Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 27 November, 15:13

Vimmerby Tidning - 21 nov 20 kl. 12:00

Fabriken ställer om efter corona-stängningenNär Fabriken stängts på grund av de skärpta allmänna råden letar personalen nya sätt att möta ungdomarnas behov. ”Nu får vi verkligen tänka utanför boxen”, säger Olle Palmér..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Fabriken, Olle Palmér

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fabriken, ställerom efter , corona-stängningen
YLE - 26 jun 15 kl. 05:43

Tårarna har flödat på Strömfors electric

På tisdag stänger Schneider electric sin fabrik i Strömfors. Endast en person tog emot företagets erbjudande om jobb utomlands, de flesta är fortfarande arbetslösa. Endast 39 personer av 207 jobbar kvar på fabriken veckan innan stängning.

Skånskan - 23 mar 20 kl. 15:28

Inget beslut ännu om Sekuritpermitteringar

ESLÖV Bilglastillverkaren Saint-Gobain Sekurit Scandinavia i Eslöv med cirka 160 anställda hade på måndagsförmiddagen inte fattat något beslut om åtgärder efter de stora kunderna Volvo Cars och Scanias permitteringar på grund av corona-krisen i fredags.– Vi håller på och tittar på det. Vi undersöker läget för vår egen verksamhet, sade vd Matilda Ohlson till Skånskan på måndagsförmiddagen.

YLE - 26 dec 14 kl. 08:00

Besk eftersmak efter fabriksstängning

- Jag har nog lugnat ner mig, men det har lämnat en besk eftersmak.
Det säger Viktor Kock när han blickar tillbaka på året som gått. Det var i somras som Viktor och nästan hundra andra arbetstagare på Rettigs radiatorfabrik i Jakobstad fick beskedet att fabriken flyttas till Polen.

YLE - 21 okt 14 kl. 10:15

Kannustalo vill göra anställda till företagare

Upp till 20 personer kan förlora jobbet på Kannustalo i Oravais. Tanken är att de ska jobba vidare i husfabriken, men som egenföretagare. Dessutom är det tänkt att hela styrkan permitteras i vinter.

Skånskan - 20 jul 19 kl. 15:30

Existentialism – tema för konstsommaren

Konst/recension En konsekvens av ökat miljömedvetande i kombination med en usel kronkurs har för många resulterat i ett nytänkande när det gäller semestrande. ”Hemestra” har blivit ett begrepp och varför inte?
Skåne är ett lysande alternativ inte minst för konstintresserade.

Kristianstadsbladet - 09 jan 13 kl. 10:00

Nu körs den sista glassen

Foto: Peter Åklundh
Glassfabriken i Åhus stänger ned produktionen för gott i slutet av veckan. De 31 anställda erbjuds inga anställningar inom Unilever som äger varumärket Ingman glass.
De kommande månaderna ska fabriken sättas i ordning för försäljning.

PrivataAffärer - 12 feb 19 kl. 13:12

Intensiv rapportonsdag väntas

Rapporter onsdag 13/2: Ambea (kl 7.00)
Tele2 (kl 7.00)
Sweco (kl 7.

Skånskan - 20 mar 20 kl. 09:28

Volvo Cars stänger fabriker

Coronakrisen får Volvo Cars att stoppa all produktion i Sverige, Belgien och USA. Nedstängningen i Sverige och i USA sker mellan 26 mars och 14 april. I Belgien håller fabrikerna stängt till 5 april, enligt ett pressmeddelande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.