Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Friday, 27 November, 04:37

Vestmanlands Läns Tidning - 21 nov 20 kl. 12:11

Insändare: Medias rapportering kan skapa stor oroKommentar på inlägget "Törs man gå ut i Västerås längre?", VLT den 19 november.Orolig stadsbo, du....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Törs, Västerås, VLT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Medias, rapporteringkan skapa , stor, oro
Vestmanlands Läns Tidning - 21 jan 20 kl. 09:39

Insändare: Medias syn på Trump och SD

Jag har en fundering kring medias syn på Donald Trump och Sverigedemokraterna.Måhända att jag....

DalaDemokraten - 11 mar 20 kl. 10:30

Insändare: Valet har stor betydelse för oss i Sverige

Svar till insändaren: "Inget intresse av USA-valet" som var införd i DD den 6 mars.USA-valet har....

Länstidningen i Jämtland - 06 aug 20 kl. 13:10

Insändare: Media ger inte rätt bild av coronaläget

Medias rapportering av dödsfall saknar i regel antalet döda i förhållande till folkmängden.....

YA - 08 feb 16 kl. 03:00

Insändare: "Rätt hålla på reglerna"

YA-sportens rapportering kring YIF-legendaren Kurt-Göran "Kutte" Kjells besök i Ystad Arena i samband med elitseriepremiären har väckt reaktioner. Vi publicerar en insändare från Torsten Erlandsson..

Nyan - 18 mar 19 kl. 17:23

Affärsplanerare förbryllas av stadsarkitektens insändare

Ralf Knahpe och Roger Karlsson på Ömsen ser det som ”anmärkningsvärt” att stadsarkitekten skriver insändare om var fastighetsägarna borde bygga i centrum. Och deras affärsutvecklare Peter Tanzer skräder inte orden:
– Det måste till en ändring här! Det är ingen överdrift att påstå att Peter Tanzer i svenska Söderköping är far till en stor del av den moderna kommersen på Åland.

YA - 05 sep 18 kl. 00:33

Insändare: Vi förstår att Socialdemokraterna är stressade

Svar på Karl-Erik Olssons och Christer Granqvists insändare i YA 31/8 ”Vallöften utan finansiering från M och SD”. Vi Moderater har stor förståelse för den stress Karl-Erik Olsson och Christer Grankvist känner – det genomsyrar texten i gårdagens insändare..

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

BT - 04 jan 15 kl. 11:46

Insändare: 0,3 % av Syriens asylsökande kom till Sverige

Under de senaste månaderna har jag läst ett stort antal insändare som beklagat sig över bristen på exakta och tillförlitliga uppgifter om den ökande flyktingströmmen till Sverige. Jag har mött människor, som varit förtvivlade över vad de uppfattat som en invasion av flyktingar, som på sikt skulle förstöra vår svenska kultur och ödelägga de offentliga finanserna. Jag bestämde mig därför att ta reda på aktuella fakta och fann nedanstående uppgifter på Migrationsverkets hemsida (migrationsverket.

Nya Wermlands Tidningen - 06 dec 15 kl. 17:27

NWT raderar felaktig insändare

En insändare publicerad på nwt.se i fredags har under helgen fått stor spridning på nätet.Den innehöll ett citat av miljöminister Åsa Romson (MP).

Nyhetsverket - 29 dec 12 kl. 21:27

Insiktsfull insändare av f.d. Moderatväljare.

Läsvärd och intressant insändare i veckans papperstidning av "Mitti Södra Roslagen" som kom i brevlådan idag."Aldrig mer M! Jag trodde inte att denna dag skulle komma, men nu efter allt som framkommit i media runt vår politiska lednings sätt att missköta kommunen, kommer jag aldrig mer att rösta på Moderaterna i Österåker.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.