ÖstersundsPosten > Nyheter

Wednesday, 02 December, 01:06

ÖstersundsPosten - 21 nov 20 kl. 12:02

Graviditeten gjorde Anna ansiktsförlamadGraviditeten hade varit ganska okomplicerad. Lite illamående, lite ont här och var, men annars....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Anna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Graviditetengjorde , Anna, ansiktsförlamad
YA - 21 feb 20 kl. 20:31

Carlén om skräckstarten på derbydagen – blev ansiktsförlamad

Oscar Carlén hade förväntat sig att kvällen skulle bli hektisk, med derby mot IFK och allt. Men han hade inte räknat med den starten på dagen. – Jag vaknade på morgonen med ansiktsförlamning, sa Oscar Carlén till Cmore..

Skånskan - 29 dec 14 kl. 06:00

Ansiktsförlamad efter rutiningrepp


Elise Sjögren fick tejpa pannan för att kunna se..

Västerbottens Folkblad - 29 apr 13 kl. 14:00

Blev halvsidig förlamad i onödan

En man blev drabbades av halvsidig ansiktsförlamning efter att en elakartad tumör opererats bort i kinden. Efter operationen visade det sig att tumören var elakartad [...].

SmålandsPosten - 05 mar 18 kl. 12:23

Var förlamad i ansiktet – skickades inte till sjukhus

Två läkare kritiseras av Inspektionen för vård och omsorg sedan en man sökte vård först med smärtor i överkroppen och sedan med en ansiktsförlamning..

Expressen - 25 jul 19 kl. 06:00

Kerstin, 75, fick ingen vård – blev förlamad i ansiktet

Kerstin Johannesson, 75 år, skickades hem från akuten fem gånger.Efter sista besöket fick hon uppmaningen att söka vård på sin vårdcentral i stället.Fyra dagar senare vaknade hon upp med en ansiktsförlamning.

YLE - 21 jan 17 kl. 15:38

Då graviditeten är som en sex månader lång magsjuka

Då Carola Ekman började vänta sitt första barn kunde hon inte veta att det skulle vara början på något som skulle kännas som en sex månader lång magsjuka. Hon blev diagnostiserad med Hyperemesis gravidarum, allvarligt graviditetsillamående och blev sjukskriven för hela graviditeten. - Redan i vecka 5 började illamåendet smyga sig på och jag tänkte att det hör till men då jag började gå ner rejält i vikt förstod jag att detta illamående var något utöver det vanliga och i vecka 7 blev jag sjukskriven.

Nya Wermlands Tidningen - 28 jul 12 kl. 08:24

Blev nästan förlamad på gund av oförsiktig bilist

Anna Johansson har fått erfara hur det kan gå när trafikanter inte är nog försiktiga och uppmärksamma. En skåpbil fick sladd, skrämde hästen som stegrade varpå Anna hamnade under. Skåpbilen åkta därifrån, Anna låg kvar..

SvD - 25 mar 17 kl. 20:00

Inget andrum för Anna Kinberg Batra

1500 moderater applåderade kraftigt bifall när partiledaren avslutade det så kallade Sverigemötet vid lunchtid idag. Det var ett bra tal. Den som är beredd att fastna i förutsägbara recensioner av den förutsägbara framförandestilen uppmanas läsa talet istället – det finns tillgängligt på Moderaternas hemsida.

Expressen - 12 apr 13 kl. 10:26

Anna Caspersson, 36, förlamades av stress

En dag blev tekoppen för tung för att hålla upp. Anna Caspersson, 36, från Varberg blev halvsidesförlamad av stress. ?

Expressen - 12 nov 17 kl. 09:47

Anna, 13, blev biten av fästing – i dag är hon förlamad

För två år sedan blev 13-åriga Anna Kretz biten av en fästing. Bara veckor senare hade hon förlorat sin rörelseförmåga och hamnade i koma. – Jag skulle ge vad som helst för att veta vad som rör sig i hennes hjärna, för vi vet inte riktigt, berättar mamma Pernilla Andersson.

BT - 12 feb 20 kl. 04:00

Cancersjuka Anna: ”Jag var livrädd att det skulle vara för sent”

Cancermetastasen i Anna Reis skelett har vuxit. Hon behöver strålbehandling för att inte riskera att bli förlamad. Först efter mer än två månaders väntan, och mycket tjat, fick hon en tid på Säs..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.