Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 27 November, 11:57

Nerikes Allehanda - 21 nov 20 kl. 12:28

Efter nio månader i pandemins närhet – nu har Anne-Christine vant sig vid Corona: ”Man kan inte gå omkring och vara rädd”Ann-Christine Nederman packar ner visiret och den lilla flaskan med handsprit i den svarta....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Anne-Christine, Corona, Christine Nederman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter nio, månaderi , pandemins, närhetnu har , Anne-Christine, vant sig vid Corona Man kan inte gå omkring och vara rädd
YLE - 03 jun 16 kl. 14:00

Ögonvittne till självmordsförsök i Krämertsskog

Natten mot torsdag försökte en asylsökande från Irak hänga sig på flyktingcentralen i Krämertsskog, Helsingfors. Mannen hade på onsdagen varit på en flyktingdemonstration mot att Finlands asylpolitik blivit strängare. På demonstrationen mötte mannen bombskadade personer som fått avslag på sin asylansökan, och det chockerade honom.

Kristianstadsbladet - 11 aug 12 kl. 06:30

När dog jag redan? När föds jag på nytt?

Författare Stefan Foconi möter i Eric Fylkesons diktsamling ?Badkar till övers? inte bara en drabbande poesi, den för honom också in till såväl barndomen, som framtiden.

HBL - 18 sep 13 kl. 17:16

Med rätt att föda

? Radikala har vi alltid varit, men nog har vi blivit envisare i och med fertilitetsbehandlingarna, säger Tiina Kumpuvuori. Hon och hennes man Jukka Kumpuvuori kallar sig själva handikappaktivister.

Posh24 - 12 jul 14 kl. 11:01

Avslöjat: Han är Miley Cyrus nya pojkvän!

Miley Cyrus har hittat kärleken igen. Den 21-åriga sångerskan, som bröt sin förlovning med Liam Hemsworth förra året, uppges ha gått vidare med sin producent Michael Williams, mer känd under namnet ”Mike Will Made It”. Miley och Mike ska ha dejtat i nio månader, men hållit förhållandet så hemligt som möjligt, uppges Us Weekly.

Sydsvenskan - 07 jul 15 kl. 04:00

Ironisk stalinism

Detta är den andra utgåvan av Moskvakonceptualisten Lev Rubinsteins (född 1947) texter på svenska. Den första ”Tiden går” utkom på Bonniers 2001. Medan de texterna byggde på listan som format, med dess kombination av upprepning och överraskning, är detta essä- eller krönikeliknande texter som tidigare publicerats på webbsidan grani.

YLE - 14 okt 15 kl. 11:49

Hjälper mammor med amning

Amning och flaskmatning behöver inte ställas mot varandra, säger amningspolikliniken vid Vasa centralsjukhus. Den här veckan firas amningsveckan. Mira Laitinen som är barnmorska på amningspolikliniken på Vasa centralsjukhus menar att amning är viktig både för bebisen och mamman - Det handlar inte bara om mat, utan också om närhet, säger Laitinen.

YLE - 03 okt 16 kl. 07:20

Busholmen har tillräckligt med svenska barn för egen förskola - men staden säger nej

Efter att den utlovade svenskspråkiga skolan på Busholmen inte blev av, hoppas föräldrarna på en förskola i anslutning till daghemmet Pärlan. Det finns tillräckligt med barn. Peter Westerholm bor på Busholmen i Helsingfors och har tre barn på fem år, tre år och nio månader.

YLE - 29 dec 16 kl. 04:00

Fallet Aarnio - här är bevisen och bortförklaringarna

Idag faller domen som visar om den tidigare narkotikapolischefen Jari Aarnio själv var en storskurk inom knarkhandeln. Jari Aarnio är sedan tidigare dömd till tre års fängelse för bland annat mutbrott och missbruk av tjänsteställning. Den domen handlade om att han som ansvarig för polisens anskaffningar köpte utrustning av företaget Trevoc som han själv var delägare i.

Politologerna - 20 okt 17 kl. 12:28

Opinionseffekter av partiledarskiften i Sverige 1967-2017

En av de mest vibrerande diskurserna inom internationell valforskning handlar om huruvida det är möjligt att isolera effekter av partiernas ledare i förklaringar av partival och valutgångar. Finns det några partiledareffekter? Bloggläsare: Gör er beredda på ett långt inlägg.

BT - 23 sep 12 kl. 07:51

De flydde våldets Syrien

I Syrien är det 30 grader och solen skiner. Där gömmer sig krypskyttar på taken och kriget brinner. Därför kurar Kassim och hans familj ihop sig i regnvädret i den lilla campingstugan på Saltemad.

SmålandsPosten - 28 jun 14 kl. 17:59

Åskan stoppade matcher i både Ljungby och Moheda

Vädrets makter satte stopp för såväl Ljungby IF:s som Moheda IF:s fobollsmatcher denna lördagseftermiddag.
Matchen Ljungby-Rosengård (2–0) och Moheda-Derby (1–1) kommer på grund av dagens åskoväder inte att kunna spelas klart förrän efter sommarvilan. Ljungbys division 2-match avbröts i pausen och Mohedas division 3-match efter 43 minuter spel.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.