriförskola, Pedagogiska, Knivsta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förskolan, prisasför sin , pedagogik
SmålandsPosten - 11 nov 17 kl. 13:04

Förskolan prisas för sitt miljöarbete

Förskolan Lekbacken har tidigare kammat hem en rad precis för sin mat. Nu har de återigen blivit prisade, den här gången för sitt miljötänk..

Skånskan - 16 jul 19 kl. 15:30

Öppna förskolan får ett hem hos Ängslyckan

HJÄRUP Efter flera års osäker tillvaro i olika lokaler och med tillfälliga stängningar får öppna förskolan i höst flytta in i nya Ängslyckans förskola.
Där blir det öppet för alla varje tisdag förmiddag med förskollärare som håller i trådarna.– Det känns jätteroligt att få välkomna öppna förskolan in i våra nya, fina lokaler i Ängslyckan som vi är så stolta över, säger Linda Delvéus som är rektor för Ängslyckan.

Vimmerby Tidning - 12 dec 12 kl. 08:28

Mattelärare prisas för pedagogik

Deras grundidé är enkel. Eleverna ska förstå. Inte bara Pi och Pythagoras sats - utan varför de ska kunna det.

TA - 25 aug 14 kl. 10:28

I dag börjar Estelle på förskolan

Foto: Anders Wiklund/TT
I dag vaknar prinsessan Estelle upp till sin första förskoledag. Det är förskolan Äventyret i Danderyd som från och med nu får ta hand om Estelle om dagarna.
Intresset för prinsessans förskolestart är stort.

YA - 26 okt 19 kl. 12:30

Nominering: Förskolan kan prisas som landets mest hållbara

Förskolan Vången i Skurup har chans att prisas som landets mest hållbara. Det engagerade arbetet under Grön flagg har lett fram till att förskolan nu är en av fem nominerade till utmärkelsen..

Expressen - 20 aug 14 kl. 23:59

Nu börjar prinsessan Estelle förskolan

Prinsessan Estelle börjar förskolan på måndag. På förskolan Äventyret med friluftfrämjande pedagogik, ska hon träffa både nya och gamla kompisar. Nu får hon packa ryggsäcken och förbereda sig på lekfulla dagar utomhus..

Dalarnas tidningar - 11 apr 14 kl. 04:33

Möte om förskolan i Sverige

Företrädare och förskolepersonal som arbetar med Reggio Emilia-pedagogik har mötesdagar i Hedemora. Fokus handlar på hur förskolan ska arbeta med hur man bland annat på sikt kan få unga att bo kvar..

Nerikes Allehanda - 09 jun 14 kl. 18:27

Pia-Maria prisas av kommunen

Pia-Maria Berg är förskoleläraren som jobbar för att de digitala klyftorna i samhället ska minska. Redan när barnen är ett år börjar de jobba med lärplattor på förskolan i Frövi. Nu prisas Pia-Maria av kommunen..

YLE - 14 sep 17 kl. 05:30

Utomhusförskolan i Kimito: Här får alla plats

Nöjd personal och glada barn. Så kan man beskriva Kimitoöns utomhusförskola, ett år efter start. Men är barnen sjukare än andra barn eller har vargar, fästingar och ormar ställt till det för förskolan i skogen?

YA - 28 jan 14 kl. 06:30

Manlig förebild prisas

Foto: Mark Hanlon
Patrik Karlsson är förskollärare och en manlig förebild. Han lyfts fram i Skolverkets satsning som ska få fler män att söka förskollärarutbildningen.
Vill man träffa Patrik Karlsson gör man bäst i att söka honom i Parkens utegrupp på förskolans gård.

Skånskan - 08 maj 18 kl. 14:00

Driver jordbruk så bra att han prisas

Skurup 28-åriga Mattias Larsson fick kommunens pris i år som ”Ung och driftig” entreprenör.
Han driver maskinstation och lantbruk och har nyligen anställt en medarbetare.Det är frukostdags för Jan-Erik Larsson på Holma gård i Slimminge.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.