SR > Nyheter

Thursday, 03 December, 01:51

SR - 21 nov 20 kl. 12:31

E45 Mellerud avstängd efter viltolyckaCirka 3 km söder om Mellerud har det inträffat en viltolycka Räddningstjänst kom till platsen strax efter kl 12 Vägen är avstängd i båda riktningar.
Läs mer på SR
Läs mer om:
Mellerud, Räddningstjänst, Vägen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: E45, Mellerud, avstängdefter , viltolycka
SR - 07 sep 20 kl. 09:12

E45 helt avstängd mellan Lödöse och Göta

Just nu är E45 helt avstängd i båda riktningarna i samband med en olycka med flera fordon. Olyckan har inträffat mellan Lödöse och Göta och mittvajerräcket är skadat så vägen är avstängd fram till åtminstone kl 09:30. Räddningstjänst är på plats..

GT - 06 sep 16 kl. 08:18

Timmerbil i brand – E45 helt avstängd

En timmerbil brinner på E45 norr om Mellerud.Vägen är helt avstängd i södergående riktning.– Det brinner i hytten, säger Johan Bäckström, räddningstjänstens inre befäl..

GöteborgsPosten - 27 nov 17 kl. 20:20

E45 helt avstängd efter krock

En lastbil har kört in i en personbil på E45 i höjd med Mellerud. Motorvägen är avstängd i bägge riktningar under insatsen..

SR - 08 jul 19 kl. 12:23

E45 helt avstängd norr om Frändefors

E45 mellan Frändefors och Brålanda är helt avstängd i samband med en olycka med flera fordon..

GT - 02 nov 19 kl. 17:45

E45 helt avstängd efter olycka – en till sjukhus

En olycka har inträffat på E45 i närheten av Brålanda i Vänersborgs kommun.– Vägen är avstängd i båda riktningarna, berättar Peter Gustafsson, inte befäl vid räddningstjänsten i Norra Älvsborg..

GT - 20 apr 20 kl. 13:30

Flerbilskrock – E45 helt avstängd

E45 är helt avstängd vid Stallbackabron i Trollhättan, i båda riktningar.Orsaken är en flerbilskrock.– Det tar 20 minuter innan vi kan släppa på helt och hållet, säger Andreas Elfström vid räddningstjänsten..

Nya Wermlands Tidningen - 13 jan 15 kl. 14:12

E45 delvis avstängd efter olycka

Just nu är det begränsad framkomlighet på E45 i Jonserud söder om Mellerud..

GT - 24 jun 15 kl. 19:52

E45 avstängd efter mc-olycka vid Vålberg

E45 är just nu avstängd i båda riktningarna vid Vålberg i Karlstads kommun efter en olycka mellan en motorcykel och personbil. Föraren av motorcykeln har skadats men är kontaktbar, uppger Morgan Connedal vakthavande befäl på Värmlandspolisen. Prognosen är att E45 är avstängd till kl 20 under tiden räddningsarbetet pågår..

SR - 15 nov 19 kl. 09:24

E45 avstängd söder om Trollhättan

E45 är avstängd i norrgående riktning mellan Sjuntorpsmotet avfart 97 och Sjuntorpsrondellen strax söder om Trollhättan i samband med en olycka..

Länstidningen i Jämtland - 21 feb 18 kl. 18:09

E45 helt avstängd efter att en lastbil vält utanför Sveg

17.22 på onsdagen larmades SOS om en trafikolycka på E45 vid Acksjön utanför Sveg. En lastbil har vält och E45 från Fågelsjö till Sveg väntas vara avstäng till midnatt..

Expressen - 02 jan 20 kl. 11:11

En fastklämd i olycka – vägen avstängd

En person är fastklämd efter en trafikolycka i Torsby kommun, uppger polisen på sin hemsida.E45 är avstängd.Skadeläget är, uppger polisen, allvarligt..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Frankrikes tidigare president har avlidit

Frankrikes tidigare president, Valéry Giscard d’Estaing, har avlidit i samband med en covid-19-infektion. Han var fransk president mellan 1974 och 1981. Valéry Giscard d’Estaing blev 94 år gammal..

SR - 4 timmar sedan

Kubaner mötte minister – krävde yttrandefrihet

En grupp regimkritiska artister och intellektuella på Kuba lyckades pressa fram ett möte med den kubanske vice kulturministern, där de krävde yttrandefrihet och ett slut på polisens trakasserier. San Isidro-gruppen hade hållit en hungerstrejk för att kräva rapparen Denis Solis frigivning. Presidenten Miguel Díaz-Canel har anklagat USA för att ligga bakom gruppens aktioner..

SR - 4 timmar sedan

Studie: Lov vecka 9 gjorde att många fler dog

Regioner som hade sportlov vecka 9 har drabbats mycket hårdare av covid-19 än de som hade lov en annan vecka, visar preliminära resultat från en studie vid bland annat Lunds universitet. Många av dödsfallen i till exempel Stockholm kan bero på det. "Ungefär en tredjedel av överdödligheten i de här regionerna kan tillskrivas det faktum att de hade sportlov vecka 9", säger Jonas Björk, professor i epidemiologi vid Lunds universitet..

SR - 4 timmar sedan

Professor: Vaccin-godkännandet gick inte för fort

Storbritanniens tillstånd av covid-19 vaccinet gick inte för fort, enligt Jan Holmberg, professor i medicinsk mikrobiologi som sitter i Vetenskapsakademins covid-19 grupp. Idag godkände Storbritannien covid-19 vaccinet från Pfizer och Biontech, före EU:s läkemedelsmyndighet, och börjar vaccinera redan nästa vecka. "Storbritanniens läkemedelsmyndighet har ett gott renommé som ett utomordentligt noggrant institut", säger Jan Holmberg..

SR - 5 timmar sedan

Ny strategi för hållbar batteritillverkning

Fler elbilar och ökat behov av energilagring kan ge flaskhalsar i batteriproduktionen Fossilfritt Sveriges förslag ska motverka konflikter mellan klimatmål och andra miljökrav när alltmer batterier behövs. Samordnaren Svante Axelsson: "Sverige kan gå i täten med hållbara gruvor för råvaror och med återvinning ur till exempel gruvavfall".

SR - 5 timmar sedan

FN klassar om cannabis

FN:s narkotikakommission har röstat för att ta bort cannabis från sin lista över världens farligaste droger, något som kan komma att underlätta för den globala och snabbt växande industrin kring cannabis för medicinskt bruk. Hittills har cannabisprodukter som till exempel marijuana listats i samma kategori som heroin och andra tunga droger, men hädanefter ska den alltså klassas som något mindre farlig. Kategoriseringen av drogerna görs genom att man viktar ett preparats medicinska fördelar mot dess eventuella risker..

SR - 5 timmar sedan

Ännu en svensk riskerar avrättas i Iran

Ännu en svensk medborgare riskerar att avrättas i Iran. Mannen ska i iransk tv ha framfört vad som tros vara ett framtvingat erkännande av flera brott, som terrorism och spionage för Saudiarabiens räkning, rapporterar SVT Nyheter. Svenska UD har begärt att få träffa mannen.

SR - 7 timmar sedan

Rapport: Svårt att klara Parisavtalet med dagens produktion

Världens fossilproducerande länder planerar dubbelt så stor produktion som är möjligt för att klara Parisavtalet. FN:s miljöprogram och forskare från Stockholm Environment Institute har granskat produktionsplaner för de kommande tio åren och säger att de kommer leda till drygt tre graders uppvärmning vid århundradets slut. Mer fokus på grön energi i de ekonomiska stödpaketen efter coronapandemin, och att ta bort fossilsubventioner är några konkreta förslag forskarna ger..

SR - 7 timmar sedan

Pandemin påverkar gränshandeln mer än sänkta avgifter

Trots det norska beslutet att sänka de statliga avgifterna på godis, choklad, läsk, tobak, öl och vin, väntas norrmän fortsätta handla i Sverige. Flera av varorna kostar nästan dubbelt så mycket i Norge. Coronapandemin påverkar gränshandeln betydligt mer än de kommande sänkta avgifterna.

SR - 8 timmar sedan

Mamman till instängda mannen släpps på fri fot

Kvinnan i Haninge söder om Stockholm som anhölls misstänkt för bland annat olaga frihetsberövande av sin son har släppts på fri fot. Efter förhör med sonen under eftermiddagen konstaterar åklagaren att misstankarna mot mamman har försvagats. Utredningen är inte nedlagd och brottsmisstankarna kvarstår, enligt åklagaren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.